Extensie bara, chestia aia de se pune la bara
![]() ![]() ![]() |
Extensie bara, chestia aia de se pune la bara
Saint666 |
![]()
|
||
![]() E X I S T A M Group: Members Posts: 424 Joined: 7 November 05 From: Bucuresti - Diham ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster Dci 4x4
2012
- B
|
|||
Darkyro77 |
![]()
|
![]() Membru fara Dacie Group: Members Posts: 275 Joined: 15 January 05 From: Slobozia ![]() |
Cauta in Vitan.
|
--------------------
Renault
Megane R26
2008
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
shokaliptiku |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 297 Joined: 3 April 06 ![]() |
QUOTE(Saint666 @ 22 Apr 2006, 22:35) am vazut prin buc la multe loganuri , extensie de bara , cred ca e din fibra de sticla, are cineva idee unde pot gasi si cat costa? la noi aici in galati sunt mai multe magazine de " tuning " si au acele extensii ... stiu ca se vand si separat ... se vand si cu praguri ... preturile depind de materialul din care sunt facute ... un plastic mai ordinar sau fibra ! maine e inchis ... dar poimaine promit ca ma duc siti dau si niste preturi daca te intereseaza !!! |
--------------------
dacia
logan
(Oo=oO) p88rs2 + Spl Dynamics + stp + odyssey
LOCUL I -> 4tuning festival 140.6 dB LOCUL II -> ESPL EMMA craiova 2008 LOCUL II -> SQ 3CH EMMA craiova 2008 IM : shokaliptiku |
|
shokaliptiku |
![]()
|
asa cum am promis ...
extensie simpla fata+spate - 2 500 000 lei extensie cu plasa fata+spate - 3 000 000lei praguri simple - 1 000 000 lei praguri cu plasa 1 500 000lei bafta |
--------------------
dacia
logan
LOCUL I -> 4tuning festival 140.6 dB LOCUL II -> ESPL EMMA craiova 2008 LOCUL II -> SQ 3CH EMMA craiova 2008 IM : shokaliptiku |
|
Alecs_TGA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 778 Joined: 31 January 05 ![]() |
in buc in vitan sunt 2.500.000 am impresia cu tot cu praguri din cate tin eu minte cand am fost ultima data ..........
|
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
shokaliptiku |
![]()
|
QUOTE(Alecs_TGA @ 25 Apr 2006, 17:54) in buc in vitan sunt 2.500.000 am impresia cu tot cu praguri din cate tin eu minte cand am fost ultima data .......... se prea poate tinand cont ca cei deaici le iau din bucuresti si ... tre sa le iasa si lor ceva ... oricum toata investitia se ridica undeva mai sus ( chit , vopsea , manopera ) ... daca vrei sa arate klumea ! |
--------------------
dacia
logan
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
eu zic ca ce se gaseste in Vitan este porcarie pt taximetristi... n-au nici cea mai mica legatura cu designul masinii
iar la 1 300 000 pot obtine o extensie de bara tip Rieger, care este muuuult mai potrivita cu restul barei. This post has been edited by Dsign: 25 Apr 2006, 21:50 |
--------------------
D
Logan
|
|
Saint666 |
![]()
|
![]() E X I S T A M Group: Members Posts: 424 Joined: 7 November 05 From: Bucuresti - Diham ![]() |
va multumesc pt informatii , ideea e k eu o pun p un megane din2001 k arata super , ma interesa un pret si d und o pot lau , ms mult ink odata, bafta
|
--------------------
Dacia
Duster Dci 4x4
2012
- B
|
|
Dsign |
![]()
|
bai dar esti plecat demult dintre noi... cineva te-a rugat mai sus sa scrii si tu romineste... v-a prostit de tot mirc-ul ala
This post has been edited by Dsign: 25 Apr 2006, 22:13 |
--------------------
D
Logan
|
|
yO_ |
![]()
|
![]() Membru Dacia Felix Group: Members Posts: 528 Joined: 1 January 06 From: Târgoviște & Besançon ![]() |
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2005, Préférence 1.4, rosu zgâriat.
