DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> stopuri spate+multe altele

post 6 Jan 2003, 11:45
Post #1

Group:

Warn: (0%) -----

Ia fiti atenti ce am patit acum de cand cu frigul.Nu imi mai mergfe stop-ul spate dreapta!Cand aprind farurile in spate e liniste si pace!Se aprinde doar cand pun frana!Faza buna e ca am vazut o gramada de DSN cu stopul spate dreapta care nu functioneaza.Alta faza ar fi ca s-a rupt pur si simplu plasticul din dreptul semnalizarii spate dreapta
si umblu cu o gaura in stop!Aveti idee cum remediez asta.Am auzit ca iti lipesc unii exact bucata care lipseste?
Alta chestie:ELeronul la CLima s-a rupt exact deasupra incuietorii din spate de la portbagaj!s-a rupt exact o mare bucata de deasupra stopului din eleron!am pus mana pe superglue si am dat si eu acolo.Vad ca s-a prins binisor.Ideea e sa nu mai inchideti portbagajul impingand de eleron!Oricum ala nu e eleron si alt loc sa apuci sa inchizi portbagajul nu este!
Deci bec pozitie spate dreapta e chestie generala!

--------------------
User is offlinePM
Go to the top of the page
+
ion73
post 8 Jan 2003, 11:09
Post #2

Membru autentic

Group: Members
From: Timisoara

SI CIND M-A GINDESC CA AM VRUT SA COMAND SPECIAL ELERON PE DSN CONFORT?!! tongue.gif

--------------------
User is offlineGalerie FotoPM
+
DSops
post 8 Jan 2003, 11:19
Post #3

Membru autentic

From: Timisoara

Arata bine, are stop incorporat, dar e plastic romanesc. Trbuie grija. In plus astupa bune vizibilitatea spate.

--------------------
+
mvali
post 8 May 2009, 21:57
Post #4

Membru autentic

From: Ploiesti

Am gasit masina in parcare lovita in spate cu stopul de frana/semnalizare spart, bara spate fisurata + tabla de la stop un pic impinsa. Am luat un alt stop de frana - am gasit numai plasticul (rosu/galben/alb) si este mai lung decat cel vechi.. am dus stopul la maxim spre interior si tot mai raman 6-7 milimetri in afara.
Cum sa fac sa il aduc aproape de normalitate? sa indrept urechile din interior si sa fac cate o gaura mai in stanga? este cam riscant fiindca ramane o margine f subtire pentru noua gaura
Cumva sa mai indoi la cald sau sa mai tai un pic din plastic de la margine?

Multumesc anticipat

--------------------
ex Dacia SuperNova Confort 2001 / Opel Corsa Enjoy
+
gcgeorgescu
post 11 May 2009, 20:13
Post #5

Membru

From: Bucuresti

apropo de stopuri. am patit si eu , cand bagi la portbagaj ceva mai mare si atingi carcasele acelea se mai deplaseaza si mifele, incercati sa curatati mufele si sa cada bine contactele (unele peste altele)adica contact peste contact, ca se intampla sa se mai deplaseze mufa de pe blocul optic.

--------------------
Renault Fluence 30 dec 2010/ 1.5 Dci 110cp
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 22nd July 2025 - 21:01
Forum Renault