Carioca pe perete si birou, Cu ce o sterg?
![]() ![]() ![]() |
Carioca pe perete si birou, Cu ce o sterg?
clr |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
descrie carioca, permanent marker, simpla, etc..
Probabil te referi la acelea pentru cartea de colorat, care sunt pe baza de apa.. Ce zugraveala ai pe perete? huma, var, lavabil..da si tu detalii. This post has been edited by argon: 11 Apr 2006, 09:40 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Carioca e din aceea normala pentru uz didactic (pentru colorat) de care le-a cerut la gradinita. Detalii despre pereti ti-as da, dar dupa cum ti-am spus il am inchiriat si nu ma pricep sa-ti spun cum e facut. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
incearca cu alcool izopropilic
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
crintea1949 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 24 April 05 ![]() |
fa poze cu aceste faze ale copilariei si mie mi s-a intamplat, dar cu parfumul lancome dat pe papusi nu mai ai cum sa retii pentru adolescenta
sa auzim numai de bine sa sdanatate la cei de fata si din viitor |
--------------------
dacia
solenza
- B33HRZ
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(clr @ 11 Apr 2006, 11:33) Dupa cum scrie si in titlu: fetita mea n-a avut ce face si a mazgalit cu carioca pe un birou si pe perete (pe perete sunt doar cateva puncte intr-un loc, dar oricum se cunoaste). Intrucat momentan stau cu chirie, trebuie sa rezolv problema. Din experienta voastra, aveti vreo recomandare pentru vreo substanta mai eficienta? Multumesc. Vezi ce scrie pe tubul markerului in ce e sau nu e solvabil si in fctie. de asta deduci cu ce poti curata. De pe pereti iese cu spaclul ![]() Cu stima bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Patefon |
![]()
|
![]() Membru gajait Group: Members Posts: 90 Joined: 24 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Biroul cu izopropilic sau acetona (Atentie la acetona sa nu curete si lacul de pe birou, mai bine incerci pe un colt ascuns inainte); de pe perete cu pasta de dinti sau pasta corectoare de hartie (daca ai suprafete mici), suprafete mari cu lavabila peste.
|
--------------------
Seat
New Leon
2006 Sport
- B-#######-11/8 Cu stima,
Patefon |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:37 |