Kilometraj de 1310 are cineva?
![]() ![]() ![]() |
Kilometraj de 1310 are cineva?
deregetele |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 28 April 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacie/skoda
1310/octavia tour
- ct-04-cgi/ct-07-hnc
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Da' vitezometrul merge? Ca daca nu, atunci aproape sigur cablul e rupt, nu ceasu
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
De reparat se poate repara dar greu si nu pentru mult timp (pe mine m-a tinut 2000 km aproximativ) De la sh poate, dar depinde in ce stare il iei.
Si te rog, nu mai scrie cu limbaj mirc. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
dyogenes |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 502 Joined: 23 August 05 ![]() |
Am mai scris pe undeva cum se repara treaba. Te duci frumos la Dezmembrari si ceri un Kilometraj defect, care nu indica viteza. De obicei singura lui problema e ca a intrat vaselina+praf intre cele 2 discuri, se poate curata cu diluant si merge OK. Daca nu ai chef de curatat mecanisme fine
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 MPI
2007
|
|
deregetele |
![]()
|
si eu sunt de parere k-mi merge...
![]() |
--------------------
dacie/skoda
1310/octavia tour
- ct-04-cgi/ct-07-hnc
|
|
dyogenes |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 502 Joined: 23 August 05 ![]() |
Bizar sa fie ambele blocate, ele au mecanisme independente, angrenate de o singura roata comuna, tip "surub fara sfarsit" fixata pe axul principal, angrenat de cablul de KM. Dar roata aia e destul de solida, nu prea are cum sa cedeze. oricum, tre sa-l dai jos, sa vezi ce e cu el.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 MPI
2007
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
deregetele |
![]()
|
problema e ca nu stiu decat un singur magazin de sh in cta si aia n-au...daca stiti cumva magazine anuntati-ma si pe mine.multam
|
--------------------
dacie/skoda
1310/octavia tour
- ct-04-cgi/ct-07-hnc
|
|
marius-gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.006 Joined: 14 November 03 From: CALARASI ![]() |
sunt pinioanele alea de plastic care se tocesc!
pinioanele nu se gasesc ca piese de schimb, asa ca nu are rost sa mai cauti, nu s-au bagat niciodata la vanzare, probabil asa a fost politica Dacia sa faca vanzari mari la vitezometre mai ales ca au si eu pret exagerat. daca te duci la dezmembrari gasesti, dar nu va tine mult timp acel pinion pt ca au si o durata mica de viata. mai rezistente sunt cele de la 1300 dar nu ai cum sa il pui pe un ceas mai nou decat cu scrisul invers(cu cracii in sus). |
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
andutzu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 385 Joined: 19 December 04 ![]() |
Mie mi-au trecut mai multe kilometraje prin mana.Am colectie de parghii si rotite dintate.Apropo: Parghiile si rotitele sunt identice cu cele de la modele mai vechi cu kilometraj pana la 160. (care au indicatoarele de temperatura si pres. ulei in dreapta a bordului, in fata pasagerului.). NU la si la modelele jaeger (borcane).
Eu am luat un tablou bord complet, (cu turometru si toate indicatoarele 50lei) care era blocat la 70k km.Am reusit sa il repar cu piese de la cel vechi care il aveam pe masina (modelul pana la 160km).Am schimbat numai parghiile deoarece erau tocite, iar acum merge perfect.Am 22k km cu el si nu mi-a facut probl. Intre timp dupa cum am mai zis am mai colectionat cateva piese... in caz ca... ![]() This post has been edited by andutzu: 28 Apr 2006, 20:10 |
--------------------
Dacia
1310
- PH 23 ALX REMAT Tuning.
|
|
liviu_mihai |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 19 September 06 ![]() |
eu am cumparat mai multe piese de dacie in urma cu catva ani noi pt ca am vrut sa imi fac masina ca si noua din punct de vedere electric da nu mai m-am apucat de ea si am inceput sa vand piesele si am si un chilometraj nou si il vand cu 1 mil discutabil daca sunteti interesati uitatim adresa mea de yahoo liviu_mihai_2005
This post has been edited by liviu_mihai: 20 Sep 2006, 16:03 |
--------------------
dacia
1310
1984 berlina
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 15:02 |