CLIO 3- CITOEN C4 - MITSUBISHI LANCER, CARE MERITA? ASTEPT PARERI...
![]() ![]() ![]() |
CLIO 3- CITOEN C4 - MITSUBISHI LANCER, CARE MERITA? ASTEPT PARERI...
raz |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 9 October 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
clio III
1.4 16v confort dynamique 2006
|
|||
TDK |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 21 December 05 ![]() |
Lancer ii prea tare! ... iar pe locu' 2 ...clio III
|
--------------------
Dacia
Logan 1.6 MPI
- XX xx XXX
|
|
bonzai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 710 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am o feblete personala pt Lancer. Pur si simplu imi place exteriorul acelei masini. Iar un Lancer cu stop de frana integrat in spoiler (optional) mi se pare absolut bestial. Are un + mare si la dotari (1.6 pare sa aiba A/C automat). Totusi (fara sa fi condus unul) specificatiile motorului nu mi se par foarte apropiate de anul 2006, si din cate am citit nu prea s-ar comporta extraordinar la coliziuni. Problema cred eu ca vine din faptul ca modelul Lancer actual este pe piata de cativa ani.
Clio nu mi se pare o masina din aceeasi categorie cu C4/Lancer;depinde ce urmaresti. |
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2017
|
|
raz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 9 October 05 From: Bucuresti ![]() |
NU MA INTERESEAZA CA SUNT IN CLASE DIFERITE, PUR SI SIMPLU NU STIU CE SA ALEG DIN CELE TREI...PERFORMANTELE SUNT CAM ACELEASI......URMEAZA SA MA INTERESEZ DE COSTURI DE INTRETINERE, GARANTIA.....MA INTERESEAZA PAREREA VOASTRA PERSONALA....POATE ATI CONDUS ASA CEVA SAU AVETI PRIETENI CARE AU......
raz: modifica in minuscule. pe viitor abtine-te sa mai scrii cu majuscule. multumiri. |
--------------------
renault
clio III
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.299 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Clio 3 pentru simplul motiv ca este de conceptie noua . In curand o sa se umple romania de clio 3 ceea ce e bine .
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
Eu as alege Mitshubishi Lancer. C4 imi placea foarte mult... pana cand am vazut cum arata in interior.
|
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Lancer toata ziua
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.299 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Un argument te rog , argon ...
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Altceva!
Dar dintre astea 3 ... Lancer clar! Apoi C4 si Clio III ultimul (pt ca este cea mai mica). |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
SiloS |
![]()
|
Sincer , si eu as merge pe Lancer [ ales cu corazonu ] , dar este detul de vechi . Reno este ultimul ragnet [ ratiune :| ]
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Sa zic Lancer?
![]() Daca ai zis ca dupa ce ai urcat in C4 nu ti-a mai placut, inseamna ca nu ai stat la volan, in mers ![]() Ca optiuni la C4 (standard) si pilot automat si limitator viteza, abs, discuri pe toate rotile si preturi deloc mari la vopseaua metalizata (200e) si jante pe 16 ( 300e)! Clio 3 nu as lua pt ca e mica si mare minus - tamburi pe spate! Un c4 coupe cu dotari de bun simt (aer, cd, proiectoare, jante si vopsea) urca la 13.000-13.200 DDP) ! La banii astia chiar nu ai ce sa cumperi! |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Oh ai ce sa cumperi la banii aia! Crede-ma ca ai , second hand.
![]() PS: Sunt si variante noi care ies pe la pretul ala , Fiat Stilo e debugged si are niste dotari de mori. ![]() This post has been edited by AND: 26 Mar 2006, 02:50 |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
skoburn |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 9 December 03 From: Bucuresti ![]() |
De cateva luni conduc un Lancer inchiriat pe care l-am luat la 100km la bord.
Dupa 10.000 km planetarele au inceput sa troncane iar cutia de viteze (hidramata) nu cupleaza in viteza superioara daca turatia a trecut de 4000 rpm. |
-------------------- |
|
AND |
![]()
|
Pai vrea sa-l alergi!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
skoburn |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 9 December 03 From: Bucuresti ![]() |
|
-------------------- |
|
geti |
![]()
|
![]() sofer corupt Group: Members Posts: 304 Joined: 25 July 05 From: Iasi ![]() |
Lancer.Dar nu stiu daca gasesti la banii astia fie el pretul si cip.Acum depinde ce vrei de la masina.Daca o vrei pentru familie si nu ai o familie doritoare de senzatii tari,viteza s.a,pot sa iti spun nu Lancer.Si daca e vorba de familie consider ca C4,dezvolta placerea de a conduce,iar despre Clio 3,parerea mea e ca bate a total lift (back,face etc)nicidecum nu e un concept .E prea comun cu celelate modele de clio, nu il consider un model nou.Poate nici lancer nu se paote lauda cu noutati dar Lancer e Lancer si la ce ofera nu mai zic
![]() |
--------------------
dacia
Cielo si Vectra
- IS OO GTO A gresi este uman dar te face sa te simti divin.Murphi
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
"Clio 3 nu as lua pt ca e mica si mare minus - tamburi pe spate!"
