DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Campanie pentru ajutorarea sinistratilor, cei oropsit de autoritati

Sunteti de acord?

Pentru [ 28 ] ** [73.68%]
Impotriva [ 10 ] ** [26.32%]
Total Votes: 38
Guests cannot vote 
DomnulK
post 19 Apr 2006, 14:46
Post #1

ex kAndrei

Group: Members
From: Bucuresti

As vrea sa stiu daca am putea sa organizam o colecta pe forum si ceea ce strangem sa donam personal<prin niste reprezentanti> celor ce au fost sinistrati prin "bunavointa" autoritatilor care au decis aruncarea in aer "controlata" a digurilor.
Eu as vrea sa particip la o astfel de campanie..dar nu am gasit nicaieri sa donez la cine vreau eu. asa ca m-am gandit ca poate mai sunt pe aici oameni care vor sa-i ajute pe cei batuti de soarta<nu aia care stau la birt si armata munceste pentru ei>.

This post has been edited by kAndrei: 19 Apr 2006, 14:48

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.6 MPI 2004
Asfalt Uscat!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
SiloS
post 19 Apr 2006, 14:51
Post #2

Gangester

From: Buzau

Aproape toti stau la birt si se vaita . Asa ca am spus NU .

--------------------
1988 BMW E30 325i
2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA
1988 Nissan Patrol Y60
1989 Suzuki Samurai
1975 Dacia 1300
2000 VW LT25
1999 FIAT ARCA AMERICA 403
+
Ant
post 19 Apr 2006, 14:53
Post #3

Utilizator resuscitat

Din ce stiu eu victimele inundatiilor controlate vor fi despagubite. Mai nasol de ceilalti...
putin pe langa dar tot legat de inundatii si incercarea de stoapare a lor ... in momentul in care ii vezi (era un caz de pe langa Calarasi, unii din Fetesti) ca stau la carciuma si armata, jandarmi sau ce-or fi aia care prestau, bagau de 12 ore saci cu nisip/pamant si astia spun ca ei sunt contribuabili si nu-i intereseaza ... sincer si-o merita.

--------------------
Opel Vectra 2005 cu remorca - B .. AIT
Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
+
DomnulK
post 19 Apr 2006, 14:59
Post #4

ex kAndrei

QUOTE(Ant @ 19 Apr 2006, 15:53)
Din ce stiu eu victimele inundatiilor controlate vor fi despagubite. Mai nasol de ceilalti...
putin pe langa dar tot legat de inundatii si incercarea de stoapare a lor ... in momentul in care ii vezi (era un caz de pe langa Calarasi, unii din Fetesti) ca stau la carciuma si armata, jandarmi sau ce-or fi aia care prestau, bagau de 12 ore saci cu nisip/pamant si astia spun ca ei sunt contribuabili si nu-i intereseaza ... sincer si-o merita.
*

O merita sau nu....ideea e ca sunt si oameni amarati care nu stau in birt dar tot au fost sinistrati fara voia lor. si pana ii ajuta statul,care voteazalegea sigurantei nationale, o sa mai treaca multa apa prin ograda lor , poate si un cutremur, o invazie de lacuste. eu la acei sinistrati ma refer. Acei oameni ce vina au ca unii din concetatenii localitatii isi ineaca amarul intr-un kilogram de rachiu de pufoaica? Nici Una!

--------------------
Asfalt Uscat!
+
SiloS
post 19 Apr 2006, 16:31
Post #5

Gangester

From: Buzau

Tu ai rude de acolo , de esti asa afectat ? Crezi ca daca ei ar fi putut , te-ar fi ajutat pe tine ?

--------------------
1988 BMW E30 325i
2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA
1988 Nissan Patrol Y60
1989 Suzuki Samurai
1975 Dacia 1300
2000 VW LT25
1999 FIAT ARCA AMERICA 403
+
i96nds
post 20 Apr 2006, 09:49
Post #6

Stefan

Group: Moderatori

Cu inundatiile de anul trecut am vrut sa le trimit niste mobila. Insa cei de la ADP/Primarie nu prea au fost interesati si pana la urma am lasat-o balta.

Cred ca e mai usor sa mergem tot pe mana organizarii de la ADP - centrele alea de colectare. Ei apoi se ocupa de transport. Daca mai vad cortul ala la intrarea in Herastrau atunci merg si eu sa le duc ceva.
Mai bine e sa ajuti cu lucruri ca banii eu zic ca se fura. Doar daca e o echipa ce merge la fata locului - insa asta pot face doar organizatiile non-profit, nu si alti flamanzi.

