Indicator "ulei"
![]() ![]() ![]() |
Indicator "ulei"
Magua |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 29 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
Rav4
2011 2.0 VVT
- CJ XX XXX "Concentrati in metropole,condusi de GPS
Vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des" Parazitii |
|||
johnsws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 31 March 04 From: Bucuresti ![]() |
uleiul esso nu ne lamureste cu nimic. este 10w40?
|
--------------------
opel
astra
2006 classic astra la vista baby!
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
La mine dispar ambele deodata ... Filtrul Hexol e vai de el ... sa nu mai iei !!! ( e din Cora sau Carefour ?? ) De ce nu ai luat Elf 10w40 ??? Este la 850.000 5 L in Carefour !!! Este f bun si este minimum de calitate pe care l-as accepta ! Eu mai mult e 8500 nu am de gand sa tin uleiul , iar tu l-ai cam tinut mult ...
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
darius |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 396 Joined: 18 March 05 From: arad ![]() |
Filtrul de ulei e de vina ,si la mine face la fel,asta e pana la revizie merg asa.
|
--------------------
Seat
Cordoba
6L
- xx-xx-xxx
|
|
Magua |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 29 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nici mie nu mi-a prea inspirat incredere filtrul Hexol, luat intradevar din Carrefour, iar Esso e 10w40.
Mai astept sa vad cum evolueaza... |
--------------------
Toyota
Rav4
2011 2.0 VVT
- CJ XX XXX "Concentrati in metropole,condusi de GPS
Vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des" Parazitii |
|
valioglu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 498 Joined: 2 July 04 ![]() |
Confirm si eu ca filtrul e de vina. Am patit-o de mai multe ori.
|
--------------------
DACIA SOLENZA
CONFORT 1.4
- B-01-DOG viata e scurta dar nedreapta
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Trebuie sa fac si eu revizia de 20k si cam trebuie sa schimb ulei si filtru. Ce filtru recomandati?
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
seba3621 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 126 Joined: 11 October 05 From: Timisoara ![]() |
Confirm. Eu numai filtre mann folosesc (ulei,aer,clima) si nu am avut nici o problema, iar preturile sunt ok.
|
--------------------
Dacia
Solenza 1.4mpi
Clima 2004
- TM 36 xxx
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
De unde cumpar filtre mann? (exista si fitru mann = renumitul filtru "de polen")? De fapt cate filtre sunt in total?
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Importator de MAN pe strada mircea vulcanescu, la intersectia cu strada "cu trolee", langa acea biserica, e vizibil daca vi dinspre gara, pe la coloane si mergi drept inainte pe unde merg troleele, la prima intersectie faci stanga si la urmatoarea intersectie pe stanga e magazinul.
|
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Adica intersectia Stefan Furtuna cu Plevnei. Ca sa fie mai clar. Chiar pe colt
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am pus filtru original Renault si merge super ( ca si bujiile de altfel ) . Daca mai vrei si alte filtre : de aer ( este mai scump decat cel de Buzau - 190.000 ) , de polen / habitaclu - ia piese de origine ( este aprox 210.000 si scrie Valeo pe el ) si ar mai fi filtru de benzina , dar ala se afla in rezervor ( nu este identic cu cel de DSN , asa ca mare grija sa nu iei teapa si oricum , daca nu ai probleme , mai bine nu-ti bagi nasul pe acolo ). Cautati filtre ori originale Renault , ori Dacia ( piese de origine ) . Altele ca Mann pot fi mai scumpe decat cele de origine . Nu recomand pe cele poloneze sau unguresti !!!
Un numar de tel. aveti de la reprezentanta Mann ??? De curiozitate sa intreb niste preturi ... In legatura cu presiunea scazuta a filtrului de ulei ... ai grija sa nu forteze pompa de ulei , pentru ca presiunea este gatuita de filtru si astefel nu ai nici presiune nici racire buna si nici ungere . |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu inteleg prea bine - ai luat filtru de aer Renault cu 190.000 lei vechi? De unde? Cel Romcarbon e 180.000.
De unde ai luat filtrul asta de habitaclu cu 21 lei noi? Din cate inteleg eu nu vorbesti tot de magazinul asta cu lucruri MANN, nu? |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:35 |