Adriane .... te-au vrajit astia de la marketingul citroen .. Ia matale o carte de mecanica auto si vezi despre ce e vorba cand zici tamburi sau discuri pe spate. Pune mana si vezi care sunt diferentele de performanta si vezi de ce, si mai ales cand, se alege o optiune sau alta. Am sa iti spun doar ca tamburi pe spate nu inseamna "mare minus" ci inseamna solutie optima constructiva pentru masina aia. De ce anume .. te las sa descoperi singur. Si acum on-topic: Am facut drive test cu clio III. La un pret DDP de cca 12600 EUR (versiunea full) mi se pare o super masinuta. Te simti in ea ca intr-un megane mai mic si mai fasnet. Spun sincer ca daca acum as fi in pozitia de a cumpara o masina din clasa mica, un clio III as alege. Cel cu care am facut drive test era un 1.4 16v, avea ca dotari : 6 airbaguri, climatronic, abs, afu, ebv (sau cum naiba se scrie) stergatoare/faruri automate, o tapiterie frumoasa in interior. Am incaput in masinuta aia 5 persoane cam la 100 Kg fiecare (cu o exceptie de 90 Kg) si inca se misca super ![]() Sincer, daca as fi in pielea unuia care e indecis, as face mai intai drive test cu toate modelele aflate in vizor si as alege modelul care imi place cel mai mult (asa am si facut cand mi-am ales masina) Bafta multa in alegerea care o vei face. P.S.: C4 e frumusel el asa, dar mie nu prea imi place. Al treilea candidat nu il stiu decat din poze. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Se pare ca si tata tot la Lancer se va opri !El a ales intre seat cordoba , noul accent si lancer .
Din cele enumerate de tine mai sus si eu tot pe Lancer as merge , nu de alta da' io am o slabiciune pt "asiatice". Ai grija ca e Made in Japan deci merge in lesing pt evitarea taxelor de 30%! |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
ssusanu26 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 8 November 05 ![]() |
Am condus la drive test Clio 3 si..este super oki...dar este la fel de puturoasa in depasiri ca si Loganu meu de 1.6(modelu de Clio este 1.4 16 v 98 cai si 13.600 E)
Personal cred ca este mai bine gandita Citroenu...ergonomie...tot.. Asiatica este demodata...asa ca .... Citroenu este the Best.....(sunt fost posesor de Oltcit;)) |
--------------------
dacia
logan 1.6 preferance
- BR 75 SUS
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Am condus si eu Clio 3 in test drive si am ramas cu o super impresie eu la aceasta masina m-as opri, nu mi se pare deloc puturoasa @ssusanu26.Este o schimbare majora fata de clio2.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
raz |
![]() ![]()
|
Scuze pt scrisul cu majuscule ....nu mi-am dat seama
![]() am fost si eu la drive test cu clio....si concluziile sunt: este o masina frumusica , interiorul este ok, dotarile sunt ok, dar intradevar aceeasi senzatie am avut-o ca ssusanu26 ca demarajul nu te mira cu nimic....reprezentantul renault mi-a zis ca e altceva la viteza mare...ca se simte ca se duce la viteza mare...peste 100 la ora...acum urmeaza citroenul si mit...o sa vad |
--------------------
renault
clio III
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Acum, sa nu mi-o iau ptr. off topic, da' la Leon Spirit este o oferta destul de buna:
1.6 l/105 CP - 11.500 € - inchidere centralizata cu telecomanda - Radio CD si 6 difuzoare - ABS - airbag frontal si lateral pentru sofer si pasager - computer de bord - proiectoare ceata - geamuri fata electrice - climatronic - scaun sofer si pasager reglabile manual pe inaltime - jante aliaj |
--------------------
.
.
.
