A trecut iarna..., Ce ravagii a produs masinutelor ?
![]() ![]() ![]() |
A trecut iarna..., Ce ravagii a produs masinutelor ?
Lithium13 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 25 December 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
1.4 mpi Preferance
- BT 01 xxx
|
|||
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Asta e subiect de birfe, deci se va birfi la locul potrivit...
![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
QUOTE(Steffyx) Loganul este la fel de galvanizat ca si 1300 ![]() @Steffyx: Daca n-ai habar mai bine ai tacea! Apropo, cam cum crezi tu ca este tratata tabla loganului? Numa' bine, Lucian This post has been edited by Lucian BLK: 2 Apr 2006, 17:36 |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
@Steffyx: Am folosit un ton "incisiv" deoarece ai venit cu o informatie preluata de la coltul blocului, cum fac multi dealtfel. Cat este garantia la tabla la Logan? Crezi ca degeaba da Dacia aceasta garantie?
P.S. Caroseria Logan-ului este "tratata" prin cataforeza, ceea ce, cu siguranta, multi colegi coforumisti stiau. Numa' bine, Lucian |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
Daewoo Matiz |
|
StefanT |
![]()
|
Nu e preluata chiar de la coltul blocului.
Garantia acordata de Dacia este de 6 ani, si se refera la perforare. Deci mare garantie nu e. Sa vedem: Tratare prin cataforeza: deplasare spre catod a particulelor dintr-o soluție coloidală sub acțiunea câmpului electric. Galvanizare: acoperire a unui metal cu un strat de zinc. Eu zic ca este o diferenta si cred ca esti de acord cu mine. Spre exemplu la Felicia, cu caroserie galvanizata, garantia oferita este de 12 ani (daca nu ma insel, sau era 10? Oricum e 6 + inca ceva, unde ceva e mult)... Hai sa nu ne imbatam cu apa rece ![]() Caroseria de Logan nu este galvanizata! Normal ca a trecut prin niste procese anticoroziune, insa mamaliga cu painea nu-s acelasi lucru. Bafta! |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
@Steffyx: Am impresia ca prin gura (degetele) ta vorbeste Gugle! Nu stiu ce cauti aici, doar poti afla totul de la amicul sus-amintit, ce nevoie ai de parerile unor ignoranti ca noi!? N-as mai continua aceasta discutie dar s-ar putea ca unii sa ia de bune niste afirmatii nu tocmai corecte!
|
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
Daewoo Matiz |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(Steffyx @ 2 Apr 2006, 23:11) Nu e preluata chiar de la coltul blocului... Si astea le stii ca si Codul Rutier ![]() Du-te invata ![]() ![]() Cu stima bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Lucian BLK |
![]()
|
De ce sa invete atata timp cat exista gugle? Invatatul e pentru cei ce nu le au cu search-ul!
|
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
Daewoo Matiz |
|
lucian79 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 11 September 05 From: O R A D E A ![]() |
@Lucian BLK ..si zici ca tabla-i galvanizata
![]() |
--------------------
pejos
confort
2006 feel free ..... feel FIAT
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Si eu stiu ca nu-i galvanizata.
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
StefanT |
![]()
|
Si mie imi place sa cred ca la 1300 din 1900 toamna am caroserie galvanizata.. era pt export facuta, deci poate poate...
Eu m-am lansat frumos intr-o discutie in care am zis ca daca gresesc accept sa fiu corectat pe baza argumentelor. Am zis care-i diferenta intre tratamentul prin cataforeza si galvanizare, insa nu s-a sichisit nici unul dintre participantii la asa zisa discutie sa raspunda cu argumente si fapte reale. Ca deh, am doar 18 ani, cine sta de vorba cu mine. Pt. bion: Cu Stima, Eu... |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
QUOTE(lucian79) @Lucian BLK ..si zici ca tabla-i galvanizata ![]() Auzi, tu le ai cu cititul? Arata-mi si mie, rogu-te, unde am spus asta? Dau o bere! ![]() |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
Daewoo Matiz |
|
StefanT |
![]()
|
QUOTE(Lucian BLK @ 3 Apr 2006, 00:14) QUOTE(lucian79) @Lucian BLK ..si zici ca tabla-i galvanizata ![]() Auzi, tu le ai cu cititul? Arata-mi si mie, rogu-te, unde am spus asta? Dau o bere! ![]() Dom'le, ma scuzi ca iti zic... atunci pentru ce mama ciorilor imi zici ca habar nu am ce vorbesc. Am zis ca are atata tabla galvanizata cat are si 1300 a mea. A mea nu are, deci nici Loganul. Ca are tabla tratata prin cataforeza, e alta mancare de post. Ti-am explicat si diferenta. Unde ai probleme de intelegere a textului, zi-mi sa te ajut. |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
QUOTE(Steffyx @ 2 Apr 2006, 23:12) Eu m-am lansat frumos intr-o discutie in care am zis ca daca gresesc accept sa fiu corectat pe baza argumentelor. Am zis care-i diferenta intre tratamentul prin cataforeza si galvanizare, insa nu s-a sichisit nici unul dintre participantii la asa zisa discutie sa raspunda cu argumente si fapte reale. Asa deci! Ai venit cu doua definitii de pe http://vocabular.ro, definitii ce le ridici la rangul de argumente! Nu tine! Vrei argumente? Ei bine, ia pune mataluta mana si mai vezi ce zice gugle! Poate ne spui si noua care sunt avantajele si dezavantajele celor doua metode! Poate gasesti, cine stie! Oricum, nu te grabi, asteptam! QUOTE(Steffyx) Ca are tabla tratata prin cataforeza, e alta mancare de post. Ca bine zici! ![]() |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
Daewoo Matiz |
|
StefanT |
![]()
|
Definitia la cataforeza e de pe www.dexonline.ro . Si chiar nu vad unde e problema in folosirea dexului. Poate tie ti-o fi rusine sa recunosti cand nu stii ceva insa eu ma documentez si o sa stiu data viitoare.
