stopuri spate+multe altele
![]() ![]() ![]() |
stopuri spate+multe altele
![]()
|
|||
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
ion73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 12 December 02 From: Timisoara ![]() |
SI CIND M-A GINDESC CA AM VRUT SA COMAND SPECIAL ELERON PE DSN CONFORT?!!
![]() |
-------------------- |
|
DSops |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 663 Joined: 20 November 02 From: Timisoara ![]() |
Arata bine, are stop incorporat, dar e plastic romanesc. Trbuie grija. In plus astupa bune vizibilitatea spate.
|
-------------------- |
|
mvali |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 8 February 07 From: Ploiesti ![]() |
Am gasit masina in parcare lovita in spate cu stopul de frana/semnalizare spart, bara spate fisurata + tabla de la stop un pic impinsa. Am luat un alt stop de frana - am gasit numai plasticul (rosu/galben/alb) si este mai lung decat cel vechi.. am dus stopul la maxim spre interior si tot mai raman 6-7 milimetri in afara.
Cum sa fac sa il aduc aproape de normalitate? sa indrept urechile din interior si sa fac cate o gaura mai in stanga? este cam riscant fiindca ramane o margine f subtire pentru noua gaura Cumva sa mai indoi la cald sau sa mai tai un pic din plastic de la margine? Multumesc anticipat |
--------------------
ex Dacia
SuperNova
Confort 2001 / Opel Corsa Enjoy
|
|
gcgeorgescu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 923 Joined: 25 December 08 From: Bucuresti ![]() |
apropo de stopuri. am patit si eu , cand bagi la portbagaj ceva mai mare si atingi carcasele acelea se mai deplaseaza si mifele, incercati sa curatati mufele si sa cada bine contactele (unele peste altele)adica contact peste contact, ca se intampla sa se mai deplaseze mufa de pe blocul optic.
|
--------------------
Renault
Fluence
30 dec 2010/ 1.5 Dci 110cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 21:01 |