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
QUOTE(AND @ 26 Mar 2006, 02:49) Masina la mana a doua nu imi iau in ruptul capului, din principiu! ![]() Stilo imi place si mie, dar e model vechi si e pe vine noul Stilo! QUOTE(Liviu @ 27 Mar 2006, 00:23) Adriane .... te-au vrajit astia de la marketingul citroen .. Ia matale o carte de mecanica auto si vezi despre ce e vorba cand zici tamburi sau discuri pe spate. Pune mana si vezi care sunt diferentele de performanta si vezi de ce, si mai ales cand, se alege o optiune sau alta. Am sa iti spun doar ca tamburi pe spate nu inseamna "mare minus" ci inseamna solutie optima constructiva pentru masina aia. De ce anume .. te las sa descoperi singur. Stii care e crudul adevar aici? Arata scarbos de exemplu, o Astra Coupe, care imi place la nebunie, cu motor de 1.6, jante pe 17 si tamburi! Din punctul meu de vedere, discurile pot sa franeze decat cand vor (vorba vine), dar numai sa nu arate ca tamburii ( dupa 10mii de km) ruginiti .... Eu nu vrea tamburi din considerente estetice! Si consider ca daca tot dai 12-13.000 euro meriti si tu macar ca optiune ( la Octavia Tour, contra 70euro) niste amarate de discuri! Sa iti pui discuri la Astra sau Focus, trebuie sa iei musai si ESP - cam 400-500euro CIP, in functie de model! Sper ca am fost destul de clar! ![]() This post has been edited by Adrian_Solenza: 27 Mar 2006, 20:38 |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
bure |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 9 February 04 From: brasov ![]() |
Vara trecuta eram aproape sa ma aleg cu un Lancer.Din terte motive a trebuit sa mai aman un pic achizitionarea unei masini noi de import,mai stau un pic cu Berlina.Ce stiu eu despre Lancer:
Primo,baga-te la el cu leasing altfel e vreo 18.000 iepuroi ddp-u'. Motorul de 1,6l are 109 cp.(cel de 1,3 vreo 90). Aerul condionat nu e automat. Versiunea de 1,6 are pachet ce cuprinde jante aliaj de 15",praguri laterale,eleron,proiectore de ceata in standard. Dintre cele 3 enumerate de tine,eu as lua Lancerul. |
--------------------
Dacia
1310
- BV99DAR Bani si frica n-am avut niciodata.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(Adrian_Solenza @ 27 Mar 2006, 20:28) Da, intradevar ai fost. Ca si altadata ai aratat ca pui botu la toate tampeniile si te faci ca amesteci preferintele tale personale cu marile dezavantaje ale unei masini....in cazul lui Clio III tamburii. Crede-ma ca nu toata lumea vrea masina shinny in fiecare zi, la fel si capatul tobei si tamburi/etrieri vopsiti ca sa se simta mai cool sau mai satisfacut sau mai in siguranta. Sper ca nu o sa te apuci acuma sa le explici la fufele la care le sucesti mintea cu noua ta masina ca are un BIG plus cu discurile pe spate. Sunt sigur ca o sa le dai gata, dar te rog nu fa asta.... Deci dupa mine, DA, ai fost destul de clar. Anyway....on topic.....preturile la piese, revizii...sunt luate in calcul? Sau doar asa...pretul de achizitie? This post has been edited by driverx: 28 Mar 2006, 09:54 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
tot pe lancer as merge si eu
|
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
pedrovl |
![]()
|
![]() pedrovl Group: Members Posts: 1.007 Joined: 12 October 04 ![]() |
1. Orice ar fi nu-ti lua SH
2. Clio III - Masina anului 2006 in EUROPA 3. Nu poate avea valente sportive la 1,4 - 98 cp pentru ca nu e facuta pentru asa ceva. Vor fi si motoare mult mai puternici ca sa nu mai zica unii ca e "puturoasa" . 4. C4 e super, dar daca nu are A/C e pacat 5. Lancer e mai scumpa la intretinere, nu avem service-uri dar e foarte buna si cred ca are portbagaj mare. 6. As alege Clio pentru calitate executie, model super nou, fiabilitate motoare, eleganta, rafinament etc. 7. Nu-mi displace nici una din cele 3 dar te sfatuiesc CLIO |
--------------------
DACIA
DUSTER
1,6 16v 4x4 Laureate
|
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Lancerul "de strada" nu are nici o legatura cu EVO, asa ca partea cu sportivitatea nu se pune, mai ales la motorasele urcate pe ditai caroseria (da, e si un 1.3!).
Asa ca nu asta ar fi un criteriu. Parerea mea: Lancer. |
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
raz, pe unde mergi mai mult, prin oras sau afara?
Din cele 3 eu as alege clio (bine sunt fan reno), dar la cum merg mai mult prin oras m-as gandi foarte serios la Honda jazz. Cutie automata CVT si consum redus. Fan Honda nu sunt, dar dupa ce am condus-o la un drive test mai lung pot sa spun ca e de luat in calcul. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
raz |
![]()
|
QUOTE(AlexV @ 28 Mar 2006, 12:28) raz, pe unde mergi mai mult, prin oras sau afara? Din cele 3 eu as alege clio (bine sunt fan reno), dar la cum merg mai mult prin oras m-as gandi foarte serios la Honda jazz. Cutie automata CVT si consum redus. Fan Honda nu sunt, dar dupa ce am condus-o la un drive test mai lung pot sa spun ca e de luat in calcul. sal iti dai seama ca mai mult prin oras......mai fac o iesire asa din cand in cand la munte.....una pe luna, dar in rest in buc |
--------------------
renault
clio III
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 11:39 |