PROTEST NATIONAL, Groapa, haideti sa fim uniti
![]() ![]() ![]() |
PROTEST NATIONAL, Groapa, haideti sa fim uniti
pedrovl |
![]()
|
||
![]() pedrovl Group: Members Posts: 1.007 Joined: 12 October 04 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
DUSTER
1,6 16v 4x4 Laureate
|
|||
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Eu nu sunt nemultumit de taxa de drum, care oricum e modica. Sunt nemultumit de starea drumurilor actuale si de faptul ca nu se mai fac odata autostrazi. Si sunt nemultumit mai ales de starea drumurilor din interiorul localitatilor.
|
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Personal as fi de acord ca pentru o perioada de 2-3 ani sa platesc chiar un pic mai mult dar cu conditia ca acesti bani sa mearga acolo unde trebe adica in gropi si nu in gauri negre ... Stau si ma gandesc: daca NU platesc nu au bani sa repare gropile .... Daca platesc, ii fura in proportie de 70-80% si fac si lucrari proaste care tin 1-2 luni cel mult...
Asa cum am mai spus as prefera sa platesc chiar un pic mai mult dar in momentul in care acel asfalt NU tine decat 3 luni cel care a facut lucrarea sa intre la inchisoare pentru subminarea economiei nationale, furt calificat, si daca din cauza de "ferit groapa sau luat groapa" se intampla vrun accident sa plateasca daunele, iar in caz de accident cu victime sa intre si respectivii sub incidenta codului penal incepand cu vatamare corporala din culpa pana la acuzatia de complicitate la omor... Numai asa cred ca-i putem responsabiliza ... Parerea mea .... Eheee vise .... Pana atunci semnati-ma si pe mine pe lista aia a voastra ... Sa incerci sa faci ceva este mai mult decat nimic ... Au mai fost campanii cu "Adopta o groapa" a vazut cineva vrun rezultat? Eu nu ... Din contra apar din ce in ce mai multe cratere .... |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
sddragos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 532 Joined: 18 October 05 ![]() |
Urasc drumurile din Romania. Imi nenorocesc masina. Vreau sa le repare cineva ca nu mai am rabdare (fac naveta la serviciu cu masina personala si mi-e mila de ea cat sufera).
|
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.561 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Bun, și cum ar trebui să sune acest protest național? Care ar fi modalitatea de manifestare al acestui protest?
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Si catre cine adresezi acest protest? cred ca vorbim discutii ca sa nu zic altceva.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ideea este ca taxa de drum se plateste pentru drumurile care NU sunt in localitati .... iar la noi problemele majore sun IN localitati ....
|
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
pedrovl |
![]()
|
Daca gasim o modalitate de a strange semnaturi, mai multi avocati din Bucuresti sunt dispusi benevol sa ne reprezinnte peste tot pe unde este nevoie ca sa obtinem modificarea legii si neplata taxei dpdv legal pana cad nu se repara strazile. Nu vorbim de municipalitati. Ci de DRUMURILE NATIONALE. Acolo se poate face ceva. 1 milion de semnaturi reprezinta un protest si o cifra prin care NU mai suntem obligati sa platim taxa de drum. Nu e vorba de bani. Ci de efectul pe care il va avea protestul in sine. Pana acum nu s-a facut asa ceva.
|
--------------------
DACIA
DUSTER
1,6 16v 4x4 Laureate
|
|
nairam |
![]()
|
E bun si asa ... dar destul de greu .... nu crezi? 1 mil de semnaturi? Tu sti ce logistica iti trebe ca sa strangi aceste semnaturi? plus ca trebe in 2-3 exemplare ..... Ideal ar fi de facut pe net ceva .... asa ar fi mai putin solicitant dar din pacate nu prea au valabilitate in instanta "semnaturile" stranse pe net....
