variatie presiune ulei
![]() ![]() ![]() |
variatie presiune ulei
Daniel M. |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 30 September 05 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
BMW
320d
2000
- CJ
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ce ulei ai?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Daniel M. |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 30 September 05 From: Timisoara ![]() |
ESSO, 15w40 |
--------------------
BMW
320d
2000
- CJ
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
pai ai forjat-o ceva?
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Daniel M. |
![]()
|
De forjat nici nu se pune problema. Temperatura era in parametri normali.
|
--------------------
BMW
320d
2000
- CJ
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
bec rosu aprins=presiunea scade sub 0.7 bar.pai s-a folosit cheia dinamometrica la motor?un joc mare poate fi cauza;0stiu motor nou cuy 20w40 si la 3000 rpm abia avea 2 bar la presiune
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Daniel M. |
![]()
|
QUOTE(ydaniel @ 8 May 2006, 09:44) bec rosu aprins=presiunea scade sub 0.7 bar.pai s-a folosit cheia dinamometrica la motor?un joc mare poate fi cauza;0stiu motor nou cuy 20w40 si la 3000 rpm abia avea 2 bar la presiune De cheie dinamometrica nu stiu nimic, presupun ca s-a folosit, masina nu era a mea cand a fost efectuata reparatia. Ce pot sa-ti spun e ca inainte de a schimba pompa, nu am avut probleme "mari" cu presiunea. O prima cauza, as zice, ca ar putea fi si mizeria acumulata in motor, (nu stiu ce ulei si ce regim de turatie a folosit precedentul stapan al masinii). De cand e la mine a vazut doar ulei de calitate, schimbat la 3-4000 km, si condus lejer. Vechea pompa era destul de imbacsita, iar in baie am gasit ceva depuneri. ... Repet, de cateva zile presiunea e in parametri normali (4 relanti, peste 1800rpm, e pe 6). |
--------------------
BMW
320d
2000
- CJ
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
poate au fost ceva depuneri care s-au dus...tine sub supraveghere pe viitor....bucura-te ca ai presiune...
Mai poate fi si sonda decalibrata..sau acul din bord.. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Daniel M. |
![]()
|
|
--------------------
BMW
320d
2000
- CJ
|
|
argon |
![]()
|
nu o poti verifica fara scule speciale, mai bine pui alta si vezi cum face...
Acolo sunt 2 sonde..si nu prea se strica amandoua deodata..una e pentru ac, si cealalta pentru bec.. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
ydaniel |
![]()
|
si una noua e 50 de ron;)
pai filtru de ulei e infundat? |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
ABG |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 11 May 04 From: Constanta ![]() |
Presiune 4 la relanti e MARE. TRebuie sa fie in jur de 1,5-2 cu motorul cald.
Cauze posibile: 1. traseele uleiului infundate si din cand in cand se mai desfunda 2. pompa de ulei defecta sau cu trasee obturate din turnare 3. sonda defecta sau plina de depuneri Remedii: 1. desfaci motorul si il cureti, inclusiv sondele Nu trebuie sa schimbi uleiul atat de des. La 5000 e suficient daca il schimbi. Bineinteles ca uleiul trebuie sa fie bun. Incearca ca ELF - da rezultate bune. Filtru de ulei schimbat la fiecare schimb de ulei - asta o stiai cred ![]() This post has been edited by ABG: 8 May 2006, 09:27 |
-------------------- |
|
Daniel M. |
![]()
|
Merci mult, la toti, de sfaturi, cu prima ocazie o sa trag si o spalatura motorului. In ceea ce priveste filtrul...
![]() --- Am curatat ambele contacte la sonda, le-am si verificat, acul nu pare sa agate. Imi puteti spune pe scurt care e traseul circuitului de ungere? Merci. This post has been edited by Daniel M.: 8 May 2006, 09:35 |
--------------------
BMW
320d
2000
- CJ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:34 |