lampa scrumiera
![]() ![]() ![]() |
lampa scrumiera
DomnulK |
![]()
|
||
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|||
MojoJojo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 24 November 03 From: Poiana Lacului - Pitesti - Bucuresti ![]() |
La mine e "slabit" becul care ilumineaza butonul de aer rece sau cald (ala colorat intr-o parte rosu si in cealalta albastru) si se aprinde numai daca apas, sau la hopuri...acum a cam murit de tot :cry: si habar nu am cum sa desfac pe acolo sa vad ce are!
|
-------------------- Excuse me! Can u direct me to the direction of the eggs so I can locate them and purchase them and take them home with me so I can eat them on a nutritious breakfast today...and maybe tomorrow
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.246 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Scoti scrumiera, bagi minuta si vezi ca se scoate numai plasticul care acopera becul, cade becul (in munta de preferinta). Dupa ce ai scos becul pipai in corpul lampii si vezi ca este o lamela ce trebuie arcuita un pic. Refaci operatiile invers si gata!
Atentie sa nu pierzi becul! |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Aºılırsa |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Drace, nici nu stiam ca tre' sa am bec in scrumiera. Al dracu' nea Stroe l-a scos si pe asta ..
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
MojoJojo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 24 November 03 From: Poiana Lacului - Pitesti - Bucuresti ![]() |
Pai si pentru mine? :cry: ..nici-un sfat!
|
-------------------- Excuse me! Can u direct me to the direction of the eggs so I can locate them and purchase them and take them home with me so I can eat them on a nutritious breakfast today...and maybe tomorrow
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Pai si pentru mine? :cry: ..nici-un sfat! Baga un topic...... |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Imi pare rau dar aseara nu am avut timp de "mesterit" la masini.
Joia viitoare am sa va arat cum de demonteaza scrumiera si cum am facut eu sa nu mai am probleme cu becul ala nenorocit ! ![]() In principiu treaba ar fi ca in figura de mai jos: Attached thumbnail(s) bec_scrumiera.JPG ( Size: 41.37k ) Number of downloads: 361 |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
DomnulK |
![]()
|
Multumesc frumos ! Sa vad cum o sa reusesc sa scot scrumiera....Sper sa nu o rup!
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
alin1 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 13 November 02 From: Iasi ![]() |
Ca sa scoti scrumiera apesi banda aia metalica si tragi cu incredere.
Dupa nenumarate incercari am reusit si eu sa scot becul de la scrumiera. Din cate am observat lamelele alea sint dispuse cam diferit de ceea ce a desenat Liviu (sint cam asa -bec-/ ....din pacate n-am avut cu ce sa trag de ele asa ca....) |
-------------------- |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
QUOTE ...... Din cate am observat lamelele alea sint dispuse cam diferit de ceea ce a desenat Liviu (sint cam asa -bec-/ ....din pacate n-am avut cu ce sa trag de ele asa ca....) Hmmm .... ce versiune de DSN ai ??? Caci se pare ca sunt mai multe tipuri de becuri de scrumiera (nimic nou .... ![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
alin1 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 13 November 02 From: Iasi ![]() |
versiunea beta 2001.11....dar cam incepe sa expire....simt o adiere de X90 :wink:
|
-------------------- |
|
eky |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 4 February 06 ![]() |
M-am gandit sa nu incep un nou topic intreband daca DSN are lumina la scrumiera si am gasit acest subiect aici.
Am scos scrumiera dar nu am reusit sa-mi dau seama unde este pozitionata lampa. Am bagat si mana dar degeaba. Va explicati-mi mai exact: cum bagi mana in acea nisa sus jos stanga dreapta.... |
--------------------
Dacia
SuperNova
- CT-02-ZMM
|
|
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
cel mai bine zic eu - e sa dai jos corpul (sina) scrumierei - ca sa vezi mai bine ce e pe acolo - ca din ce am vazut pe aici si eu am alt tip de bec - nu cu lamele etc...
