Bucse superioare amortizoare fata, numai la mine??
![]() ![]() ![]() |
Bucse superioare amortizoare fata, numai la mine??
Rezul |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 5 April 06 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
LOGAN 1,6MPI
- B-99-SCF
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
cred ca o poza ar spune mai mult decat 1000 de cuvinte...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Rezul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 5 April 06 ![]() |
azi fac pozele si deseara le pun.
ca sa fie totusi mai clar: - rotile in pozitie dreapta - masina in plan orizontal - locas intre garnitura bucsei (cauciuc) si scaunul bucsei (fierul caroseriei) 1 cm lejer |
--------------------
DACIA
LOGAN 1,6MPI
- B-99-SCF
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
eu zic ca e normal.. si eu era sa fac infarct de cateva ori cand am vazut cum stateau la mine bucsele alea de cauciuc ridicate, iar la un prieten care era parcat langa mine erau "normale". dar mi-am dat seama ulterior ca la mine erau virate rotile, iar la el nu..
eu zic sa pui masinile una langa alta si sa te lamuresti. |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
pana la aparitia pozelor, topicul se inchide... initiatorul e rugat sa contacteze un moderator cand va dori sa puna pozele.
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 11:11 |