Romanul nu se dezminte, - furt pe fata ... sau pe ascuns:)-
![]() ![]() ![]() |
Romanul nu se dezminte, - furt pe fata ... sau pe ascuns:)-
Liviu |
![]()
|
||
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Attached thumbnail(s) 0.jpg ( Size: 65.58k ) Number of downloads: 475 1.jpg ( Size: 57.52k ) Number of downloads: 407 2.jpg ( Size: 74.01k ) Number of downloads: 237 3.jpg ( Size: 73.39k ) Number of downloads: 265 4.jpg ( Size: 81.42k ) Number of downloads: 221 5.jpg ( Size: 94.72k ) Number of downloads: 250 6.jpg ( Size: 97.99k ) Number of downloads: 432 7.jpg ( Size: 78.29k ) Number of downloads: 444 |
||
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
cand am vazut pozele m-am gandit ca l-ati gasit pe Jimmy Hoffa
![]() This post has been edited by argon: 2 May 2006, 19:24 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
nicolau.cosmin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 15 August 03 From: Galati ![]() |
Si? Ai descoperit la cine duce cablul? Mai traieste respectivul? Sa fiu in locul tau i-as pune 220V pe acel cablu!
|
--------------------
Dacia
Solenza Scala
- GL-05-UJR Life Is A Shit And I Want My Money Back !!!
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Cablul ala se pare ca merge prin ciment si intra intr-o boxa.
Am aflat a cui e boxa respectiva .. acum urmeaza sa ma duc la respectivul sa il intreb daca stie ceva de cablul ala (eu cred ca stie) ![]() Am listat o pagina cu " Furtul semnalului TV e caz penal" si inca un rand mai mic " Data viitoare o sa punem inalta tensiune pe cablul pirat!" si am lipit-o pe perete, chiar langa cablu principal, deasupra sparturii. Foaia a rezistat lipita vreo 10 minute ![]() Eu am ramas surprins de ingeniozitatea ideii ... sa torni ciment dupa ce te "lipesti" pe firul principal necesita un pic de imaginatie ![]() |
--------------------
.
.
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Liviu |
![]()
|
Nope, te inseli ...
E vorba de un badaran la vreo 40 de ani, 1.70m H pe 2m L. Cel putin asa mi l-au descris vecinii ca inca nu si-a aratat fata. |
--------------------
.
.
|
|
Patefon |
![]()
|
![]() Membru gajait Group: Members Posts: 90 Joined: 24 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca punea un spliter de 100.000 (mai rasarit) nu-l pridea nimeni. asa ca zgarcitul mai mult pagubeste.
|
--------------------
Seat
New Leon
2006 Sport
- B-#######-11/8 Cu stima,
Patefon |
|
alex_sb |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 20 April 04 From: Sibiu ![]() |
Atentie la faza cu 220-ul, ca s-ar putea sa-i vina si lui aceeasi idee (asta mi-a adus aminte de bancul cu pepenii si cianura) ...
|
--------------------
DSN Clima
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
mama.da oricum a turnat ceva concrete:))
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Spune bancul cu pepenii ca nu mi-l mai aduc aminte .
Damn , Liviu , cred ca o problema . Mai bine pune-i cablul la loc si cere-ti scuze ![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Ar fi bine sa-ti verifici si instalatia electrica...poate ai un fir in plus si pe acolo. La fel si cu teava de gaz...nu se fura numai benzina zilele astea
![]() This post has been edited by Chrome: 3 May 2006, 10:01 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
@argon: geniala replica!
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
MariusI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 344 Joined: 24 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu inteleg de ce te complici..spune-le celor de la cablu sa sesizeze politia, tu esti eventual martor, si gata. Asta o sa-l lecuiasca pe viitor sa mai faca de-asta.
|
--------------------
Solenza
Scala Dixit.
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
eu nu prea inteleg ce a facut ala pe acolo. Cumva si-a tras cablu de pe cablu tau de pe casa scarii sau cum?
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Liviu |
![]()
|
T-ul ala e pus pe firul PRINCIPAL care "alimenteaza" toata scara.
Pe cat de incredibil pare, instalatiile astea stelare de cablu sunt calculate cu plaje mici de toleranta la perturbatii. Adica: in scara blocului intra semnal de 100db. In cutia de distributie trebuie sa ajunga cel putin 90db(asta ar fi atenuarea pe cea mai inalta frecventa transmisa pe cablu si e datorata lungimii cablului si automat, pierderilor "normale"). Cand idiotul a pus T-ul ala pe cablul principal de semnal .. a afectat impedanta cablului astfel ca, pe o bucata scurta de cablu (masurat semnalul deasupra si dedesubtul podelei "cimentate") se pierdeau 9 db (lucru imposibil chiar si pe cel mai prost cablu coaxial de pe planeta). Ei bine, aceasta cadere de nivel de semnal nu era resimtita puternic de TV-uri .. Problema a aparut insa la modemul meu (se pare ca sunt singurul de pe scara care poseda internet si telefonie de la astral, restul fiind cu romteleshitul si cu o retea de cartier de 2 lei). Modemul comunica bidirectional (adica mai si transmite semnale catre mediaconverterul de pe bloc (ala din care pleaca fibra optica) dar din cauza atenuarii de 9db facute de "lipirea" frauduloasa, semnalul de la modemul meu nu mai ajungea sa fie "citibil" la destinatie .. asa ca eu ciuciu internet si telefon desi semnal TV era la greu (aveam 69 db in casa, normativul viind intre 60 si 75-80 parca). De aici si dilema .. de ce mie nu mi se sincronizeaza modemul desi este semnal? .... si din aproape in apropae s-a ajuns la concluzia ca e ceva in neregula cu cablul ala cimentat ... Asa ca daca acel "vecin" s-a conectat si la reteaua electrica sa fure curent, ori fura de la altul, ori fura de pe scara blocului, deci de la toti. Cam asta e povestea completa, cu tot cu explicatii ![]() |
--------------------
.
