Nokia 6680 la 700 RON, Intreb, nu dau cu parul!
![]() ![]() ![]() |
Nokia 6680 la 700 RON, Intreb, nu dau cu parul!
sddragos |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 532 Joined: 18 October 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|||
andrey2003 |
![]()
|
![]() (: Group: Members Posts: 343 Joined: 21 August 03 From: In fata calculatorului... ![]() |
Si eu am 6680 si sunt ft multumit de el... In jurul camerei din spate s-a zgariat si la mine...
![]() ![]() |
--------------------
Skoda / Dacia
Octavia / Clio / Logan
Elegance 1.9TDI / Initiale 1.6 16v / Ambition 1.6
- B89WYNB189WYNB88SFD Renault Megane 2 1.5dci - B 50 WYN
Skoda Octavia 2 1.9tdi - B 89 WYN Renault Clio 2 1.6 16v Initiale Paris - B 189 WYN - SOLD |
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Pretul e cam suspect de mic. Eu mi-am vandut 6681-le (care se vinde pe piata putin mai ieftin - ambele necodate) cu 8 milioane acum 2 luni. Si avea 11 luni precum si toate accesoriile initiale. L-am dat primului venit cu banu jos, tot ca sa imi iau N70.
Vezi daca nu cumva e codat pe Connex, caz in care cere cam mult ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Pai astea la Connex au fost vreo 300-400 RON la promotie pentru firme si s-au luat o gramada. Deci nu e chiar mic pretul. Eu zic s-l iei, eu am de 6 luni si nu am avut nici o problema cu el.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
vyalli |
![]()
|
![]() Pe zona Group: Members Posts: 809 Joined: 16 March 06 ![]() |
Si eu mi-am luat anul trecut in noiembrie un 6680 si sunt foarte multumit de el.MI-am luat un card de 512 si acum e un mic mp3 player.Parerea mea ca n70 in plus fata de 6680 are camera de 2 mega, simbian S08 si radio in rest cam atat.Deci dupa mine mare diferenta nu e.
Eu daca as schimba 6680 mi-as lua N91.uitati-va pe www.gsmarena.com sa vedeti de ce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
logan negru
Laureat
2009
- B-xx-JPA Dacia Papuc 1.9D 2005 - B-xx-ABX
ex...Oltcit Club '86 - B-xx-ZNU,Dacia Supernova 2001 |
|
sddragos |
![]()
|
QUOTE(Valentine @ 25 Apr 2006, 18:10) Pretul e cam suspect de mic. Eu mi-am vandut 6681-le (care se vinde pe piata putin mai ieftin - ambele necodate) cu 8 milioane acum 2 luni. Si avea 11 luni precum si toate accesoriile initiale. L-am dat primului venit cu banu jos, tot ca sa imi iau N70. Vezi daca nu cumva e codat pe Connex, caz in care cere cam mult ![]() cat costa decodarea? |
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
WUB |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 3 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Pe mine ma tine bateria doar 2 zile. Eu nu iti recomand sa iti iei. Daca iti trebuie pt mail , video, web, word, acrobat, excel isi face treaba bine, dar asa doar sa vorbesti si asa asculti muzica nu prea merita exista alte alternative pe piata.
|
--------------------
ARR
NXT
2002
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
decodarea, daca nu am ramas eu in urma, nu prea se face la noi...
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
sddragos |
![]()
|
Maine il cumpar. Pot sa-l tin in probe cateva zile, sa-l butonez. Tipul e coleg de birou cu mine si ma intalnesc zilnic cu el, deci nu cred ca m-ar tepui.
