Ce parere aveti de DEH 2800 MP, mi-am cumparat
![]() ![]() ![]() |
Ce parere aveti de DEH 2800 MP, mi-am cumparat
laufery6 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 13 August 04 From: Constanta ![]() |
Attached thumbnail(s) L_PIO_CDPL_002.jpg ( Size: 59.89k ) Number of downloads: 296 |
||
--------------------
Fiat
Albea
2007 Dynamic
|
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.630 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu mai bine intrebai inainte sa dai banul pe utilaj?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Gabi |
![]()
|
![]() Preacuvincios moderator Group: Members Posts: 591 Joined: 25 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Cd-ul arata binisor, poate un pic cam prea futurist dpdv al meu.
Acum o luna cand mi-am luat Head-unit aveam de ales intre asta un alpine (9845rb/rr) si un sony. Am ales alpine atat din punct de vedere al design (mai conservator) cat si al conditiilor de plata. Din ce stiu Pioneer nu face jucarii proaste ci bunicele chiar. Oricum sa il stapanesti sanatos si fara evenimente neplacute. |
--------------------
Renault
Megane 2 bicorp
2004 - 1.5 dci Conf Exp
- XXXXXXX
|
|
laufery6 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 13 August 04 From: Constanta ![]() |
QUOTE(Gabi @ 25 Apr 2006, 21:55) Cd-ul arata binisor, poate un pic cam prea futurist dpdv al meu. Acum o luna cand mi-am luat Head-unit aveam de ales intre asta un alpine (9845rb/rr) si un sony. Am ales alpine atat din punct de vedere al design (mai conservator) cat si al conditiilor de plata. Din ce stiu Pioneer nu face jucarii proaste ci bunicele chiar. Oricum sa il stapanesti sanatos si fara evenimente neplacute. L-am luat din banii de la asigurare, ca pe cel de pe masina pe care-l aveam TAVION parca mi l-a furat. Asa ca nu ma afectat pe mine.M-am informat inainte, doar pe site-urile care vand, nu am intrebat pe forum ce-i drept. |
--------------------
Fiat
Albea
2007 Dynamic
|
|
blackout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 15 October 05 ![]() |
Tevion.
QUOTE Mi-am cumparat in dimineata asta un Pioneer model DEH 2800MP. Mie personal imi place. Sa ai bafta de el. |
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
amc |
![]()
|
![]() 2 trancane Group: Members Posts: 603 Joined: 28 November 05 From: Bucuresti ![]() |
e OK, da mai mult conteaza ce boxe si ce filtre ai?!?
This post has been edited by amc: 26 Apr 2006, 14:39 |
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
laufery6 |
![]()
|
QUOTE(amc @ 26 Apr 2006, 15:39) Momentan nu am decat cele din serie, dar astept sa iau salariul sau mai bine zis astept sa vad ce bani mai am dupa 1 Mai muncitoresc ca sa vad la ce boxe ma arunc.Oircum o sa-mi iau unele de usi ca sa nu modific nimic la ea. |
--------------------
Fiat
Albea
2007 Dynamic
|
|
Cossty |
![]()
|
![]() Cossty Group: Members Posts: 112 Joined: 19 April 06 From: Ploiesti ![]() |
Acest tip l-am si eu montat pe masina. Cand l-am cumparat acum o saptamana mi s-a parut ca are sunetul foarte clar in comparatie cu un panasonic si un sony.
Sunt f. multumit de el. Iti recomand niste boxe tot Pioneer. Tot asa o claritate a sunetului f. buna. |
--------------------
Dacia
Logan
2006
- PH-xx-FRG Dacia Logan Laureate 1.4 MPI (deocamdata multumit)
Opel Corsa D 1.2 enjoy + optionale (f. multumit) |
|
laufery6 |
![]()
|
QUOTE(Cossty @ 2 May 2006, 09:54) Acest tip l-am si eu montat pe masina. Cand l-am cumparat acum o saptamana mi s-a parut ca are sunetul foarte clar in comparatie cu un panasonic si un sony. Sunt f. multumit de el. Iti recomand niste boxe tot Pioneer. Tot asa o claritate a sunetului f. buna. Asa ma gandeam si eu, sa-mi iau tot Pioneer, dar sa vad daca gasesc boxe care sa se potriveasca perfect in locul celorlalte. Se potriveste la el cumva vreun joistick sau telecomanda ? |
--------------------
Fiat
Albea
2007 Dynamic
|
|
Cossty |
![]()
|
![]() Cossty Group: Members Posts: 112 Joined: 19 April 06 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(laufery6 @ 2 May 2006, 19:35) Asa ma gandeam si eu, sa-mi iau tot Pioneer, dar sa vad daca gasesc boxe care sa se potriveasca perfect in locul celorlalte. Se potriveste la el cumva vreun joistick sau telecomanda ? Imi cer scuze eu am modelul DEH-2820MP (seamana f. mult), http://www.pioneer.co.uk/uk/product_detail...onomy_id=25-121 iar boxele sunt TS-G1049, http://www.pioneer.co.uk/uk/product_detail...onomy_id=25-131 Poti sa pui cam orice boxe rotunde cu diametrul de 13 cm. Si aparatul si boxele le-am cumparat de la Domo Ploiesti. Pretul a fost 470 lei radiocd-ul iar boxele 120 lei perechea. Din ce am vazut are un fir in spate pe care scrie remote, deci se poate atasa o telecomanda. Bafta! |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
laufery6 |
![]()
|
QUOTE(Cossty @ 3 May 2006, 13:53) Imi cer scuze eu am modelul DEH-2820MP (seamana f. mult), http://www.pioneer.co.uk/uk/product_detail...onomy_id=25-121 iar boxele sunt TS-G1049, http://www.pioneer.co.uk/uk/product_detail...onomy_id=25-131 Poti sa pui cam orice boxe rotunde cu diametrul de 13 cm. Si aparatul si boxele le-am cumparat de la Domo Ploiesti. Pretul a fost 470 lei radiocd-ul iar boxele 120 lei perechea. Din ce am vazut are un fir in spate pe care scrie remote, deci se poate atasa o telecomanda. Bafta! Arata bine boxele, deci o sa-mi cumpar cred ca tot acelasi model. Ma mai gandesc pana la sfarsitul lunii cand iau banii. Care este diferenta intre ele ca mie mi se par identice |
--------------------
Fiat
Albea
2007 Dynamic
|
|
Cossty |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
laufery6 |
![]()
|
QUOTE(Cossty @ 4 May 2006, 08:33) Am facut o comparatie pe site-ul lor, si sunt identice, se poate ca al tau sa fie iluminat cu verde.Al meu butoanele sunt rosii, iar display-ul este alb. O sa-mi caut si un remote pentru volan, deh daca se poate sa fie mai confortabil d c sa nu o fac. |
--------------------
Fiat
Albea
2007 Dynamic
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 06:43 |