- DB-05-SLE Si six scies scient six cypres, six cent six scies scient six cent six cypres aussi!
|
|
mario_vladys |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 13 February 05 From: Buzau ![]() |
QUOTE(Dsign @ 25 Apr 2006, 22:49) eu zic ca ce se gaseste in Vitan este porcarie pt taximetristi... n-au nici cea mai mica legatura cu designul masinii iar la 1 300 000 pot obtine o extensie de bara tip Rieger, care este muuuult mai potrivita cu restul barei. Te rog frumos sa-mi spui si mie de unde pot lua extensia tip RIEGER.... Bucuresti sau Ploiesti daca se poate ca eu sunt din Bz si nu cred ca exista pe aici.... P.S. daca ai putea sa pui si o poza..... |
--------------------
DACIA
LOGAN LAUREATE 1.4
- BUZAU Uneori vulturii pot zbura mai jos decat gainile.....
Dar gainile nu se pot inalta niciodata pana la nori.... |
|
Dsign |
![]()
|
o sa pun poza in momentul in care o sa-mi vina mie...
|
--------------------
D
Logan
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
in vitan stiu ca sunt ieftine dar arata cam nasol.. le monteaza acolo baietii cu silicon unde sunt goluri de umplut (la capetele pragurilor am vazut eu ca bagau silicon la greu) si cu suruburi autofiletante.. un fel de cacanarie, arata destul de urat.. stiti voi.. genul ala de tuning .
|
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
shokaliptiku |
![]()
|
QUOTE(bassfreak @ 26 Apr 2006, 17:59) in vitan stiu ca sunt ieftine dar arata cam nasol.. le monteaza acolo baietii cu silicon unde sunt goluri de umplut (la capetele pragurilor am vazut eu ca bagau silicon la greu) si cu suruburi autofiletante.. un fel de cacanarie, arata destul de urat.. stiti voi.. genul ala de tuning . aici la noi daca te duci in service te rezolva baietii cu chituri in loc de silicoane si vopsea si ies destul de klumea ... dar pragurile tot cu suruburi autofiletante se prind ... si nusj de ce dar mie mi-ar fi mila ... |
--------------------
dacia
logan
|
Darkyro77 |
![]()
|
![]() Membru fara Dacie Group: Members Posts: 275 Joined: 15 January 05 From: Slobozia ![]() |
Se prind foarte usor pargurile cu silicon adeziv. Si tot cu acelasi silicon se acopera si eventualele "goluri" ... se prinde si vopseaua pe el.
Imi pare rau ca n-am o poza disponibila sa va arat. |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
|
|
shokaliptiku |
![]()
|
se prind numai cu ajutorul siliconului
![]() |
--------------------
dacia
logan
|
Darkyro77 |
![]()
|
Eu le am lipite cu un silicon adeziv. N-am pus nici un nit sau surub.
|
--------------------
Renault
Megane R26
2008
|
|
razvant |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 237 Joined: 22 April 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
logan preference
- B28YWU
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
mie nu-mi plac...vb lui dsign de taximetristi....
![]() (ca nu merge pm) @razvant daca masina este putin modificata fata de cea din avatar te-am vazut pe la unirea acu cateva sapt...si arata bine This post has been edited by ga!nusha: 3 May 2006, 18:35 |
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 778 Joined: 31 January 05 ![]() |
care e siliconul adeziv???
|
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
lucas007 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 19 April 05 From: Bucuresti ![]() |
exista un silicon care se foloseste la lipirea parbrizelor, lunetelor, de culoare neagra care stiu ca este rezistent la tot felul de actiuni...termice, chimice, etc.
