Vis ciudat
![]() ![]() ![]() |
Vis ciudat
DAVIDK |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 20 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
Expression 2010, 1.4 16V Cand cumpar un lucru nou, mai intai il repar si apoi il folosesc.
|
|||
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Nu mai dormi. Si eu am avut faze din astea, si numai in modul asta am reusit sa le depasesc.
|
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
DAVIDK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 20 July 04 From: Bucuresti ![]() |
sau nu mai conduc in viata reala. Astfel, voi sti ca e vis
Cred ca merita sa stiti ca azi-noapte "conduceam" o bicicleta pe care mai duceam inca vreo 3-4 oameni... si abia imi tineam echilibrul. Dintre toti, doar eu pedalam si tot eu tineam si ghidonul. Cred ca visele astea au rolul de a te face sa crezi ca viata e mai usoara decat poate fi!!! This post has been edited by DAVIDK: 24 Mar 2006, 22:17 |
--------------------
Renault
Symbol
Expression 2010, 1.4 16V Cand cumpar un lucru nou, mai intai il repar si apoi il folosesc.
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Cu stima,
bion |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
De obicei visele sunt o reactie la probleme reale pe care individul la are in viata de zi cu zi si pe care uneori incearca sa le ignore dar in subconstient il macina.Scobeste un pic in sufletelul dumitale si vezi ce te roade pe acolo si incearca sa rezolvi problemele.De obicei creierul isi revine apoi singur la parametrii normali
![]() ![]() Herr Smudo ai fost maret. ![]() ![]() Cu stima bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.291 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
![]() ![]() ![]() Da' visu' cu picatu' nu il ai ? Acu' pe bune , tu ai peste 1.90 ? |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(DAVIDK @ 24 Mar 2006, 23:11) Cum scap de un vis in care nu imi incap picioarele sub volan si mi se "incurca" printre pedalele masinii? in visul ala, e un mare efort sa conduc!!! ![]() Eu am avut o perioada in care visam tot timpul acelasi lucru: urcam la volanul unui ARO, mergeam pe un drum cu serpentine si ramaneam fara frane. La un moment dat nu mai reuseam sa ma incadrez in curba si ieseam in decor. Apoi vedeam cum pe marginea drumului apare o cruce cu numele meu. Ce ma ingrozea e faptul ca drumul respectiv si crucea exista, iar acolo si-a pierdut viata un om care a calcat cam mult acceleratia. Dupa ceva vreme visul asta a incetat de la sine. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
DAVIDK |
![]()
|
Nu, nu am visul cu picatul. Nu sunt prea inalt, si nici nu pot spune ca dorm prost. Slava Domnului ca nu se termina rau visul ala, asa ca e doar un fapt divers.
Illusi0n, m-ai "luat" la faza cu ARO-ul. Cam macabru, desi exista si o parte buna in visul tau: faptul ca iti vezi crucea cu numele tau dupa accident demonstreaza ca exista viata si dincolo de moarte |
--------------------
Renault
Symbol
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
QUOTE(Illusi0n @ 24 Mar 2006, 22:24) Eu am avut o perioada in care visam tot timpul acelasi lucru: urcam la volanul unui ARO, mergeam pe un drum cu serpentine si ramaneam fara frane. La un moment dat nu mai reuseam sa ma incadrez in curba si ieseam in decor. Apoi vedeam cum pe marginea drumului apare o cruce cu numele meu. Ce ma ingrozea e faptul ca drumul respectiv si crucea exista, iar acolo si-a pierdut viata un om care a calcat cam mult acceleratia. Dupa ceva vreme visul asta a incetat de la sine. omule s-a zbarlit parul pe mine citind randurile de mai sus... e un subiect super ptr un film de groaza. ![]() |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
- ? 00 ??? stiu ca nu stiu nimic!
|
|
BogdanF |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 16 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Fa 2 nopti albe si pa urma dormi o noapte si sa vezi ca nu mai visezi nimic in noaptea respectiva. Eu de exemplu tin minte visele in noptile cand dorm prea mult si ma odihnesc. Eventual incearca sa te gandesti intens la ceva frumos inainte sa te culci.
|
--------------------
Ford
Focus
- ... FOCUS 2007 1.6 TI-VCT FUN X
Fotografie de produs - www.orangefoto.ro |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(DAVIDK @ 24 Mar 2006, 22:28) Cam macabru, desi exista si o parte buna in visul tau: faptul ca iti vezi crucea cu numele tau dupa accident demonstreaza ca exista viata si dincolo de moarte No shit. Asta, fara sa o dam in atacuri....cu ce ai gandit-o inainte sa scrii asa ceva pe forum?? ![]() ![]() ![]() Asa pot zice si eu: Daca ma uit acuma la 1:25 AM pe geam si vad ce e afara, inseamna ca soarele e sus pe cer.... Geeeez..... ![]() Serios acuma, cum zicea cineva mai sus, stai si reflecta sa vezi ce te apasa. Si nu te gandi prea mult la asta, ca tot ce faci este sa ii dai la creier subiect de macerat. Si asa intri intr-un cerc vicios. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
DAVIDK |
![]() ![]()
|
QUOTE(driverx @ 26 Mar 2006, 01:35) No shit. Asta, fara sa o dam in atacuri....cu ce ai gandit-o inainte sa scrii asa ceva pe forum?? ![]() ![]() ![]() Asa pot zice si eu: Daca ma uit acuma la 1:25 AM pe geam si vad ce e afara, inseamna ca soarele e sus pe cer.... Si care e problema? Nu cred ca am zis ceva mai macabru decat era in visul omului. De obicei exista niste diferente de nuante in exprimari si cade in sarcina fiecaruia sa discearna ce e rautate/prostie si ce e o gluma inofensiva. Majoritatea celor de aici putem sesiza aceste diferente. Si fii mai calm... This post has been edited by DAVIDK: 26 Mar 2006, 22:14 |
--------------------
Renault
Symbol
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Illusion vezi ca o sa ti se intoarca visul pentru ca ti-ai adus aminte de el !
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
sddragos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 532 Joined: 18 October 05 ![]() |
Si eu visam ca eram la volan, dar nu-mi mergeau franele. Ma apropiam de masina din fata, calcam frana de ma durea piciorul si masina tot nu se oprea. Intr-un final, ma trezeam. Visul s-a repetat o perioada.
Am visat odata ca imi luasem BMW X5 (masina visurilor mele) si eram super incantat. Pacat ca am visat doar o data. Pacat ca a fost doar un vis ![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai bine nu mai visati chestii din astea. Taica-miu a condus peste 15 ani fara sa aiba nici un eveniment, pana intr-o zi cand s-a grabit putin mai tare decat trebuia si s-a infipt intr-un copac, cu subsemnatul pe locul mortului. Cand s-au linistit apele imi spune ca a visat de cateva ori in ultimele luni ca o sa aiba accident, si ca facuse o psihoza pe chestia asta. Asa ca faceti o vizita pe la biserica si scoateti-va din cap prostiile astea.
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 12:05 |