Bataie pe spate
![]() ![]() ![]() |
Bataie pe spate
marius-gabriel |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.006 Joined: 14 November 03 From: CALARASI ![]() |
|
||
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|||
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
QUOTE nu am schimbat bucsele de la bascula niciodata Si ce mai astepti ![]() Verifica totusi si cum sta traseul de la evacuare. Experienta proprie imi arata ca poti schimba tot ce insemna bucse si sa-ti atinga undeva teava de evacuare. Rezultatu e un zgomot neidentificat in nici un service, dar al naibii de stresant ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
marius-gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.006 Joined: 14 November 03 From: CALARASI ![]() |
Am verificat toba si tot.
Problema e ca nu stiu daca pot sa scot bascula. |
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
De ce? E mai complicat ca trebuie sa suspenzi spatele (sau s-o ridici pe un elevator, dar mi se pare mai simplu ca basculele fata. E drept ca e doar una :wink: , da n-are pivoti de batut cu barosu'
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
marius-gabriel |
![]()
|
asa e.dar cum scoti axul ca e mai naspa decat pe fata
|
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
marius-gabriel |
![]()
|
am incercat si sincer nu am putut... :cry:
|
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
OCEBE |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.324 Joined: 30 January 04 From: galati ![]() |
si daca totusi bat amortizoarele tocmai ptr ca ai inaltatoare?eu am patit-o odata din cauza inaltatoarelor la telescoape(pusesem arcuri de brek): mi-au batut pana am smuls tija dintr-unu
|
--------------------
dacia
1300 Am avut o DACIA 1300
|
|
marius-gabriel |
![]()
|
pai imi bateau...tine-au sus
asta pana sa pun si prelungitoare la amortizoare |
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
OCEBE |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.324 Joined: 30 January 04 From: galati ![]() |
ca sa fiu mai clar:
banui ca poa sa fie din cauza ca amortizoarele stau acum mai intinse si la orice hop ele se desfac la cursa maxima = bataie. Ridica cu mainile spatele masinii si vezi din ochi care este cursa maxima pe care o au amortizoarele pana ce tija iese complet. daca-s mai putin de 5 cm, nasol. |
--------------------
dacia
|
|
marius-gabriel |
![]()
|
eu inteleg ce zici.dar tocmai aia e...ca acum cu prelungitoare la amortizoare stau mai comprimate.
ce zici tu am patit pana sa pun prelungitoarele alea... |
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
OCEBE |
![]()
|
prelungitoarele le-ai pus cand aveai amortizoarele vechi sau la astea noi?
|
--------------------
dacia
|
|
marius-gabriel |
![]()
|
cu astea noi
dar nu e din alea..iti spun sigur.si defapt nici astea nu-s noi..doar ca sunt mai bune |
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
OCEBE |
![]()
|
vezi totusi daca mai ai curs libere la amortizoare
|
--------------------
dacia
|
|
OCEBE |
![]()
|
rectific: CURSA LIBERA in loc de curs libere :oops:
|
--------------------
dacia
|
|
marius-gabriel |
![]()
|
este destula cursa....
problema o aveam si inainte pana sa schimb amortizoarele,pana sa-mi pun inaltatoare la arcuri si amortizoare |
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 00:52 |