Starea drumurilor din tara (altora), hai sa emigram in...
![]() ![]() ![]() |
Starea drumurilor din tara (altora), hai sa emigram in...
Gutenberg |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 18 April 05 From: Oradea ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Super Nova Clima
- BH-XX-MAG O carte se poate lovi de un cap si sa sune a gol , fara ca sa fie de vina... cartea.
|
|||
crintea1949 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 24 April 05 ![]() |
Domnule de ce ne compari tocmai cu japonia. Ei au pe locomotiva trenului un calculator de puterea unui centru de clacul electronic. reteaua de transport urban, liniile de tramvai, spun foarte mult despre gradul de civilizatie, dotare tehnica a restului sectoarelor din economie. Cunosc o vorba sunt prea sarac ca sa ma imbrac prost. Lucrarile care se fac trebzuiesc facute la adevarate standarde europene. Poate o sa ne ami adunam si noi sa putem handi profesional in realizarea unei investitii de durata nu de fatada.
Sa auzim de bine |
--------------------
dacia
solenza
- B33HRZ
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
centru de calcul electronic.. chiar suna perimat; pai toti avem dom'le acum cate un centru de calcul electronic - acasa, la birou, ba chiar si prin genti..
|
--------------------
.
.
.
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Am facut in 6 zile Bucuresti-Dusseldorf-Bucuresti, cu un Logan. Incantat de drumuri, de la iesirea din tara pana la intrare, mai putin de limitarile de viteza de la unguri, pana la autostrada, la Sziget. Dintre autostrazi, A1 din Austria mi-a placut cel mai mult, desi taie muntii si era zapada de un metru pe langa, era perfect uscata. La nemti e bine ca nu prea au limita de viteza, dar nici asfaltul nu e grozav in unele zone si se lucra mult.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
oare cu ce au "taiat" "tunelele" alea din pozele puse de Gutenberg? Si cum dumnezeu le mentin stabile cand se incalzeste?Mi-ar fi putin frica sa circul pe un asemenea drum.
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu am mers pe la noi prin tunele dintr-astea de vreun metru si jumatate. Nu iti face griji, nu cade peste tine. E foarte tare zapada pe margine.
Pentru "decupare" se foloseste o freza uriasa care are un perete vertical si apoi un sfredel care foloseste la transportul zapezii taiate si apoi la aruncarea peste margine a zapezii. Frezele pe care le au drumarii nostri totusi nu cred ca merg chiar la 2.5-3 metri cum sunt alea din poza. Dar la 1.5 metri merg sigur. Poate ati vazut cum arata si echipele de dezapezire de la CFR ??? Sa vedeti acolo freze, nene !!!! |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
BOGDAN DSN |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 18 October 04 From: Bucuresti ![]() |
tot despre dezapezire - cum se face pe un drum alpin in Austria(cu poze)
http://www.grossglockner.com/highalpineroad/snowclearing.htm |
--------------------
Toyota
Aygo
2006 - masina de servici
- fost posesor de DSN
|
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
|
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 21:08 |