posibil sa fie si transparent....dar eu am utilizat unul de culoare neagra pentru lipirea eleronului. |
--------------------
BMW
318
2001 COUPE
- B-68-BDL
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Mi se pare exagerat sadai 250 lei pt niste aberatii de prelungiri! Eu dadusem la Solenza pe prelungiri si praguri 60 de lei! Oricum, se stie ca vopsitul si pregatirea elementelor e partea mai nasoala si mai scumpa!
|
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
Apolodor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 4 January 06 From: Bucuresti ![]() |
250 de lei pentru niste chestii care arata fix ca nuca in perete . N-au nici o treaba cu masina si mai sunt si o gramada bani. La un stand in targ ti le aduce vopsite in culoarea masinii . La 750.000 mai pune Gica vopsitoru' 200.000 si gata pretu' promotional de 950.000 pe bucata. Si s-a facut de 2.850.000 gata sa fie aruncati din buzunar. Daca intereseaza pe cineva e pe randul din mijloc ultimul stand pe stanga , cum mergi spre parcare. Mai bine va bagati benzina/motorina si va plimbati decat sa dati banii pe porcarioarele astea. Parerea mea. Acum sa nu sariti pe mine . Fiecare e liber sa cheltuie cum vrea banutii. La revedere , drum bun
![]() This post has been edited by Apolodor: 6 May 2006, 08:05 |
--------------------
Logan
Laureate 1,5 DCI - 1,4 MPI+GPL
2006/2008
- B 410 RIO/B 41 RIO NIMENI NU MOARE VIRGIN
VIATA NE F..E PE TOTI !!! |
|
shokaliptiku |
![]()
|
am gasit ceva interesant ... preturi destul de mici ... dar calitatea ... ramane de vazut si de comentat
![]() http://www.horguemtuning.ro/subpage/logan/kitlogan.html |
--------------------
dacia
logan
|
Darkyro77 |
![]()
|
QUOTE(shokaliptiku @ 8 May 2006, 10:16) am gasit ceva interesant ... preturi destul de mici ... dar calitatea ... ramane de vazut si de comentat ![]() http://www.horguemtuning.ro/subpage/logan/kitlogan.html Am luat eu de la ei kitul respectiv. In primul rand ... finisajul este sub orice critica. Eleronul iese din calcul ... nu se potriveste de loc pe masina ... probabil va merge cu retusuri majore ... si inca ceva ... este gol pe interior si nu prea exista posibilitate de prindere pe masina ... eu unul l-am aruncat. Aplica pentru bara spate ... cam acelasi lucru cu eleronul ... cu greu poti s-o prinzi pe masina ... plus ca sunt gauri din turnare ... o umpli de chit ... ce sa mai zic. Pragurile sunt mai reusite ... oricum si la alea am frecat de mi-au iesit ochii. Deci din kitul respectiv eu zic ca se merita doar pragurile ... hic ... parerea mea. Daca vreti eleronul luati-l p'ala original. |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
|
|
juristul2000 |
![]()
|
![]() "Membru 20 cm record" Group: Members Posts: 793 Joined: 6 October 05 From: Oradea ![]() |
Adevar graieste gura ta am fost si eu la horguem si eleronu e naspa rau asa ca am decis sa-mi iau de la Pilot.Fara reclama sau antireclama asta e adevarul+ca si cel de la pilot se putea si mai bine finisat
|
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
- AR-07-RZV 20% warn permanent!!!
decat sa...... mai bine nu!!!! NU, da spaga!!! |
|
Darkyro77 |
![]()
|
Pana la urma am renuntat la ideea de aplica pe bara fata si mi-am luat una de la Pilot si un eleron de Elia (facut din plastic) ... insa la astea doua finisarea e sa nu zicem de nota 10 ... dar oricum pe acolo ...
|
--------------------
Renault
Megane R26
2008
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
si pe spate?
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
Darkyro77 |
![]()
|
Am frecat cateva ore bune la cea de la Horguem (cu 2 evacuari) ... am mai dat cu chit ... in fine ... i-am scos cat de cat o fata ... dar la vopsire tot au iesit bule.
|
--------------------
Renault
Megane R26
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 22:46 |