700 RON mi se pare un pret bun pentru un astfel de telefon. |
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
sddragos |
![]()
|
QUOTE(Valentine @ 25 Apr 2006, 18:10) Pretul e cam suspect de mic. Eu mi-am vandut 6681-le (care se vinde pe piata putin mai ieftin - ambele necodate) cu 8 milioane acum 2 luni. Si avea 11 luni precum si toate accesoriile initiale. L-am dat primului venit cu banu jos, tot ca sa imi iau N70. Vezi daca nu cumva e codat pe Connex, caz in care cere cam mult ![]() Care sunt accesoriile originale cu care se livreaza si cat trebuie sa tina bateria cand e nou? |
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
vyalli |
![]()
|
![]() Pe zona Group: Members Posts: 809 Joined: 16 March 06 ![]() |
un 6680 vine la cutie cu urmatoarele:
-cablu de date+cd de instalare; -hands-free; -carte tehnica; -card de 64+adaptor - si garantie daca e ![]() Eu mi-am luat mobilul de la baieti a venit unul de la mine din facultate cu mai multe am dat in noiembrie 8 500 000 pe el si mi-am mai luat un car de memorie 1 500 000( 512).Vreau sa spun ca sunt foarte multumit de tel ma tine baterie daca ma joc ascult muzica si mai si vb la el 2 zile iar daca doar vb la el trece si de 3 zile. Pot sa zic ca si-a scos bani deoarece ma mai ajuta la examene imi bag cursuri pe el fac poze cu el si are un zoom bestial. Daca aveti bani sa va luati ca merita |
--------------------
logan negru
Laureat
2009
- B-xx-JPA Dacia Papuc 1.9D 2005 - B-xx-ABX
ex...Oltcit Club '86 - B-xx-ZNU,Dacia Supernova 2001 |
|
Dic |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 4 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Telefonul in sine este bun si sunt incantat de el. Intr-adevar si la mine s-a zgariat in spate langa lentila. Singura problema reala ar fi sa ai grija sa nu fie "forjat" si sa aibe bateria pe duca. Eu il am de 8-9 luni si deja m-a lasat bateria. Cand era nou il incarcam o data la 2 zile, acum il incarc de 3 ori in 2 zile (este utilizat intensiv in modul 3G atat pe voce cat si pe date).
|
--------------------
Dacia
DSN Rapsodie x 2
2001
|
|
sddragos |
![]()
|
Merci pentru sfaturi.
Tocmai l-am cumparat. Nu prea stiu sa umblu cu el, dar ma descurc. Daca are cineva un manual in lb. romana (format electronic), mi-ar fi foarte util. Nu prea cunosc deocamdata tot ce stie sa faca telefonul. Pretul a fost de 700 RON. Sper sa fi facut o afacere buna. |
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
sddragos |
![]()
|
Cum aflu data de fabricatie a aparatului?
|
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
La Nokia de obicei se introduce codul: *#92702689#.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
sddragos |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
andrey2003 |
![]()
|
![]() (: Group: Members Posts: 343 Joined: 21 August 03 From: In fata calculatorului... ![]() |
*#0000#
|
--------------------
Skoda / Dacia
Octavia / Clio / Logan
Elegance 1.9TDI / Initiale 1.6 16v / Ambition 1.6
- B89WYNB189WYNB88SFD Renault Megane 2 1.5dci - B 50 WYN
Skoda Octavia 2 1.9tdi - B 89 WYN Renault Clio 2 1.6 16v Initiale Paris - B 189 WYN - SOLD |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
sddragos, da-i cu sageata jos pana ajungi la data fabricatiei! Toate telefoanele Nokia in care m-am uitat aratau acolo luna si anul fabricatiei. Trebuie sa recunosc ca la tipul tau de aparat nu am verificat, dar nu cred sa fie diferit din punctul asta de vedere.
La codul cu patru zerouri iti da informatii numai despre soft. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
sddragos |
![]()
|
QUOTE(Sony @ 27 Apr 2006, 12:36) sddragos, da-i cu sageata jos pana ajungi la data fabricatiei! Toate telefoanele Nokia in care m-am uitat aratau acolo luna si anul fabricatiei. Trebuie sa recunosc ca la tipul tau de aparat nu am verificat, dar nu cred sa fie diferit din punctul asta de vedere. La codul cu patru zerouri iti da informatii numai despre soft. Am incercat, iese din meniu daca apesi vreo sageata. Softul e introdus in iunie 2005. Oricum, merci pentru informatii. |
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
sddragos |
![]()
|
Salutare din nou!
