Profiluri anvelope
![]() ![]() ![]() |
Profiluri anvelope
eXtenSion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
|
||
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|||
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Vezi ca pe lateral au o sageata care iti indica cum sa le pui.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Daca profilul este asimetric ca forma a desenului si pe flancul pneului exista indicatia cu sensul de rotatie, iar aceasta se respecta, pneurile de pe aceiasi punte nu pot fi in oglinda. Probabil la masina aia straina te-ai uitat la rotile de pe o singura parte si ai nimerit-o p-aia cu "zig-zag in exterior".
Ma indoiesc sa existe astfel de anvelope fara sensul de rotatie precizat... This post has been edited by Muttley: 15 Apr 2006, 02:25 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Eu cred ca pneurile astea asimetrice nu au sens de rotatie, altfel ar exista roti de dreapta si roti de stanga. Sau poate chiar exista...
![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
La masina mea am cauciucuri asimetrice si pe cauciuc se specifica (,) care parte se pune spre exterior.
E vorba de michelin energy. model A: energy_ahn.jpg ( Size: 47.85k ) Number of downloads: 64 model B: mie3b.jpg ( Size: 9.78k ) Number of downloads: 83 |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 19:11 |