Campanie pentru ajutorarea sinistratilor, cei oropsit de autoritati
![]() ![]() ![]() |
Campanie pentru ajutorarea sinistratilor, cei oropsit de autoritati
DomnulK |
![]() ![]()
|
||
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|||
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Aproape toti stau la birt si se vaita . Asa ca am spus NU .
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Din ce stiu eu victimele inundatiilor controlate vor fi despagubite. Mai nasol de ceilalti...
putin pe langa dar tot legat de inundatii si incercarea de stoapare a lor ... in momentul in care ii vezi (era un caz de pe langa Calarasi, unii din Fetesti) ca stau la carciuma si armata, jandarmi sau ce-or fi aia care prestau, bagau de 12 ore saci cu nisip/pamant si astia spun ca ei sunt contribuabili si nu-i intereseaza ... sincer si-o merita. |
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Ant @ 19 Apr 2006, 15:53) Din ce stiu eu victimele inundatiilor controlate vor fi despagubite. Mai nasol de ceilalti... putin pe langa dar tot legat de inundatii si incercarea de stoapare a lor ... in momentul in care ii vezi (era un caz de pe langa Calarasi, unii din Fetesti) ca stau la carciuma si armata, jandarmi sau ce-or fi aia care prestau, bagau de 12 ore saci cu nisip/pamant si astia spun ca ei sunt contribuabili si nu-i intereseaza ... sincer si-o merita. O merita sau nu....ideea e ca sunt si oameni amarati care nu stau in birt dar tot au fost sinistrati fara voia lor. si pana ii ajuta statul,care voteazalegea sigurantei nationale, o sa mai treaca multa apa prin ograda lor , poate si un cutremur, o invazie de lacuste. eu la acei sinistrati ma refer. Acei oameni ce vina au ca unii din concetatenii localitatii isi ineaca amarul intr-un kilogram de rachiu de pufoaica? Nici Una! |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Tu ai rude de acolo , de esti asa afectat ? Crezi ca daca ei ar fi putut , te-ar fi ajutat pe tine ?
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Cu inundatiile de anul trecut am vrut sa le trimit niste mobila. Insa cei de la ADP/Primarie nu prea au fost interesati si pana la urma am lasat-o balta.
Cred ca e mai usor sa mergem tot pe mana organizarii de la ADP - centrele alea de colectare. Ei apoi se ocupa de transport. Daca mai vad cortul ala la intrarea in Herastrau atunci merg si eu sa le duc ceva. Mai bine e sa ajuti cu lucruri ca banii eu zic ca se fura. Doar daca e o echipa ce merge la fata locului - insa asta pot face doar organizatiile non-profit, nu si alti flamanzi. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
sddragos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 532 Joined: 18 October 05 ![]() |
Exact. Lucruri, alimente, medicamente. Si duse personal sau de o echipa in care ai incredere. Sa nu se intample ca la unele case de copii unde bucataresele/ingrijitoarele pleaca acasa cu sacosele pline cu alimente din ratia amaratilor.
|
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
de la revolutie cei de la tara primesc ajutoare din toate partile.in bani haine alimente munca in folosul comunitatii lor si ETC.ei ce fac?nimic.niciodata nici macar nu au ajutat la descarcarea ajutoarelor.coletele primite de ei mereu au avut o eticheta cu adresa completa a celui care a umplut cutia resoectiva cu ce a avut.daca ei n.au minte in cap sa trimita o carte postala cu multumiri nici macar cei din conducerea satului respectiv nu i.a indemnat sa faca lucrul asta.DOAR IN ROMANIA TARANII AU BANCA LA POARTA SI O SI FOLOSESC LA MAXIMUM. adica? o mare parte din zi taranii nostrii lenevesc la poarta pe SFANTA BANCA mancand seminte cel putin ca de baut nu va mai spun. cititi poezia VIATA LA TARA de george toparceanu si sa.mi spuneti macar la capitolul comportament ce s.a schimbat intr.un SECOL?
