Concurs Brainbench pe tari, ce ziceti, avem sanse?
![]() ![]() ![]() |
Concurs Brainbench pe tari, ce ziceti, avem sanse?
ultraav |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 2 December 04 From: sub nivelul marii ![]() |
|
||
--------------------
ex Logan
Preference 1.4 MPI
- ..-..-...
2004 The aim of the wise is not to secure pleasure, but to avoid pain.
Aristotle |
|||
stuiberv |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 8 April 05 From: Iasi ![]() |
Eu zic ca e greu. Anul trecut am iesit pe locul 4 la general (un loc foarte bun).
Totusi, poate reusim anul asta sa saltam pe 3 ![]() |
--------------------
Papuci
marimea 43
- is xx undoitrei
3 ani bocanci “All parts should go together without forcing. You must remember that the parts you
are reassembling were disassembled by you. Therefore, if you can’t get them together again, there must be a reason. By all means, do not use a hammer.” — IBM maintenance manual, 1925 |
|
stuiberv |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 8 April 05 From: Iasi ![]() |
Eu am luat deja una, cu 4.03, adica master.
Sa vad ce mai pot lua. |
--------------------
Papuci
marimea 43
- is xx undoitrei
3 ani bocanci “All parts should go together without forcing. You must remember that the parts you
are reassembling were disassembled by you. Therefore, if you can’t get them together again, there must be a reason. By all means, do not use a hammer.” — IBM maintenance manual, 1925 |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.734 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu mi-am facut cont. Sper sa ajut cumva Romania in clasament.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Buna treaba cu topicul asta!
Am aflat cu ocazia asta ca sunt foarte multe teste free, daca nu toate in perioada asta. Am dat 3 teste ieri si azi (le-am si luat, cu peste 3.5), si sper sa acopar niste job role-uri, deci cu siguranta voi mai da si altele. Nivelul testelor nu e prea ridicat, in schimb trebuie sa intelegi cat de cat subiectul testului ca sa-l iei. So, go for it! Update: deh, plictiseala mare. Am ajuns la 4 azi si unul ieri (date si luate). Si job role-ul de dba. This post has been edited by cristianco2002: 17 May 2006, 21:47 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Am luat si eu unul despre Windows Xp, cu 3.29
![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
silviumc |
![]()
|
![]() Members Group: Members Posts: 317 Joined: 17 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Daca aveti deja certificate luate, trebuie sa va logati intre 15-31 Mai pentru a fi luate in considerare la concurs. Eu asa inteleg din ultimul paragraf din link.
Daca citeam mai bine nu ma mai stresam sa mai dau odata unul pe care il am deja. Si am facut si mai prost de data asta, cu 7 sutimi. Asta e, a mai trecut un an, au mai murit niste neuroni. |
--------------------
Renault
Megane 3 hatchback
2011 Sporty Dynamique TCe 130
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
s-au afisat rezultatele.
http://www.brainbench.com/xml/bb/landing/o...?contentId=2313 Romania e pe locul 5 la "Most Certified Citizens" si tot pe 5 la "Most Certified Nation". In plus, avem 29 de prezente(adica punctajul cel mai mare la un examen) in "Individual Leader Board" (din 503). |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 05:19 |