DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> CE TIP DE ALARMA E PE CLIMA?

ion73
post 8 Jan 2003, 10:23
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Timisoara

ARE INCORPORATI SENZORI DE SOC,DE PERIMETRU INTERIOR/EXTERIOR?...SI DE UNDE O POT PROCURA?

--------------------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
GeorgeB
post 8 Jan 2003, 10:46
Post #2

the 7 stars of Pleiades constellation

From: Bucuresti

alarma de pe clima vine din fabrica montata. poti sa-ti procuri o alta marca , de preferat , cara sa aiba si ea un senzor de soc....
am avut o belea in noaptea de rev si in parcare mi-a fost lovita masina , am doar 1000km cu ea si numere rosii de ag, daca as fi avut un senzor de soc macar l-as fi calcat, p'ala care a lovit-o, in picioare, asa ca inghit in sec s'imi bag unghia in gat, macar am casco, dar tot costa distractia spagile de rigoare ...
deci , parerea mea, (se pare ca asa trebuie sa incepi o fraza pe forumul asta) procura o alarma straina , un viper, un falcon, ceva, la 300USD ai o super alarma ( pentru dacie ) , cu un senzor de perimetru si unul de soc. ( clima are doar de efractie, adica senzor doar inauntru )

--------------------
SUBARU Legacy 2.5 - ---
+
ion73
post 8 Jan 2003, 10:56
Post #3

Membru autentic

From: Timisoara

OK.APROPO DE CASCO,SPUNE-MI TE ROG LA CINE AI ASIGURAREA FACUTA SI DACA ITI PLATESC PE LOC.UNII AU PATIT-O CU ASIROM,IN SENSUL CA I-AU DAT BANII DUPA VREO 2 LUNI.

--------------------
+
GeorgeB
post 8 Jan 2003, 11:45
Post #4

the 7 stars of Pleiades constellation

desi e societate privata ( allianz-tiriac ) tot trebuie sa sari cu spaga de rigoare , minim 500k, ca sa-ti dea ce ai pe bune ,altfel da de indreptat ce ar trebui sa fie schimbat.
de platit platesc direct la service , la cele cu care lucreaza, si prin banca , adica dureaza ceva mai mult, la orice service autorizat( in cazul nostru dacia ). cei de la alliaz lucreaza cu cobalcescu, si lor le platesc direct, au imi fac masina la autocenter , unde dureaza pana sosesc banii, daca stii pe cineva la serviec si e dispus sa-ti faac masina pe datorie e ok, daca nu esti cam obligat ori sa platesti tu si sa-ti iei banii de la asigurari, ori sa-ti faci masina la un service agreat de cei de la asigurari.

--------------------
SUBARU Legacy 2.5 - ---
+
Liviu
post 8 Jan 2003, 12:46
Post #5

expat naiv

Group: Banned
From: Peste gard

Eu am asigurarea la ASIBAN .. care desi e un nume fara rezonanta ... eu m-am folosit de ei de doua ori pana acum. Baietii lucreaza cu ComNico Serv Militari care nu e dealer Dacia dar care fac o treaba excelenta .. eu am ramas impresionat de promptitudinea si eficienta lucrului facut de ei.
Am avut parbrizul spart ... no problem .. in 30 de minute am si plecat de acolo (cu constatare, reparare) ... au agent de la asigurari chiar la service. A doua oara am avut o aripa infundata + portiera zgariata ... s-a rezolvat in doua zile .. Aripa schimbata+vopsita .. portiera vopsita .... fara nici o problema smile.gif ... asa ca eu unul ma declar multumit de ei (Asiban)... chiar daca (ma repet) nu sunt o societate cu un nume "sonor" ...

--------------------
. . .
+
ashu
post 8 Jan 2003, 15:25
Post #6

Membru erectil

La Dacia 1310 pe care am avut-o inainte aveam casco facut la ASIT, care lucrau si ei tot cu ComNico Serv Militari. Si s-a intamplat exact cum a spus Liviu. Am dus masina si am luat-o dupa 3 zile (reparatia era ceva mai mare), n-am scos nici un leu din buzunar (pe bune), asiguratorul s-a inteles cu serviceul. Si asa mi se pare corect sa fie, nu sa scot eu bani de unde pot, eventual sa ma imprumut, si apoi sa astept sa-mi dea ei banii, posibil nici macar pe toti ca poate nu i se pare tarifu bun inginerului constatator (asta am patit-o acu vreo 5 ani cu Asiromu, huuuuuooooooo).
In sfarsit, acuma am la ASIBAN ca acola m-a obligat BRD-ul sa-mi fac sad.gif dar daca Liviu spune ca si astia trateaza problema civilizat sunt linistit.

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
+
verygood
post 8 Jan 2003, 16:49
Post #7

Membru incepator

From: Bucuresti, Romania

Eu am cumparar masina in rate prin Raiffeisen. Astia mi-au facut CASCO la UNITA fara drept de replica. Drept pt care polita mea are franciza: la primul eveniment asigurat e zero, la al doilea e 50 EUR, la urmatoarele e 100 EUR. In rest pana acum a fost OK. UNITA lucreaza cu ComNico si cu Lasting Service. ComNico e super, Lasting e nashpa (cel putin asa l-am vazut eu).

--------------------
Hyundai Accent 2007 - B-64-ZCZ
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 17th June 2025 - 08:23
Forum Renault