This post has been edited by nairam: 28 Mar 2006, 09:22 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE pentru ca discutand cu mai multi avocati mi s-a spus am putea sa NU mai platim TAXA de drum (LEGAL) atata timp cat soselele sunt asa cum sunt. taxa de drum se foloseste pentru drumurile din afara localitatilor, care sunt foarte bune, cati sunteti nemultumiti de DN1, DN6, A1, etc..majoritatea sunt in perfecta stare, si sunt multumit...SUNT si drumuri proaste...Deva-Lugoj-Tm de exemplu...dar predomina drumurile bune. Deci sa va intre in cap la unii ca drumurile din orase nu tin de taxa de drum, tin de administratiile locale...certati-va cu primarii... Si la mine printre blocuri cand intru cu masina zici ca au dat cu bomba, toate drumurile din oras sunt impanzite cu santuri, astupate cu pamant lasat, iti rupi masina , nu alta, dar nu vad legatura cu Rovinieta... Protestul e aiurea, si nu are rost..e inutil....nu va baga nime in seama..nu renunta statul la sursa asta, ca e prea babana. This post has been edited by argon: 28 Mar 2006, 10:09 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
A1 in stare perfecta ???
![]() |
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Eu sunt de acord , spune modalitatea !
|
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Trei sferturi din ea cel putin..
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Nu a-ti fost pe E85 in Moldova si Bucovina sa vedeti cum arata, cica drum european; chiar si alea nationale is varza. Cand semnez ?
|
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
pedrovl |
![]()
|
Nu-mi inchipuiam ca sunt si oameni care considera ca avem drumuri bune sau mai rau A1 = autostrada ca e mai proasta ca o ulita de tara. Dar ma rog. haideti sa ne gandim, propuneti modalitati de strangerea semnaturilor. Chiar si pe net. Chiar din partea forumului. Nu pot hotari eu de unul singur. eu ma angajez sa ajunga in mass media cat mai sus !!dar sa le avem !
|
--------------------
DACIA
DUSTER
1,6 16v 4x4 Laureate
|
|
Rigor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 11 December 03 From: Iasi ![]() |
Pai o modalitate ar fi sa creeam textul de protest care sa fie "semnat" digital, in modul in care ne dam acordul cand instalam o licenta soft sau cand faci o inscriere pe un forum. Protestantul trebuie sa se inregistreze si sa isi declare datele reale de identificare, pentru a putea fi contactat in caz de verificare.Toate datele ar trebui depozitate intr-o baza de date mica. Cred ca este legal, licentele soft si alte tipuri de afiliere la actiuni pe internet isi au baza in asa ceva, trebuie sa aiba un suport legal.
|
--------------------
ZKR
Preferat
- IS-01
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
QUOTE(pedrovl @ 28 Mar 2006, 09:37) AM deschis acest topic in speranta ca am putea face ceva , strangere de semnaturi, proteste media, ceva de genul acesta pentru ca discutand cu mai multi avocati mi s-a spus am putea sa NU mai platim TAXA de drum (LEGAL) atata timp cat soselele sunt asa cum sunt. La cati membrii are acest forum plus cunostintele si prietenii acestor membrii un PROTEST NATIONAL cred ca i-ar speria pe nemernicii in sarcina carora se afla drumurile jalnice de la noi. Cine oare nu ar fi de acord sa se suspende taxa de drum care cine stie unde se duce si peste 2-3 luni Autostrada sa fie perfecta ???Important este ca avem alaturi Antena 1 si alte posturi care ar putea sa ne sustina daca Am fi uniti si ne-am sustine cauza. Ce parere aveti? Mi se pare o idee buna, sa vedem daca putem deranja pe cineva. Altfel nu avem nici o sansa. Nimeni nu stie unde ajung banii de drumuri. In nici un caz in drumuri... |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.630 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
http://www.petitiononline.com/ faci mata petitie acolo, faci publicitate si cine vrea da un autograf.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
Liste tipizate, persoane in fiecare oras care sa stranga semnaturi, centralizarea lor. Aveti o solutie mai buna? Prevad o gramada de pagini scrise aici si finalizare ca la orice actiune propusa pe forum. A... Si nu implicati forumul fara acordul adminilor. Nu aveti acest drept.