--------------------
Dacia SLZ Scala 1.4/2003 - B-77-XXX
Stefan
+
sddragos
post 20 Apr 2006, 10:01
Post #7

Membru autentic

Exact. Lucruri, alimente, medicamente. Si duse personal sau de o echipa in care ai incredere. Sa nu se intample ca la unele case de copii unde bucataresele/ingrijitoarele pleaca acasa cu sacosele pline cu alimente din ratia amaratilor.

--------------------
Dacia 1310 L 1997, berlina
+
bulan
post 20 Apr 2006, 12:03
Post #8

Membru autentic

de la revolutie cei de la tara primesc ajutoare din toate partile.in bani haine alimente munca in folosul comunitatii lor si ETC.ei ce fac?nimic.niciodata nici macar nu au ajutat la descarcarea ajutoarelor.coletele primite de ei mereu au avut o eticheta cu adresa completa a celui care a umplut cutia resoectiva cu ce a avut.daca ei n.au minte in cap sa trimita o carte postala cu multumiri nici macar cei din conducerea satului respectiv nu i.a indemnat sa faca lucrul asta.DOAR IN ROMANIA TARANII AU BANCA LA POARTA SI O SI FOLOSESC LA MAXIMUM. adica? o mare parte din zi taranii nostrii lenevesc la poarta pe SFANTA BANCA mancand seminte cel putin ca de baut nu va mai spun. cititi poezia VIATA LA TARA de george toparceanu si sa.mi spuneti macar la capitolul comportament ce s.a schimbat intr.un SECOL?

--------------------
a b c
+
vijelie
post 20 Apr 2006, 12:26
Post #9

membru violet

QUOTE(bulan @ 20 Apr 2006, 13:03)
de la revolutie cei de la tara primesc ajutoare din toate partile.in bani haine alimente munca in folosul comunitatii lor si ETC.ei ce fac?nimic.niciodata nici macar nu au ajutat la descarcarea ajutoarelor.coletele primite de ei mereu au avut o eticheta cu adresa completa a celui care a umplut cutia resoectiva cu ce a avut.daca ei n.au minte in cap sa trimita o carte postala cu multumiri nici macar cei din conducerea satului respectiv nu i.a indemnat sa faca lucrul asta.DOAR IN ROMANIA TARANII AU BANCA LA POARTA SI O SI FOLOSESC LA MAXIMUM. adica? o mare parte din zi taranii nostrii lenevesc la poarta pe SFANTA BANCA mancand seminte cel putin ca de baut nu va mai spun. cititi poezia VIATA LA TARA de george toparceanu si sa.mi spuneti macar la capitolul comportament ce s.a schimbat intr.un SECOL?
*

Din ce spui, inteleg ca i-ai cunoscut pe toti, i-ai judecat si i-ai condamnat.
Topicul este insa despre cum pot fi AJUTATI acei oameni, nu cum sa-i JUDECAM.
Ca lenesi gasim peste tot, slava Domnului...

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
body
post 20 Apr 2006, 13:39
Post #10

Membru autentic

Group: Banned
From: Ploiesti

QUOTE(SiloS @ 19 Apr 2006, 16:51)
Aproape toti stau la birt si se vaita . Asa ca am spus NU .
*

Mie unul imi e mila de unii din ei , dar trebuie sa recunoastem ca sunt si foarte multi nesimtiti care se uita la soldati in timp ce se chinuie la ridicarea digurilor.

--------------------
Mitsubishi/Suzuki Lancer/SX4 2007/2008 - PH-72-BVR PH-77-MMR
body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
+
bulan
post 20 Apr 2006, 17:35
Post #11

Membru autentic

domnu VIJELIE!!!de la revolutie sa tot fi facut vreo 10 curse cu ajutoare din tarile occidentale cu destinatia SATELE ROMANE.pe drum am primit telefoane de la mai marii satului cu rugaminti gen:NEA DA SI MATA CEVA BANI LA VAMA SA NUMAI COTROBAIASCA PRIN TIR VAMESII SI.TI DAM NOI BANII INAPOI SI INCA CEVA PE DEASUPRA.la vama prezentam documentatia si vamesul zicea:ai asistat cand s.au incarcat GUNOAIELE ASTEA sa nu fi bagat si alte alea printre GUNOAIE?la destinatie in prezenta proprietarilor ajutoarelor se deschidea tir.ul si incepea spectacolul cu spectatori de la ala cu tata in gura pana la mai marii satului.de fiecare data spectacolul a fost DEZOLANT.si apropo daca vrei sa.ti cumperi o casa noua din alea facute din bani publici celor care le.au luat apele casele anul trecut gasesti cate vrei la mica publicitate.

