Ulei cutie, Dilema
![]() ![]() ![]() |
Ulei cutie, Dilema
bigman |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 1 October 04 From: Calarasi ![]() |
|
||
--------------------
VW
PASSAT 2.0 TDI
- CL xx xxx Ca romanii sa fie mereu ocupati,le-a dat Dumnezeu DACIA.
PASSAT TDI rulz |
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
De ce nu faci o căutare înainte? Citește de ex. topicul ăsta.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu gresesc, doar schimbatul planetarei din stanga are legatura cu scosul uleiului din cutie.
|
--------------------
.
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nu greșești, da' dacă vrea omul să schimbe și uleiul, te poți împotrivi?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Daca ai doar 20.000 km nu ai de ce sa-l schimbi. Unii au si mai mult de 60.000 km si nu au probleme. Vezi uleiul de motor, geometria, ceva util...
This post has been edited by OVIDIUS: 25 Apr 2006, 14:04 |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
dacuBurebista |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 16 November 04 ![]() |
schimba-l, pune si aditiv.... nu strica, dimpotriva - costa
|
--------------------
supernova
clima
- b25ymt
|
|
bigman |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 1 October 04 From: Calarasi ![]() |
Hai ca vad ca nu ati inteles ce intreb eu.Toate masinile care se respecta recomanda revizii la un numar de km sau dupa un timp.Ce se indeplineste prima data.
Daca uleiul masinii are 4 ani , nu e normal sa te gindesti ca nu mai este uleiul ala care ar trebui sa fie.Problema mea e ca si uleiurile au o garantie care n-are cum sa fie mai mare de 4 ani , sa vedem cine ma contrazice. Voi credeti ca am chef sa arunc cu banii degeaba . Pentru moderator acum , sa stii ca am facut search inainte si ce intreb eu nu e in nici un topic , cel putin din ce am gasit eu . |
--------------------
VW
PASSAT 2.0 TDI
PASSAT TDI rulz |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu te contrazic
![]() De la un anumit moment Dacia a emis o NT prin care anunta service-urile ca pentru Solenza nu se mai schimba uleiul la 60.000 km (sau 4 ani), ci e garantat pe viata (cel din cutie). Insa la DSN eu as zice sa-l schimbi, cu un ELF preferabil. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bigman |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 26 Apr 2006, 08:02) Daca zici si ce ELF sa fie , am rezolvat-o. Azi la ora 13 sunt programat in service . Astia nu-s ce drac de ulei au , dar sigur nu e ELF. Oricum cred ca uleiul mai pot sa-l tin si-l schimb altadata,e floare la ureche pe linga schimbat doua burdufuri de planetara , desi doar unul e rupt , dreapta. |
--------------------
VW
PASSAT 2.0 TDI
PASSAT TDI rulz |
|
DragosP |
![]()
|
Uite, eu de-al naibii ce sunt închid topicul ăsta.
Să vedem ce-o să faci: rămâi fără ulei, sau faci și tu o căutare pe forum? |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 20:45 |