Bucuresti - Istanbul, 21 - 24 apr 2006
![]() ![]() ![]() |
Bucuresti - Istanbul, 21 - 24 apr 2006
Highway_Yellow |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 5 February 06 ![]() |
Attached thumbnail(s) Picture_0215.jpg ( Size: 41.93k ) Number of downloads: 1294 |
||
--------------------
Chevrolet
Kalos
- B70639
|
|||
claudel1974 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 1 June 06 ![]() |
Ma pregatesc de concediu cu masina. Vreau sa ajung in Kusadasi intr-o zi. Sper sa si reusesc. Cit e benzina la turci? Am auzit ca e dublu fate de cit e la noi. Dar la bulgari?
|
--------------------
skoda
fabia
2002
- B
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.193 Joined: 29 May 06 ![]() |
QUOTE(Highway_Yellow @ 27 Apr 2006, 08:50) Nu am mai fost in Turcia de ceva timp. Impresiile au fost ca preturile nu mai sunt negociabile ca pre vremuri, bazarul nu mai are decat piele, aur si artizanat, traficul e mult mai ordonat, iar orasul e european (fata de 2000). Pentru cei care merg la Istanbul: incercati Bazarul Mic (se mai numste Bazarul Egiptean sau Bazarul de Mirodenii). Preturi aproape la jumatate fata de ceea ce gasesti in Grand Bazar, plus toate natiile posibile si imposibile de mirodenii. Eu am fost la Istanbul in septembrie 2004 si atunci totul era "la tocmeala". |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
taxele cam la fel au ramas.eu pe 28 iulie plec la istanbul din nou( a cata oara:)?
pai in turcia nu am vaZUT decAT vreo 2-3 radare asta de 10 ani:) autostrazile sunt ieftine da,se platesc in functie de distanta.vedeti s anu va fure biletu cineva.mie mi l-a luat un tirist si am astept 15 min sa-i fur si eu unuia biletu:) drum bun:) |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
a fost cineva la cursa de formula 1 de la instanbul ? puteti sa ne impartasiti cateva impresii: unde ati stat, cate nopti, cam cat v-a costat cazarea si biletul la cursa? etc.
This post has been edited by Bacu: 18 Apr 2007, 12:35 |
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 13:27 |