Aripa infundata, Vopsea sarita
![]() ![]() ![]() |
Aripa infundata, Vopsea sarita
Pulsar |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 4 December 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Super Nova Clima
- momentan provizoriu
|
|||
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Trebuie sa o declari ca sa poti lua banii de la Casco. Altfel o faci pe banii tai. Nu cred ca costa o avere, dar repet...atunci la ce e bun Casco? Si de unde stii ca au fost stelisti?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.463 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Pe banii tai te costa cca 400 RON (la Dacoserv de ex.)
Pt. CASCO - urgent la politie - constatarea si autorizatia de reparare (care oricum iti trebuie si daca o faci pe banii tai). Azi fiind vineri, mai greu sa prinzi un inspector de la compania unde ai asigurarea CASCO - il cauti mai bine luni. |
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
QUOTE(Batrânul @ 28 Apr 2006, 12:46) Pe banii tai te costa cca 400 RON (la Dacoserv de ex.) Pt. CASCO - urgent la politie - constatarea si autorizatia de reparare (care oricum iti trebuie si daca o faci pe banii tai). Azi fiind vineri, mai greu sa prinzi un inspector de la compania unde ai asigurarea CASCO - il cauti mai bine luni. Corect. Uitasem ca iti trebuie autorizatie oricum. Altfel nu ti-o repara...Tot nu ne-am lamurit de unde stii ca erau stelisti... |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
Pulsar |
![]()
|
hau, cam scump, mac la politie cat pot de repede, poate e deschis maine.
Stiu ca au fost stelisti ca s-au uitat in fata blocului la un TV si porma au facut scandal. |
--------------------
Dacia
Super Nova Clima
- momentan provizoriu
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
QUOTE(Pulsar @ 28 Apr 2006, 12:58) hau, cam scump, mac la politie cat pot de repede, poate e deschis maine. Stiu ca au fost stelisti ca s-au uitat in fata blocului la un TV si porma au facut scandal. Mda...Si indoindu-ti tie aripa o fi ajutat cu ceva echipa Steaua?...In sfarsit. Luni nu se munceste. Fugi astazi... |
--------------------
Renault
Laguna
|
|
Pulsar |
![]()
|
pai nau ajutat pe nimeni, mac diseara cand ies de la munca la politie sa declar si am inteles ca firma asiguratoare lucreaza cu o retea de serviceuri si plata se face direct catre unitatea unde se repara masina
![]() |
--------------------
Dacia
Super Nova Clima
- momentan provizoriu
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Topicul n-are nici o treabă cu DSN-ul, așa că-l mut la "Diverse"
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ma, da' poate n-au fost suporterii stelei... Intreaba-l pe Adrian Solenza, poate a trecut aseara pe la tine prin zona. Numai el face glume d-astea!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Adrian Solenza nu tine cu Steaua?
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Pulsar |
![]()
|
ma intriga faptul ca de ce nu si-au dat cu un par in cap decat sa dea cu picioru in portierele masinilor ( ca nu sunt singura victima din parcare )
|
--------------------
Dacia
Super Nova Clima
- momentan provizoriu
|
|
Ruxi |
![]()
|
![]() Ruxi Group: Members Posts: 85 Joined: 17 March 06 From: bv ![]() |
Imi pare rau sa vad ca exista si altii cam mine...
si eu am patit exact la fel dupa meciul cu Steaua... diferenta este ca eu am indoita capota motorului... mai bine zis aveam, am reparat-o prin Casco, valoare 3.3 mil, cam mult, dar trebuia cica vopsita toata capota... ideea este sa zici la politie - autor neidentificat ca daca ai banuieli, incep aia de la casco sa te purice... Bafta! |
--------------------
Dacia
Logan
2007
- bv 99-xxx
|
|
diesel2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 252 Joined: 9 February 04 From: Galati ![]() |
aripa stanga infundata de un bulgare de zapada asta iarna, bineinteles cu vopsea sarita, reparata pe casco - pret 1,5 milioane(indreptat+vopsit toata aripa, nemetalizata).
|
--------------------
Toyota Auris
1,6 dual VVT-i, 124cp - 2007
...si un amarat de Logan..adica doua..si un Guster
|
|
Pulsar |
![]()
|
am fost si am luat hartia necesara de la asigurator.
diesel2002: cam cat a durat reparatia? |
--------------------
Dacia
Super Nova Clima
- momentan provizoriu
|
|
diesel2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 252 Joined: 9 February 04 From: Galati ![]() |
1 zi. Am dus-o dimineata si a 2-a zi dimineata am luat-o.
|
--------------------
Toyota Auris
1,6 dual VVT-i, 124cp - 2007
...si un amarat de Logan..adica doua..si un Guster
|
|
Pulsar |
![]()
|
ii tin la curent pe cei interesati de o astfel de situatie
Cat m-a costat pana acum: 2ore stat la politie pentru constatare - am fost pe 1 MAI si nu erau decat vreo 4 persoane 2ore drumul si constatarea la asiguratorul Casco de unde mi-a dat trimiterea la un service cu care lucreaza ei si se afla mai aproape de casa 1ora primul drum la service pentru ca ei sa vada trimiterea si sa comande piesa necesara 1ora dus masina in service dupa ce au sosit piesa 2 zile va sta masina in service 1ora ridicarea ei. N-am dat inca spaga. Costuri financiare 0, totusi aproape opt ore pierdute din cauza unui iditot. This post has been edited by Pulsar: 11 May 2006, 10:37 |
--------------------
Dacia
Super Nova Clima
- momentan provizoriu
|
|
Pulsar |
![]()
|
cost operatii, putin peste 4mil, DAAAAAAAAAAAAAAAAR mi-au schimbat tampenia aia care tzacane cand semnalizezi. Semnal dreapta merge bine, semnal stanga nu mai merge bine, adica tzacane prea repede si nu se aprinde becul din stanga fata, spatele si lateralul merge ok.. De traim in romania........
|
--------------------
Dacia
Super Nova Clima
- momentan provizoriu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 23:06 |