Megane, ce parere aveti?
![]() ![]() ![]() |
Megane, ce parere aveti?
geti |
![]() ![]()
|
||
![]() sofer corupt Group: Members Posts: 304 Joined: 25 July 05 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
dacia
Cielo si Vectra
- IS OO GTO A gresi este uman dar te face sa te simti divin.Murphi
|
|||
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
La un M1 din 2002, in 150 000 km in afara de revizii n-am schimbat decat inhectoarele de pe la 90 000 cate unul, pe masura ce au cedat. Am avut berlina dar as fi preferat hatch, arata mai bine si se pot incarca obiecte mai mari.
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
geti |
![]()
|
![]() sofer corupt Group: Members Posts: 304 Joined: 25 July 05 From: Iasi ![]() |
Mersi mult.Ma pui pe ganduri serios sa imi iau un hachback.Dar ce imi poti spune de piese avand in vedere ca ai schimbat injectoarele.
![]() |
--------------------
dacia
Cielo si Vectra
- IS OO GTO A gresi este uman dar te face sa te simti divin.Murphi
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Nu stiu cum e Megane decat din auzite dar pot sa-ti recomand Astra G cu caldura. Banuiesc ca Megane e rulat 100% prin Romania fata de un Astra adus, chiar daca e mai scump,
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 15:04 |