Sfat in cumpararea unei masini ! ->4000E, prefer masina cu an de fabr. apropiat...
![]() ![]() ![]() |
Sfat in cumpararea unei masini ! ->4000E, prefer masina cu an de fabr. apropiat...
nicuata |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 3 February 06 From: Iasi. Bucium ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.6
2005 Dacă n-ai bani, n-ai încredere în tine; dacă ai bani, n-ai încredere în ceilalți...
|
|||
andutzu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 385 Joined: 19 December 04 ![]() |
Pe motorina mai greu la banii astia... si la pretentiile tale.Eventual un opel vectra sau astra, dar nu stiu la banii astia daca e ceva de capul ei.Pe bezina sunt mult mai multe optiuni.
|
--------------------
Dacia
1310
- PH 23 ALX REMAT Tuning.
|
|
nicuata |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 3 February 06 From: Iasi. Bucium ![]() |
QUOTE(andutzu @ 29 Apr 2006, 16:18) Pe motorina mai greu la banii astia... si la pretentiile tale.Eventual un opel vectra sau astra, dar nu stiu la banii astia daca e ceva de capul ei.Pe bezina sunt mult mai multe optiuni. zi-mi ce stii pe benzina.. daca au un consum redus... is asa pretentios? ![]() astept parerile voastre in continuare!!! |
--------------------
Dacia
Logan 1.6
2005 Dacă n-ai bani, n-ai încredere în tine; dacă ai bani, n-ai încredere în ceilalți...
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
la banii astia gasesti matiz la 30-40 de mii de km.consum mic, spatioasa
![]() |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
A zis ca vrea masina, nu Fiat !
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
nicuata |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan 1.6
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
daca vrea masina sa mai stranga niste bani , ia imprumut de pe la prieteni si nu se roaga de nimeni....
|
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
andutzu |
![]()
|
O masina cu un an bun, km putini, consum mic... ar fi matizul. De spatioasa nu prea cred ca e.Cel putin portbagajul e f mic, pentru pasageri e ok. Cu 4000eur iti iei lejer unul din 2003-2004.
|
--------------------
Dacia
1310
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Ia o SupeRNova !
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
gonty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 23 March 03 From: Iasi ![]() |
Intr-adevar o SuperNova cred ca te-ar aranja + ca satisface cerintele tale (consuma ca un Matiz dar are spatiu si portbagaj)
|
--------------------
Citroen
C4 2.0 HDI
2007, SX Pack
- IS96DEA
|
|
andutzu |
![]()
|
Eu ca daca renunti la spatiu... un matiz ar fi mai fiabil.
|
--------------------
Dacia
1310
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
gonty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 23 March 03 From: Iasi ![]() |
QUOTE(andutzu @ 29 Apr 2006, 22:19) Nu vreau sa dau prea multe amanunte: am avut SuperNova, acum am Logan si Matiz. Nici macar din punct de vedere al zgomotelor interioare nu se poate compara Matiz cu SuperNova. Singurul avantaj al Matiz-ului este ca e mica si de asta am luat-o (pt sotie, ca ei i se parea SRN-ul prea mare). Ca fiabilitate.... au cam aceleasi probleme: haion zgomotos, amortizoare care trancane, mai si ploua un pic ![]() |
--------------------
Citroen
C4 2.0 HDI
2007, SX Pack
- IS96DEA
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
O masina diesel spatioasa ar fi Mercedes 190, 200-300 de prin '90, Peugeot 405, Renault 19, VW Jetta, Passat toate masini in jur de 15 ani. Cauta pe autovit.ro si bestauto.ro. De pe acest ultim sit mi-am gasit masina care o am acum.
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
nicuata |
![]()
|
va multumesc ptr. parerile voastre!!!
|
--------------------
Dacia
Logan 1.6
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(Alydor @ 29 Apr 2006, 16:53) la banii astia gasesti matiz la 30-40 de mii de km.consum mic, spatioasa ![]() citeste si tu pe forum ce s-a scris despre astia inainte sa faci recomandari idioate... eu zic un R19 de 1.4e 5 usi sau sedan e excelent, atata timp cat nu l-a apucat ruginitul... http://www.autovit.ro/html/3/0/1/3/343013.php This post has been edited by R19/16v: 1 May 2006, 17:34 |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
andutzu |
![]()
|
Mie imi miroase a ceva suspect "a reclama..."
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Stai linistit, nu cred ca vrea s-o vanda iar nick-ul il are de un an. R19 a fost o masina reusita la vremea ei, nici R21 nu a fost rau dar daca stau bine sa ma gandesc ar putea gasi la banii astia chiar o Laguna din '94-'95.
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Ar fi buna Super Nova dar spui ca vrei pe motorina. Poate ai noroc si gasesti o Solenza Diesel...Dar ai cam putintei bani....
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
hehehe
![]() linkul pe care l-am postat eu e cu un R19 de 1.6 din '96 parca. al meu e de 1.8 si e din '91. oricum, nicio suparare ![]() si propus 19 de 1.4e pt ca am avut unul si l-am vandut cand avea 350k km fara sa pape ulei, fara sa fi fost segmentat vreodata... chestie care mi-a inspirat o masina durabila, motiv pt care am recomandat-o, nu pt ca am eu o obsesie pt ele ![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
andutzu |
![]()
|
ok! Scuze (...)
|
--------------------
Dacia
1310
|
|
R19/16v |
![]()
|
stai linistit
![]() ![]() |
--------------------
DS
5H
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 08:12 |