Aveti idee cum se desfac capacele la acest tip de telefon? Vreau sa-i sterg display-ul si sa-l curat de praf. La tipul asta se poate schimba fata cu geamul de protectie? |
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(sddragos @ 27 Apr 2006, 08:49) Daca are cineva un manual in lb. romana (format electronic), mi-ar fi foarte util. Nu prea cunosc deocamdata tot ce stie sa faca telefonul. Pretul a fost de 700 RON. Sper sa fi facut o afacere buna. 1st e codat CNX? 2nd http://nds1.nokia.com/phones/files/guides/..._6680_UG_ro.pdf |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
sddragos |
![]()
|
QUOTE(R19/16v @ 2 May 2006, 12:02) Merci. E codat pe Connex, dar nu ma deranjeaza, eu oricum sunt pe Connex "dintotdeauna". Merci si pt. manualul in lb. romana (chiar daca l-am gasit intre timp). Sunt super incantat de telefon. |
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
R19/16v |
![]()
|
un pic cam peste pretul pietii la 7mil codat...dar oricum sa-l folosesti sanatos
![]() |
--------------------
DS
5H
|
sddragos |
![]()
|
Cateva informatii pentru cei care cunosc mai bine acest tip de telefon:
Cum se pot transfera fisiere MP3 din PC pe cardul de memorie. Cu Audio Manager le transfera in memoria telefonului (care mai are doar 4 Mb liberi). Stiti vreun program prin care pot face fisiere MP3 mai mici (doar cateva secunde) din fisiere media, pe care apoi sa le tranfer in telefon? Ce casti stereo sunt compatibile cu acest tip de telefon (pt. a asculta muzica)? Ce dimensiuni maxime de memorie pentru card suporta? As vrea sa stiu care sunt cele mai interesante lucruri care se pot face cu acest mobil, sa-l pot exploata la maximum (nu am avut timp sa citesc tot manualul). Merci. |
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
sddragos |
![]()
|
Pentru Andrey2003, vyalli, dic si ceilalti care au un astfel de telefon:
Se poate seta ca la inregistrarea unui videoclip, ziua, sa nu se mai aprinda ledul de langa camera din spate? De asemenea, se poate seta durata de inregistrare a unei convorbiri sau functionarea ca reportofon la mai mult de 1 minut? Cat costa un set de casti stereo? Merci. |
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
Sony |
![]()
|
Cred ca afli mai multe despre accesorii si soft chiar de pe site de la Nokia.
Pentru a modela melodiile este bun Sony Sound Forge. This post has been edited by Sony: 9 May 2006, 07:29 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
pit-bull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.182 Joined: 9 October 05 From: Banat ![]() |
sddragos cum iti mai merge telefonul? ca si eu mi-as luat 6680
![]() |
--------------------
DACIA
Solenza
2004 Confort Renault Megane Sedan Facelift-2007/Lux P/1,5dci/106CP/6+1/MP3/Beige Poivre+Bandouri
Renault Clio 3 Facelift-2009/1.2 16v Dynamique/AC-Auto/Bleu Gris |
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
pit-bull, ai Orange sau Cosmorom cumva? Daca nu, ce conteaza ca merge numai pe Connex? Ce e pe CD gasesti pe net, un cablu d'ala e 50-60 RON sau mai bine iei port Bluetooth la calculator si rezolvi problema conectarii.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Doamne ce preturi
![]() Eu l-am dat pe al meu cu 4 mil. E adevarat nu mergea activat bluetoothul dar cred ca se rezolva cu un update de soft. Sa il stapanesti sanatos. |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
pit-bull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.182 Joined: 9 October 05 From: Banat ![]() |
mars
ai dreptate imi iau un adaptor bluetooth sigur o sa primesc si CD la el..si asa as putea rezolva cel mai simplu problema conectarii la PC, ca e pe connex(vodafone mai nou ![]() ![]() 'Ce e pe CD gasesti pe net' daca sti exact unde..da-mi te rog un link ceva..pe pm. steph Merci. |
--------------------
DACIA
Solenza
2004 Confort Renault Megane Sedan Facelift-2007/Lux P/1,5dci/106CP/6+1/MP3/Beige Poivre+Bandouri
Renault Clio 3 Facelift-2009/1.2 16v Dynamique/AC-Auto/Bleu Gris |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 12:43 |