Au venit ploile ..., ..apa sub bord nu stiu de unde
![]() ![]() ![]() |
Au venit ploile ..., ..apa sub bord nu stiu de unde
raptordivx |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 335 Joined: 26 November 04 From: Suceava ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
1999 / 1.6 16v / concorde
- SV-10-SIS Vreau LAGUNA 2 :D
|
|||
Dreamer |
![]()
|
![]() Un visator hoinar ... Group: Members Posts: 1.750 Joined: 23 September 05 From: Brasov ![]() |
In primul rand poate sa intre apa pe la chederul de la parpriz sau pe langa bratele de la stergatoare ... eu m-am trezit ca ma ploua pe langa antena ...
![]() Fii atent la orice " gaurica" ... si astup-o cu silicon transparent ![]() |
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
2002 diesel, 2004 si 2017 benzina Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
|
|
ionut232 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 331 Joined: 10 March 04 ![]() |
vezi sa nu fie infundate gaurile...de sub tabla aia din fata parbrizului...aia pe unde iti intra aer in masina...
are 2 canale laterale....care se mai infunda... se desfunda dand tabla aia jos...si bagand surubelnita... ma refer la tabla de pe capota...aia unde sunt aerisirile.... se da ff usor jos... |
--------------------
Logan
1.4 MPI
2006
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.799 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
1 -chederul de la parbriz-un tub de silicon( cu capac conic ascutit) +pistol( fara el nu faci nimic). Se introduce varful tubului de silicon intre cheder si tabla, se urmareste conturul chederului apasand usor tragaciul pistolului. se repeta actiunea prin introducerea varfului tubului intre geam si cheder.
2-se desface tabla unde sunt stropitoarele, se curata mizeria din jgeab+ gaurile laterale de scurgere cu surubelnita ( vezi si topicu de mai sus) eu asa am rezolvat infiltratia apei pe sub bord. Bafta si spor la munca este bine sa desfunzi si scurgerile din praguri. ps -costuri -15 ron This post has been edited by wolfin: 14 Apr 2006, 10:06 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
fadrianv |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 18 July 05 ![]() |
Pai si de care silicon trebuie folosit? De acela sanitar, cu care se izoleaza cada si alte chestii?
Am si eu acceasi problema, si tot cand masina e cu botul in sus, si m-am uitat in timp ce ploua pe sub bord si am vazut ca intra apa prin dreapta aerotermei, practic pe unde se imbina tabla verticala-laterala-dreapta, ca sa zic asa, si cu o tabla orizontala, cea cu aeroterma. Eu m-am gandit sa pun silicon si pe acolo. Bineinteles ca o sa verific si pe unde ajunge apa acolo. |
--------------------
dacia
Logan
2005 Laureat
- GJ 05 DAS
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.799 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
silicon sanitar( cum vrei tu alb sau transparent, oricum nu se vede).
am uitat mai trebuie o cutie de servetele pentru sters geamul si tabla. ![]() ![]() in 30 min ar trebui sa termini ![]() This post has been edited by wolfin: 14 Apr 2006, 11:33 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Mai nu-i mai bagati prostii-n cap omului cu siliconu' asta al vostru!
A zis clar in primul post ca-i intra apa-n masina cand e parcata in rampa. Ce treaba s-aiba chederul perbrizului in astfel de conditii? N-are! raptordivx, apa intra pe sub bord, prin blocul ala de dirijare a aerului, ala cu 2 voleti. Remediere - parcheaz-o-n panta. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
wolfin |
![]()
|
ironia este buna, chiar haioasa.
Restul nu sunt prostii ci doar aiureli ![]() ![]() |
--------------------
pegas
3120
|
|
raptordivx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 335 Joined: 26 November 04 From: Suceava ![]() |
M-ati lamurit
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
|
|
Psycho |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 21 June 04 From: Iasi ![]() |
Buey drace!!! Nici aici nu scap de tine?
Vezi ca aceeasi problema o am si eu, doar ca nu conteaza panta. La mine ploua de la aeroterma. Am dat-o jos, am umplut cu mastic toata buza si am pus la loc. Rezultatul? TOT CURGE!!! Concluzia? Ploua PRIN ventilator. Ar trebui sa schimb aeroterma, dar nu mai dau bani si pe aia, ca ma gandesc si eu serios la Remat... Doar ca nu ma chef sa-mi iau masina noua... |
--------------------
Dacia
1310 TLX
- IS-55-DEB [B]Vrrruummmm!!![/B]
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Sa va spun eu care e treaba, iti curge apa pe la DUBLURA STALPULUI FATA, in partea dreapta, daca te uiti atent, o sa vezi ca exista o gaura acolo, astupa acel orificiu, si gata...
![]() |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
raptordivx |
![]()
|
Am ajuns la concluzia ca pana si solutia de spalat parbrizul tot acolo ajunge .. in adidasii mei .. asta doar cu botul masinii in deal .... Nu inteleg unde se strange .. cum de sta acolo in plan orizontal .. si doar cand o pun cu botul in deal curge ..
|
--------------------
Renault
Laguna
|
|
marianrec |
![]()
|
![]() membru drept Group: Members Posts: 330 Joined: 30 March 04 From: Galati ![]() |
In spatele caloriferului este gaura care permite aerului incalzit sa intre in interiorul masinii. La baza ei este o "bordura" de circa 1 cm. inaltime. Ideea este ca atunci cand masina sta cu botul in sus, apa trece de bordura aia si intra in masina.
|
--------------------
Dacia
1310
1990, 1994
- GL03WWT & GL07NAT bau
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 14:44 |