|
--------------------
a
b
c
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bulan @ 20 Apr 2006, 13:03) de la revolutie cei de la tara primesc ajutoare din toate partile.in bani haine alimente munca in folosul comunitatii lor si ETC.ei ce fac?nimic.niciodata nici macar nu au ajutat la descarcarea ajutoarelor.coletele primite de ei mereu au avut o eticheta cu adresa completa a celui care a umplut cutia resoectiva cu ce a avut.daca ei n.au minte in cap sa trimita o carte postala cu multumiri nici macar cei din conducerea satului respectiv nu i.a indemnat sa faca lucrul asta.DOAR IN ROMANIA TARANII AU BANCA LA POARTA SI O SI FOLOSESC LA MAXIMUM. adica? o mare parte din zi taranii nostrii lenevesc la poarta pe SFANTA BANCA mancand seminte cel putin ca de baut nu va mai spun. cititi poezia VIATA LA TARA de george toparceanu si sa.mi spuneti macar la capitolul comportament ce s.a schimbat intr.un SECOL? Din ce spui, inteleg ca i-ai cunoscut pe toti, i-ai judecat si i-ai condamnat. Topicul este insa despre cum pot fi AJUTATI acei oameni, nu cum sa-i JUDECAM. Ca lenesi gasim peste tot, slava Domnului... |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
bulan |
![]()
|
domnu VIJELIE!!!de la revolutie sa tot fi facut vreo 10 curse cu ajutoare din tarile occidentale cu destinatia SATELE ROMANE.pe drum am primit telefoane de la mai marii satului cu rugaminti gen:NEA DA SI MATA CEVA BANI LA VAMA SA NUMAI COTROBAIASCA PRIN TIR VAMESII SI.TI DAM NOI BANII INAPOI SI INCA CEVA PE DEASUPRA.la vama prezentam documentatia si vamesul zicea:ai asistat cand s.au incarcat GUNOAIELE ASTEA sa nu fi bagat si alte alea printre GUNOAIE?la destinatie in prezenta proprietarilor ajutoarelor se deschidea tir.ul si incepea spectacolul cu spectatori de la ala cu tata in gura pana la mai marii satului.de fiecare data spectacolul a fost DEZOLANT.si apropo daca vrei sa.ti cumperi o casa noua din alea facute din bani publici celor care le.au luat apele casele anul trecut gasesti cate vrei la mica publicitate.
|
--------------------
a
b
c
|
|
hebron |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 548 Joined: 22 March 05 ![]() |
Mi-e mila de bietii oameni insa sunt trei probleme care trebuie luate in considerare:
1. Multi au construit cu buna stiinta in zone inundabile; 2. Cumati spus si voi, armata si jandarmii munceau iar ei beau la "Bufet" si si-au vandut materialele primite pe votca. Nu e caz general dar des intalnit. 3. Azi am vazut la stiri ca se fura sacii de nisip din diguri...asta le intrece pe toate, ar trebui acuzati de terorism si dat 25 de ani si aia care fura cai ferate si cabluri de la centrale la fel...Omu sfinteste locu, din pacate la noi nu prea e asa. Plus ca la ala sarac nici boii nu trag ![]() Am votat "pentru", pentru ca asa e omeneste si o sa trimitem si noi bani de aici, sper sa ajunga unde trebuie. This post has been edited by hebron: 20 Apr 2006, 18:09 |
--------------------
clio
symbol
2004 1.5 dci Renault Clio Symbol 1.5 dci, Expression, iunie 2004
Opel Astra Classic II Caravan, 1.7 dtci, ianuarie 2006 ocazional Megane II |
|
DomnulK |
![]()
|
QUOTE(SiloS @ 19 Apr 2006, 17:31) Tu ai rude de acolo , de esti asa afectat ? Crezi ca daca ei ar fi putut , te-ar fi ajutat pe tine ? Atitudinea care o afisezi mi se pare deplasata. Poate m-ar fi ajutat, poate nu....nu incerc sa-i ajut pentru ceva in schimb..o fac pentru ca am vazut oameni care sunt la necaz in timp ce tu te gandesti unde sa te duci la gratar cu prietenii. oamenii aia au pierdut tot ce aveau si ceea ce le dam noi ca ajutor nu va compensa niciodata pierdeara locuintei ...si nici nu se vor imbogati asa cum nici noi nu vom saraci daca o facem. Acum iti raspund al intrebarea ta: Nu am rude pe acolo, sunt nascut in Lugoj, Judetul Timis.Deci nu am nici un interes material asa cum incerci tu sa insinuezi. P.S. Nu ma refeream la ajutor finaciar. Ma refeream la Haine, incaltaminte,obiecte de uz zilnic<sapun, detergent>si obiecte necesare existentei, alimente<conserve>.Banii ar ajunge la cine nu trebuie iar cu asta nu-s de acord nici eu. This post has been edited by kAndrei: 22 Apr 2006, 03:25 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
tonicelli |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 26 March 06 From: Valea Jiului ![]() |
Sunt oarecum in dubii nici da nici nu.
Era bine sa fi fost si optiunea nu stiu/ma abtin Eram pentru un da hotarat pana cand am vazut (auzit) la stiri sau din alte surse cam ce fac romanii. Nu mai scriu ca s-a scris .... Attached thumbnail(s) Nu_inundatia_e_mare_bautura_nu_e_destula.jpg ( Size: 54.97k ) Number of downloads: 64 |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
- HD-XX-XXX România ... frumoasă țară ... păcat că e locuită
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Am votat pentru.Sint mult mai multi oameni de traba decit lichele.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
"Cand se ia cate-o masura
lumea injura si-l intreaba fara noima pe agentul sanitar Ce ai cu noi ba? Pentru ce sa dam cu var?" Edit: Am votat pentru si cred ca am sa si dau ceva mobila si haine .... ca asa cum spunea cineva mai sus ... Banii dispar repede ..... This post has been edited by nairam: 26 Apr 2006, 13:49 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
bulan |
![]()
|
vijelie versus bulan.SAH MAT. da frate ai dreptate daca casele alea noi au fost facute tot in zona de risc sa le vanda domnii sinistrati ca sa nu o pateasca iar!
|
--------------------
a
b
c
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 08:39 |