intrebare kit distributie
![]() ![]() ![]() |
intrebare kit distributie
ion73 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 12 December 02 From: Timisoara ![]() |
|
||
-------------------- "Uneori platim mult mai mult pentru lucrurile pe care le primim pe gratis. "
- Albert Einstein |
|||
nephis |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 22 September 05 ![]() |
dupa cate stiu eu daca kit-ul este "piese de origine" si montat de service autorizat dacia durata garantiei nu ar trebuie sa difere.
daca nu este asa mai bine cumperi de la service dat fiind ca sunt mai avantajosi la garantie. parerea mea....... |
--------------------
Renault
Symbol Fidji
2007
- B 52 G **Renault Symbol Fidji 1.4 // B 52 ???**
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Daca cumperi kitul din magazin, primesti garantie 18 luni daca il montezi intr-un service autorizat. Daca cumperi din service si il montezi la ei tot 18 luni primesti garantie.
Deci eu zic sa il cumperi linistit din magazin, daca zici ca il montezi in service, nu are rost sa cheltui 80ron in plus. |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
280? L-am schimbat si eu la service, in urma cu 2-3 saptamani, a fost 200 RON.
|
--------------------
.
.
.
|
|
ion73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 12 December 02 From: Timisoara ![]() |
rectific preturile de service... 50 Ron cureaua si 170 ron rola pret fara tva ..iasa undeva pe la 260Ron ...in service cele 2 componente sunt separate ca pret ...
|
-------------------- "Uneori platim mult mai mult pentru lucrurile pe care le primim pe gratis. "
- Albert Einstein |
|
nephis |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 22 September 05 ![]() |
bre, nea Ion73 hai ca ti-ai obtinut lamuririle de baza.
daca nu ti-ai dat seama ti le traduc eu: 1. piese de origine; magazin reprezentanta; montat service - 18 luni garantie 2. piese de origine; service - 18 luni sau (probabil 60.000 km - asa zici tu) 3. kitul este mai ieftin decat piesele separate deci cu sau fara rectificari bafta multa in continuare si eu unul iti tin pumnii!!! ![]() |
--------------------
Renault
Symbol Fidji
2007
- B 52 G **Renault Symbol Fidji 1.4 // B 52 ???**
|
|
ion73 |
![]()
|
e clar acum ...cumpar de la magazin ..am ce face cu 80 ron ..
mersi de lamuriri |
- Albert Einstein |
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Unde am fost eu la service aveau kitul la 200 RON, iar varianta pe componente ducea la 400 RON. Normal ca n-am fost nebun
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
gabimaxim |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 1 February 06 From: Iasi ![]() |
Am o SN din Iunie 2001 cu 39K la bord. Avand in vedere ca au trecut aproape 5 ani, as vrea sa schimb kitul de distributie. Imi recomanda cineva din Iasi un service care are dispozitivul ala de masurat rezonanta la cureaua de distributie? Nu as vrea sa merg aiurea si sa-mi regleze cureaua ochiometric.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002
- IS-03-VLV
|
|
ion73 |
![]()
|
gata .s-a rezolvat ..am terminat cu verofocarea de 60000 ...a costat destul ..sper ca e ok acum
|
- Albert Einstein |
|
Pulsar |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 4 December 05 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Super Nova Clima
- momentan provizoriu
|
|
LaurD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 229 Joined: 11 June 05 From: Pitesti ![]() |
azi in Pitesti : 200 RON la Daperom si 350 RON la CNCD . Pretul ridicat al kitului de la CNCD se "justifica" pt ca a venit pe reper de Logan ( desi e aceeasi piesa
![]() |
--------------------
Renault
Fluence
Fluence ---Ex .Logan 2007/ ABS+, 1.6MPI ---ex. DSN
- AG
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
la Craiova am gasit kit de distributie cu 1.490.000
Cand fac rost de bani il cumpar si ma duc cu el la redac sa il montez. Stie cineva estimativ cam cat e manopera? Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
La Dacoserv e 77ron manopera pt varianta fara AC. LA cele cu AC e mai scump, nu stiu exact cat e.
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
LaurD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 229 Joined: 11 June 05 From: Pitesti ![]() |
|
--------------------
Renault
Fluence
Fluence ---Ex .Logan 2007/ ABS+, 1.6MPI ---ex. DSN
- AG
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
multumesc pentru informatii, se pare ca mai trebuie sa strang ceva bani, ca mai am si altele de schimbat.
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
ion73 |
![]()
|
deci ..am schimbat asa:
1 kit distributie 2 curea alternator 3 ulei motor + ulei cutie de viteze 4 filtre de benzina si de ulei 5 bujii total piese 430ROn manopera 150 RON nu am schimbat filtrul de aer (l-am schimbat acum 10 000 si il mai las) nu am schimbat antigelul nu am schimbat lichidul de frana in rest nu am mai schimbat nimic ..erau ok toate |
- Albert Einstein |
|
BBC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 24 May 02 From: Brasov ![]() |
Incercati s acautati pisele pentru motor (curea distributie, role, pompa apa, etc.) la magazinele pentru masini din import.
Pompa apa: Dacia 250 RON - magazin import 120 RON Curea distributie: magazin import 40 RON |
--------------------
VW
4 roti / 5 usi
- Bogdan
|
|
alexuc_2000 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 18 May 06 ![]() |
Ptr gabimaxim
In Iasi poti incerca la Sermecom.Cica au aia tot felul de aparate de masurat .Io tot acolo o sa merg sa schimb kit-ul de distributie. BAFTA!!! |
--------------------
Dacia
SuperNova
- is-04-jku
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 16:13 |