.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Pentru protectia la 220V cred ca e suficienta o dioda Zenner pe firul principal. Acum nu stiu cam cat ar afecta semnalul.
Idiotul ala de care spui iesea mult mai bine daca tragea semnal de la un vecin cu un singur televizor, nu se racorda la reteaua principala. Toata lumea are acum cate 2-3 televizoare, si nu se mai intampla nimic. |
--------------------
.
.
.
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
Tot nu inteleg de ce nu a fost chemata politia ? Dosar penal...etc...
Cateva example din acestea, si sa vezi ce se raresc problemele... Eu mi-am gasit un fir de alimentare ce pleca de la priza mea, prin doza comuna, la priza vecinului.... problema a fost ca l-am gasit cand mi-am reparat eu priza, se vedea ca instalatia artizanala era veche ( praf si alte alea ) si neumblata de mult timp, iar vecinul respectiv tocmai vanduse casa de 3 luni.... asa ca vecinul cel nou nu avea nici o vina... am renuntat sa reclam, dar am urmarit atent daca se mai intampla... ![]() This post has been edited by GABY IS BACK !: 4 May 2006, 18:47 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 2003 CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
little sam |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 3 January 06 ![]() |
Treaba cu chematul politiei cade in sarcina firmei de cablu. A prejudiciat compania cu suma x. Liviu poate sa ceara despagubiri doar dupa ce politia face ancheta, dosar si alte alea. Dar nu stiu daca are rost sa se lege la cap cu dare in judecata si alte treburi.
|
--------------------
logan
preferance
- CT-62-SMA Nu avem si nici nu dam.[COLOR=blue]
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
pai clar ca firma de cablu trebuia sa cheme politia...
La mina la bloc a venit RCS-ul si a montat pe exterior un cablu... A pus niste bride in parapetul unui balcon al unui vecin.... gaurile cam adanci... i-a stricat vecinului faianta din interiorul balconului, caci au "strapuns" diblurile... Tipul le-a zis sa-si ia cablul de acolo, ca il taie.... si dupa o saptamana ( intre timp a facut si reclamatie scrisa la RCS ) a taiat cablul.... RCS-ul a venit cu politia... nu stiu cum s-a terminat ( au facut si poze, au luat si declaratii ), dar uite ca se poate... s-au simtit pagubiti, au chemat politia.. Dupa mine, cam avea dreptate vecinul, caci am vazut ca apoi au mutat cablul pe sub balcon... dar asta este alta treaba, si probabil ca a stabilit-o politia... This post has been edited by GABY IS BACK !: 4 May 2006, 19:01 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 2003 CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
spooky51 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 5 May 06 ![]() |
Oricum lucrarea facuta cu creier. daca nu era problema cu modemul, avea tipul cablu in boxa pana la adinci batraneti.
|
--------------------
Spaceship
X20
- ANDROMEDA4614DD
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Totusi, stau si eu si ma gandesc , ca mama ciorilor facea ala cu cablul in boxa
![]() |
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
era vreun haxor si acolo statea un modem DiY si era facut un proxi pentru compu lui de acasa de unde sa poata face manevre pe net linistit in linuxu lui..
dar asta cere cateva chestii din partea lui.. sa fie destul de 'teligent si fara "manele pa sistem" sau sa se uite linistit omu la un TV |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
EvilOne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti/Alexandria ![]() |
Daca era asa jmenar sa fac proxy/linux etc., punea acolo un amarit de spliter sau facea legaturile cu cap sa nu apara atenuarea aia mare pe jonctiune.
Daca mai sapau putin, sigur dadeau si de Hoffa. |
--------------------
Reno
Megan Sedan (coaja) 1.6
2008 156
|
|
Liviu |
![]()
|
Stati asa ca nu s-a inteles .
"Boxa" aia este facuta"artizanal, in casa scarii, la etajul 11 (de fapt nu e etajul 11 ca e doar o protuberanta peste etajul 10 al blocului) chiar langa camera cu motorul liftului. Din ce am inteles ulterior, acel cablu se ducea exact in cablul r-tv comun al blocului ![]() |
--------------------
.
.
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Ahaaaaa... furt haiducesc
![]() |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(Asi @ 5 May 2006, 10:40) era vreun haxor si acolo statea un modem DiY si era facut un proxi pentru compu lui de acasa de unde sa poata face manevre pe net linistit in linuxu lui.. dar asta cere cateva chestii din partea lui.. sa fie destul de 'teligent si fara "manele pa sistem" sau sa se uite linistit omu la un TV Trebuia sa fie si suficient de inteligent ca sa hackereasca astralul sa-i dea internet, prin sarma aia nu vine netul chiar asa usor, trebuie si conexiune de la provider. Orice-ar fi fost, daca era istet vorbea cu un vecin sa imparta factura la cablu si avea cablu pana la adanci batraneti fara sa deranjese sau sa se sesizeze cineva. |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 00:02 |