--------------------
a b c
+
hebron
post 20 Apr 2006, 18:08
Post #12

Membru autentic

Mi-e mila de bietii oameni insa sunt trei probleme care trebuie luate in considerare:
1. Multi au construit cu buna stiinta in zone inundabile;
2. Cumati spus si voi, armata si jandarmii munceau iar ei beau la "Bufet" si si-au vandut materialele primite pe votca. Nu e caz general dar des intalnit.
3. Azi am vazut la stiri ca se fura sacii de nisip din diguri...asta le intrece pe toate, ar trebui acuzati de terorism si dat 25 de ani si aia care fura cai ferate si cabluri de la centrale la fel...Omu sfinteste locu, din pacate la noi nu prea e asa. Plus ca la ala sarac nici boii nu trag sad.gif

Am votat "pentru", pentru ca asa e omeneste si o sa trimitem si noi bani de aici, sper sa ajunga unde trebuie.

This post has been edited by hebron: 20 Apr 2006, 18:09

--------------------
clio symbol 2004 1.5 dci
Renault Clio Symbol 1.5 dci, Expression, iunie 2004
Opel Astra Classic II Caravan, 1.7 dtci, ianuarie 2006
ocazional Megane II
+
DomnulK
post 22 Apr 2006, 03:20
Post #13

ex kAndrei

QUOTE(SiloS @ 19 Apr 2006, 17:31)
Tu ai rude de acolo , de esti asa afectat ? Crezi ca daca ei ar fi putut , te-ar fi ajutat pe tine ?
*

Atitudinea care o afisezi mi se pare deplasata. Poate m-ar fi ajutat, poate nu....nu incerc sa-i ajut pentru ceva in schimb..o fac pentru ca am vazut oameni care sunt la necaz in timp ce tu te gandesti unde sa te duci la gratar cu prietenii. oamenii aia au pierdut tot ce aveau si ceea ce le dam noi ca ajutor nu va compensa niciodata pierdeara locuintei ...si nici nu se vor imbogati asa cum nici noi nu vom saraci daca o facem.
Acum iti raspund al intrebarea ta: Nu am rude pe acolo, sunt nascut in Lugoj, Judetul Timis.Deci nu am nici un interes material asa cum incerci tu sa insinuezi.

P.S. Nu ma refeream la ajutor finaciar. Ma refeream la Haine, incaltaminte,obiecte de uz zilnic<sapun, detergent>si obiecte necesare existentei, alimente<conserve>.Banii ar ajunge la cine nu trebuie iar cu asta nu-s de acord nici eu.

This post has been edited by kAndrei: 22 Apr 2006, 03:25

--------------------
Asfalt Uscat!
+
tonicelli
post 23 Apr 2006, 04:02
Post #14

Membru autentic

From: Valea Jiului

Sunt oarecum in dubii nici da nici nu.
Era bine sa fi fost si optiunea nu stiu/ma abtin
Eram pentru un da hotarat pana cand am vazut (auzit) la stiri sau din alte surse cam ce fac romanii. Nu mai scriu ca s-a scris ....

Attached thumbnail(s)
Nu_inundatia_e_mare_bautura_nu_e_destula.jpg ( Size: 54.97k ) Number of downloads: 64

--------------------
Dacia Logan Laureate plus - HD-XX-XXX
România ... frumoasă țară ... păcat că e locuită
+
bobo77
post 26 Apr 2006, 13:33
Post #15

...........................

From: Mangalia

Am votat pentru.Sint mult mai multi oameni de traba decit lichele.

--------------------
Dacia Logan Laureate 1,6 mpi 2008 ph 2 - CT _ _ _ _
Multa lume,putini oameni...
+
vijelie
post 26 Apr 2006, 13:41
Post #16

membru violet

QUOTE(bulan @ 20 Apr 2006, 18:35)
...si apropo daca vrei sa.ti cumperi o casa noua din alea facute din bani publici celor care le.au  luat apele casele anul trecut gasesti cate vrei la mica publicitate...
*

Daca sunt construite tot in zonele inundabile, nu-i condamn.

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
nairam
post 26 Apr 2006, 13:48
Post #17

Posesor de bebelus...

"Cand se ia cate-o masura
lumea injura
si-l intreaba fara noima
pe agentul sanitar
Ce ai cu noi ba?
Pentru ce sa dam cu var?"

Edit:
Am votat pentru si cred ca am sa si dau ceva mobila si haine .... ca asa cum spunea cineva mai sus ... Banii dispar repede .....

This post has been edited by nairam: 26 Apr 2006, 13:49

--------------------
Toyota Avensis 2009 Executive - 1.8 129 horses
Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....

Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta !
+
bulan
post 26 Apr 2006, 21:57
Post #18

Membru autentic

vijelie versus bulan.SAH MAT. da frate ai dreptate daca casele alea noi au fost facute tot in zona de risc sa le vanda domnii sinistrati ca sa nu o pateasca iar!

--------------------
a b c
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th May 2025 - 08:39
Forum Renault