QUOTE einstein1984 Posted 28 Mar 2006, 13:43 http://www.petitiononline.com/ faci mata petitie acolo, faci publicitate si cine vrea da un autograf. nu cred ca are vreo valoare. Si, ca fapt divers, par igzemplu, eu de la servici nu pot semna acolo si acasa nu am net. Ca mine sunt multi altii. Plus cei care stau in masini aproape toata ziua(taximetristi, etc) si nu acceseaza netul, plus.... This post has been edited by romulus: 28 Mar 2006, 13:53 |
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
- MS 06 BCL pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
Problema drumurilor din Romania este strans legata de problema Justitiei. Doar in momentul in care Justitia isi va face datoria si vor vedea edilii drumurilor cum vor plati un eventual accident cauzat de groapa cu echivalentul a 1km de drum asfaltat nou, atunci mai vorbim. Pana atunci se pot semna mii de petitii, ca oricum nu raspunde nimeni de nimic.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
QUOTE(argon @ 28 Mar 2006, 09:45) Deci sa va intre in cap la unii ca drumurile din orase nu tin de taxa de drum, tin de administratiile locale...certati-va cu primarii din pacate unele tin de guvern. de ex Iasiul e strabatut de la vest la est (si destul de aproape de buricul targului) de DN28 (strazile si "reperele": canta-gara-silvestru-podu de piatra-nicolae iorga-etc), artera foarte circulata (intamplator constituie si 80% din drumul meu spre servici). Are in ea cratere de 3-4 metri patrati si 10-20cm adancime, azi am zis ca-mi raman rotile pe acolo. Guvernul se face ca ploua, primaria PSD-ista s-a limitat la a pune bannere prin care anunta contribuabilul ca respectivul drum se afla in "administrarea guvernului" (desi eu zic ca ar trebui facut un takeover ca doar sunt in interiorul municipiului). Noi -fraierii- platim taxe, ei se fac ca ploua. |
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
QUOTE(pedrovl @ 28 Mar 2006, 09:37) QUOTE(Ant @ 28 Mar 2006, 11:10) QUOTE(pedrovl @ 28 Mar 2006, 12:42) A1 si A2, NU SUNT autostrazi, in sensul CORECT al cuvantului, decat din momentul in care se plateste taxa separata de intrare pe ele.( din acea taxa se face intretinerea si eventuala reparatie ). Sa vad atunci, cei care sunt sunt suparati pe rovigneta, ce o sa mai spuna, cand o sa trebuiasca sa plateasca cel putin echivalentul unei rovignete, doar pentru un drum Bucuresti-Constanta-Bucuresti. Ca s-au obisnuit unii sa aiba pretentii de autostrada, sa fie buna, dar ca inca este gratis, nu sare nimanui in ochi. Parca aud: "Ce bine era cand era moca autostrada. Am boierit-o... Nu era ea perfecta dar iti faceai treaba cu ea. Acuma, te storc de bani...mai bine mergem pe variante... " This post has been edited by GABY IS BACK !: 28 Mar 2006, 17:03 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 2003 CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
nairam |
![]()
|
Ma lesi? De unde ai scos tu taxa de autostrada = echivalentul unei rovignete ? Loveste-i cu idei ca poate maine poimaine .... se dezmeticesc astia ca am folosit autostrada aia moca si ne pun sa platim retroactiv ....
![]() In Grecia plateai cam 2 euroi /200 km de autostrada .... si tu vrei 600.000 rol? pai iese revolutie ... Edit: Nu stiu exact dar parca in Jermanica autostrada este gratis sau inclusa in vigneta.... Gresesc? This post has been edited by nairam: 28 Mar 2006, 17:41 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
Scris pe un A4 si lipit pe geam ca in cazul benzinei?
Textul ar putea fi ceva de genul: "Oare unde sunt banii nostrii?" |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(GABY IS BACK ! @ 28 Mar 2006, 18:02) A1 si A2, NU SUNT autostrazi, in sensul CORECT al cuvantului, decat din momentul in care se plateste taxa separata de intrare pe ele.( din acea taxa se face intretinerea si eventuala reparatie ). Sa vad atunci, cei care sunt sunt suparati pe rovigneta, ce o sa mai spuna, cand o sa trebuiasca sa plateasca cel putin echivalentul unei rovignete, doar pentru un drum Bucuresti-Constanta-Bucuresti. Ca s-au obisnuit unii sa aiba pretentii de autostrada, sa fie buna, dar ca inca este gratis, nu sare nimanui in ochi. Parca aud: "Ce bine era cand era moca autostrada. Am boierit-o... Nu era ea perfecta dar iti faceai treaba cu ea. Acuma, te storc de bani...mai bine mergem pe variante... " Ce vorbesti frate ? Cine ti-a zis tie chestia asta ? Taxele de care pomenesti tu nu-s asa de nesimtit de mari nici afara! Ca sa nu mai vorbim ca-s tari unde nu platesti nimic pentru autostrada. Zic sa te mai documentezi. |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
padual |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 295 Joined: 29 November 04 From: MANGALIA ![]() |
A1...nu e nici macar buna de drum national, A2 e prea scurta ca sa ne dam seama cum se circula cu adevarat pe autosrtada,cat despre restul drumurilor, in afara de DN1 sa fim iertati. Daca intrati in Jud Ialomita, va plangeti de mila. E crima.Sa nu incercati un traseu Braila- Constanta (via Giurgeni),ca s-ar putea sa nu mai ajungeti!!! Trebuie facut ceva...dar cum...>
This post has been edited by padual: 29 Mar 2006, 07:30 |
--------------------
Daewoo | Ford
MATIZ 0.8l - 49cp | Focus 1.8l - 115cp
2006 E | 1999
- CT-89-PAD|TX-6273-TX Doamne ajuta!