Oricum nu are a face procesul cataforezei cu cel al galvanizarii. De vreo 3-4 posturi incoace nu faci decat sa contrazici ca asa iti place. P.S.: Crede-ma ca La Gugal am apelat de la primul post. |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(Lithium13 @ 2 Apr 2006, 15:45) Prin urmare am descoperit 4 "ciupituri" provocate cel mai probabil de pitrele - parte componenta a materialului antiderapant. Aceste ciupituri par a fi destul de adanci, pana la tabla, care desi este galvanizata(cel putin asa mi s a spus) apar puncte de rugina. Cum se pot remedia? Retusarea si polisarea ar putea fi o varianta? stai sa vezi cum o sa arate dupa 10 ani...ca epava de la Costinesti... ![]() Tabla Loganului e la fel de proasta ca cea de la 1300, chiar mai proasta..in fine..nu e momentul recensamantului acum, ca Loganurile sunt inca proaspete...se va vedea in cativa ani calitatea tablei ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
Asta e ultima interventie a mea pe acest topic!
Sa rezumam: tu sustineai ca tabla loganului nu este protejata anticoroziv QUOTE(Steffyx) Loganul este la fel de galvanizat ca si 1300 Eu am spus ca este protejat anticoroziv prin cataforeza! Si de aici show-ul ce a urmat! Oricum, poate convingi putinii spectatori ce au mai ramas de suprematia galvanizarii in lupta anticoroziva! Poate, cine stie, ii vei convinge si pe marii constructori auto de marea prostie ce o fac utilizand ca metoda anticoroziva cataforeza! Cine stie? Ca hint, poate ne spui si noua, utilizand acel dexonline, care a fost mai intai oul ori gaina!? ![]() Tare gugal asta! Numa' bine, Lucian This post has been edited by Lucian BLK: 2 Apr 2006, 22:45 |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
Daewoo Matiz |
|
StefanT |
![]()
|
Imi permiti sa te cataloghez drept... fenomenal?
Daca din: QUOTE(Lucian BLK @ 3 Apr 2006, 00:38) Sa rezumam: tu sustineai ca tabla loganului nu este protejata anticoroziv QUOTE(Steffyx) Loganul este la fel de galvanizat ca si 1300 Tu ai inteles ca eu sustin ca nu are nici un fel de protectie anticoroziva ZKR-ul, chiar esti fenomenal. Cand un om spune ca masina nu este galvanizata, inseamna ca vrea sa spuna ca...masina NU ESTE GALVANIZATA ( caroseria, ma rog), nu ca nu are nici un fel de protectie anticoroziva. E simplu: "Nu are caroserie galvanizata", asta nu inseamna ca nu are pivoti sau mai stiu eu ce. Am vrut doar sa spun ce am spus, si tu ai inteles ce ai vrut. Si ti-e oarecum sa recunosti ca ai gresit, ai facut misto ieftin degeaba. Hai bafta si noapte buna... Edit: Ca hint, cocosul... This post has been edited by Steffyx: 2 Apr 2006, 22:59 |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
gheghe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 24 May 05 From: Campina, PH ![]() |
Ce topic linistit a inceput initiatorul si la ce rahat a ajuns. Bravos monserilor.
