Cu ce dispozitiv curatam zonele de rugina ?, ... ca sa nu ne amorteasca mana ...
![]() ![]() ![]() |
Cu ce dispozitiv curatam zonele de rugina ?, ... ca sa nu ne amorteasca mana ...
Shosetu |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 24 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Harb
Berlina
- ADA
86
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu stiu ce vrei tu sa cureti, la masinile mai vechi cum spui tu tabla e strapunsa, si degeaba cureti, prea putin probabil sa fie doar un strat superficial de rugina, pentru ca se strapunge de la interior de cele mai multe ori.
Sunt fel si fel de depozitive, pentru suprafete intinse este dispozitivul mentionat de tine, dar se foloseste mai mult la matuirea vopselei in vederea vopsirii...pentru suprafete mai marunte de rugine sunt fel si fel de perii si capete de piatra polizoare ce se ataseaza bormasinii. |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Eu cand mi-am cumparat bormasina mi-a dat la ea o perie de sarma. Functioneaza excelent !
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
puiagaia |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 17 January 06 ![]() |
salut
exista niste sprayuri care curata rugina, dar cred ca sint destul de scumpe. Eu am folosit in trecut de la DEVCON Fast Cleaner. Daca nu poti sa cureti foarte bine poti sa folosesti amorse epoxidice pentru o rezistenta mai mare in timp. |
--------------------
dacia
berlina
- B 13 MMO
|
|
Shosetu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 24 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Flex Master Pro costa 2M .... http://www.tvshop.ro/hrm/02.hrm
|
--------------------
Harb
Berlina
- ADA
86
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Sunt perii de sarma care se monteaza si la FLEX. Sunt super, pe dimensiuni. Le gasesti la preturi foarte bune in Obor - dupa linia de tramvai.
Flex Master Pro are un pret aberant !!! Componentele alea le iei din obor cu maxim 50 lei noi. Hai sa zicem 70... Mai exista si slefuitoare electrice cu banda - vezi la magazinele gen Bricostore, Praktiker. Pretul parca era pe la 80 lei noi - cele pentru "home use" nu cele profesionale. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
alea cu banda sunt super.da trebuie mana si experienta.incercati inainte pe o tabla ceva
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
angel35 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 2 February 05 ![]() |
deruginol solutie...se aplica cu pensula....
|
--------------------
Logan
Ambition
- B-xx-CHE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 01:39 |