|
|
pedrovl |
![]()
|
O modalitate s-a propus mai sus dar bineinteles nu putem fara acordul celor care administreaza acest site. Ma gandesc ca daca ar fi de acord s-ar putea strange semnaturi de la toti membrii forumului (cei care vor bineinteles) si apoi mers mai departe, pe alte forumuri, site-uri, mass-media. Eu am promis ca pot face ca acest protest sa fie puternic mediatizat dar sa aiba sustinere reala.
|
--------------------
DACIA
DUSTER
1,6 16v 4x4 Laureate
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
mai, din pacate exista o vorba foarte aplicabila in cazul autoritatilor din romania: "cainii latra, caravana trece". O sa-i doara fix in cot de proteste. Nu vedeti ca astia nu-s "sesnsibili" decat la recomandari UE (adica atunci cand se simt cu jarul sub fund)?
|
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
QUOTE(nairam @ 28 Mar 2006, 18:38) Ma lesi? De unde ai scos tu taxa de autostrada = echivalentul unei rovignete ? Loveste-i cu idei ca poate maine poimaine .... se dezmeticesc astia ca am folosit autostrada aia moca si ne pun sa platim retroactiv .... ![]() In Grecia plateai cam 2 euroi /200 km de autostrada .... si tu vrei 600.000 rol? pai iese revolutie ... .... In Ungaria, vara, taxa autostrada pentru 4 zile, aproximativ 9 euro. DA ? Sau gresesc ? Deci, la taxe echivalente, la noi, daca vrei sa te duci la mare,( din Bucuresti, pe A2 ) ajungi sa iei 2 "bilete" de 4 zile, ( sau unul de o luna daca-ti convine ), unul pentru dus, si unul pentru intors. Total 18 euro - ajunge cam cat o rovigneta ( de acuma ) ? Later: Si chiar daca o sa fie 2 euro, tot o sa auzi: "Ce bine era cand era moca autostrada. Am boierit-o... Nu era ea perfecta dar iti faceai treaba cu ea. Acuma, te storc de bani...mai bine mergem pe variante... " Ca asa-i ROMANUL... This post has been edited by GABY IS BACK !: 30 Mar 2006, 16:34 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 2003 CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
monitor |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 18 February 08 ![]() |
PROTEST BENZINARII !!!!
Etapa 1 ---Fiti solidari cu noi in zilele de 17, 18 si 19 Ianuarie 2011 NU ALIMENTATI , NU INTRATI IN BENZINARII! Etapa 2 ---Fiti solidari cu noi si incepand cu data de 15 Februarie 2011 NU MAI ALIMENTATI DE LA OMV SI PETROM. „Sa alegem "aleatoriu" un distribuitor de carburant de la care sa nu mai alimentam deloc. Chiar daca ii vom "imbogati" pe ceilalti, macar vom sparge cardasia lor in ceea ce priveste pretul. In ce sens? Pai gandind in aceasta perspectiva si bineinteles daca ideea va prinde la mase, exista sansa de faliment pentru respectivul distribuitor si astfel in cele din urma ar trebuie sa scada pretul ca sa se salveze „ Sursa : M.B.Antena 3 Trimiteti acest mesaj mai departe pentru a-l citi toata tara<Dreamcatcher [B] |
--------------------
renault
5
1985
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 21:07 |