|
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|
dadu221 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 726 Joined: 11 March 04 From: Ploiesti ![]() |
avand in vedere ca becul de la indicatorul nivelului de benzina se aprinde doar la hopuri si uneori ramane chiar aprins imi poate spune cineva pe unde se ajunge la el? (ma refer la cel care se aprinde atunci cand ai luminile aprinse nu la cel rosu care indica faptul ca reervorul e gol). Tre bagata mana cu indrayneala pe sub bord ca la berline si cautat din aproape in aproape?
|
--------------------
DSN rapsodie
-
2002
- ph-22-unu Ie doar o amarata de dacie
|
|
balamuc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 20 November 05 ![]() |
QUOTE(dadu221 @ 19 Feb 2006, 14:33) avand in vedere ca becul de la indicatorul nivelului de benzina se aprinde doar la hopuri si uneori ramane chiar aprins imi poate spune cineva pe unde se ajunge la el? (ma refer la cel care se aprinde atunci cand ai luminile aprinse nu la cel rosu care indica faptul ca reervorul e gol). Tre bagata mana cu indrayneala pe sub bord ca la berline si cautat din aproape in aproape? Trebuie sa scoti "caseta" aia de ceasuri de acolo. Altfel nu poti. Nici eu nu stiam ca trebuie sa am bec la scrumiera. Dar probabil becul asta face parte din dotarile optionale. Acum imi dau seama ce bine au gandit cei de la Dacia diferentierea modelelor SuperNova ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
- B Dacia SN Europa feb 2002, 48.000km.
Modificari fata de dotarile din fabrica: inchidere, alarma, boxe+casetofon, turometru, ceas de bord, bricheta, bord albastru + multa valoare sentimentala :) |
|
nephis |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 22 September 05 ![]() |
Ca un proprietar de Europa ce sunt nici eu nu am bec la scrumiera.
Ma intreb ce fenomenal de scumpa ar fi fost cu becul asta pus................... La noi diferentierea intre modurile de SN a fost facuta dupa "metode stiintifice". Cred ca in fabrica la o Europa ca a mea daca ii gaseau mai putine scame pe bancheta o clasificau deja Clima full option. Ce sa mai zic lipsa oglinzii din parasolar stanga, presuri interior, bricheta etc. Suntem tari, domn`le!!!! This post has been edited by nephis: 20 Feb 2006, 13:54 |
--------------------
Renault
Symbol Fidji
2007
- B 52 G **Renault Symbol Fidji 1.4 // B 52 ???**
|
|
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
ehhhh - la europa ii lispsesc destule si fata de confort (cum am eu) - de exemplu si laterale de plastic negru de la sinele scaunelor fata
![]() cea mai nasoala treaba dupa mine e faptul ca nu are termometru de apa... pe mine de doua ori m-a salvat de la calarea motorului (cand am pierdut apa din instalatie) |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|
craiuVerde |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 4 October 05 ![]() |
si eu tot confort am... ar trebui sa aiba bec la scrumiera? am luat-o SH, de-asta nu stiu...
merci |
--------------------
DACIA
SuperRNova Confort
- B00XXXX
|
|
nephis |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 22 September 05 ![]() |
QUOTE(madkatweb @ 20 Feb 2006, 13:56) ehhhh - la europa ii lispsesc destule si fata de confort (cum am eu) - de exemplu si laterale de plastic negru de la sinele scaunelor fata ![]() cea mai nasoala treaba dupa mine e faptul ca nu are termometru de apa... pe mine de doua ori m-a salvat de la calarea motorului (cand am pierdut apa din instalatie) poftim.............nu pot sa cred .................exista si niste laterale de plastic negru la sinele scaune fata................. mersi mult m-ai facut destept................nu stiam. bine ca am volan........................ |
--------------------
Renault
Symbol Fidji
2007
- B 52 G **Renault Symbol Fidji 1.4 // B 52 ???**
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Toate SN au bec la scrumiera. Al meu a "obosit" acum vreo luna dupa ce a mai licarit o zi sau doua. Sunt interesat cum se desface tot panoul (cel care include butoanele de aer rece\cald, ventilator si directionarea aerului etc). Astfel, ar fi mai simplu de umblat si la becul de la scrumiera. Am incercat eu la un moment dat, am desfacut toate suruburile gasite, dar nu iesea. Nu am insistat ca mi-a fost teama sa nu distrug ceva...
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 21:26 |