Si, cel putin de data asta, va luati degeaba de Steffyx. Recititi posturile si vedeti ca vorbiti impreuna dar va intelegeti separat. Daca aveti ceva de impartit dati-va o intalnire. Nu sunt avocatul forumului daca asta vreti sa ma intrebati dar parca prea usor puneti mana pe pistoale. Si pt. argon, poate ne spui de unde ai asa informatii si predictii. Concret. Sau mergi pe ideea ca daca iti doresti ceva mult poate se si intampla? Spune-ne si noua celor care am luat teapa cumparand Logan! |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- PH 99 xxx Caut pareri pertinente si argumentate. Ofer recompensa!
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
in concluzie.. problema e ca .. e dacie!
asadar.. tratamentele anticoroziune teoretic sunt bune daca sunt facute cu simt de raspundere!!! adica pot opta pentru o masina la care tabla a fost tratata cu multi ani in urma si cu metode invechite si randament prost, dar acel tratament invechit a fost facut cum se cuvine ca la carte, sau sa aleg o dacie la care ultra metoda moderna care se aplica la toate masinile din strainezia, cu eficinta mult mai mare teoretic.. si practic daca e facut cum trebuie.. din lipsa de interes , din economie, si dupa cum s-a obisnut romanul.. acest lucru este facut foarte prost, cu economie si gresit.. repede si prost. daca e vorba de table.. atunci prefer tabla de bmw de acum 10 ani care probabil era doar data cu un grund mai destept, eventual galvanizata calumea plus o vopsea cu soi aplicata corect, decat super"frigiderul" dacia, tratat cu n metode noi si actuale dar cu o manopera de doamne-ajuta. in conluzie nu m-ar mira sa rugineasca un logan. |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(gheghe @ 2 Apr 2006, 22:58) Si pt. argon, poate ne spui de unde ai asa informatii si predictii. Concret. Sau mergi pe ideea ca daca iti doresti ceva mult poate se si intampla? Spune-ne si noua celor care am luat teapa cumparand Logan! Citeste primul post, citeste topicurile cu rugina de le sectiunea Logan, nu e normal ca o masina dupa o iarna sa-i sara vopseaua si sa apara rugina... Pe baza problemele actuale, nu e greu sa prezici cum va arata un Logan in 5-10 ani...bine..sa fie folosit in coditii normale, nu sa stea in garaj si sa fie folosit in weekebd pentru mers la iarba verde. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
Baieti, ati deviat rau de tot de la titlul topicului
![]() Pe bune! La mine sunt ceva urmari ale trecerii iernii: am lasat oltcitul in parcarea din fata blocului ca sa nu mi-l loveasca vre-un prost prin oras.. .Asa ca mi l-a lovit o proasta in parcare: Aripa dreapta spate muci, spoiler spate spart, stop dreapta spate spart. |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE(MoneyTalks @ 2 Apr 2006, 16:23) QUOTE(Ciombe @ 3 Apr 2006, 07:52) Acum vezi de ce am fost prevazator si am mutat topicul aici? ![]() ![]() Btw, la birfe se poate birfi, e cam greu sa fii... off-topic ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
Lithium13 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 25 December 05 ![]() |
Domnu operator imi cer scuze ca am pus aiurea topicul si nici nu m am gandit ca se va ajunge la contradictii...
Ce am intrebat eu si unde s a ajuns la OU GAINA si COCOS... ![]() Prin urmare revin...ok nu e galvanizata a mancat ciuperci meseriasul de la reprezentanta...dar pana la urma exista o metoda care sa ne ajute la acoperirea ciupiturilor?care a ar fi asta?cum se procedeaza? This post has been edited by Lithium13: 3 Apr 2006, 11:18 |
--------------------
Dacia Logan
1.4 mpi Preferance
- BT 01 xxx
|
|
Kunzite |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 23 February 05 ![]() |
QUOTE(Ciombe @ 3 Apr 2006, 08:52) Baieti, ati deviat rau de tot de la titlul topicului ![]() Pe bune! La mine sunt ceva urmari ale trecerii iernii: am lasat oltcitul in parcarea din fata blocului ca sa nu mi-l loveasca vre-un prost prin oras.. .Asa ca mi l-a lovit o proasta in parcare: Aripa dreapta spate muci, spoiler spate spart, stop dreapta spate spart. Mai, astia au ceva cu Oltcit-urile... la mine un idiot a parcat prea aproape ![]() |
--------------------
Oltena
12TRS
|
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Salut la toata lumea!
Am un Laureate 1.6 si dupa venirea primaverii si topirea zapezii am constatat ca masina e tot aia... Totusi, astept venirea pasarilor calatoare ![]() Despre tabla: cre' ca s-a mai galvanizat intre timp, ca doar am dat 8000EUR pe ea, nu? ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 12:36 |