DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Masina noua - Double Cab 4x4, nelamuriri

CHE
post 16 May 2006, 16:35
Post #1

Membru

Group: Members
From: Bucuresti

Asa cum am mai spus intr-un topic, de vreo 3 saptamani sunt posesorul unui ''tractoras'' Dacia Double Cab 4x4.
I-am facut deja revizia la 1000 km.
Am mai multe nelamuriri care izvorasc din faptul ca in afara de batranica mea din 77 am mai avut doar masini care nu necesitau bricolaje suplimentare.
Deci:
1. Instalatia electrica: firele sunt bagate alandala sub bord. Nu pot gasi placa de contacte de la care sa iau + de dupa contact. Unde sub bord ar trebui sa ma uit?
2. Spun bine ca am bord CN4? Nu reusesc sa imi dau seama daca am sau nu relee pe faruri. Unde ma uit?
3. Daca mai astept cam o luna, ii pot face antifonarea interioara/ exterioara ( atunci am timp)? Zic ceva cei de la garantii? ( despre operatia asta am citit o groaza pe aici).
4. Am cautat dar nu am gasit bedliner pentru bena. Credeti ca pot gasi asa ceva pentru Dacie in Bucuresti?
5. Astept idei pentru acoperit bena dar la nivelul actual, adica fara sa ma inalt cu vreun carosaj minune...eu ma gandeam la o acoperire cu tabla de Al dar mai groasa? Inca nu mi s-a format ideea bine in cap. Dar trebuie sa o omologhez?

Urmatoarele nelamuriri....pe masura ce apar. Multumesc

--------------------
dcab 4x4-1.9D 2006/ peugeot 308 - 1.6 hdi 2008 - B xx MAH / B xx MAH
slalom printre .... masini....
150cp .... amandoua
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
di3g0
post 16 May 2006, 18:27
Post #2

Membru autentic

Group: Members

QUOTE(CHE @ 16 May 2006, 17:35)
Asa cum am mai spus intr-un topic, de vreo 3 saptamani sunt posesorul unui ''tractoras'' Dacia Double Cab 4x4.
I-am facut deja revizia la 1000 km.
Am mai multe nelamuriri care izvorasc din faptul ca in afara de batranica mea din 77 am mai avut doar masini care nu necesitau bricolaje suplimentare.
Deci:
  1. Instalatia electrica: firele sunt bagate alandala sub bord. Nu pot gasi placa de contacte de la care sa iau + de dupa contact. Unde sub bord ar trebui sa ma uit?
  2. Spun bine ca am bord CN4? Nu reusesc sa imi dau seama daca am sau nu relee pe faruri. Unde ma uit?
  3. Daca mai astept cam o luna, ii pot face antifonarea interioara/ exterioara ( atunci am timp)? Zic ceva cei de la garantii? ( despre operatia asta am citit o groaza pe aici).
  4. Am cautat dar nu am gasit bedliner pentru bena. Credeti ca pot gasi asa ceva pentru Dacie in Bucuresti?
  5. Astept idei pentru acoperit bena dar la nivelul actual, adica fara sa ma inalt cu vreun carosaj minune...eu ma gandeam la o acoperire cu tabla de Al dar mai groasa? Inca nu mi s-a format ideea bine in cap. Dar trebuie sa o omologhez?

Urmatoarele nelamuriri....pe masura ce apar. Multumesc
*

salut,ceea ce u cauti poti gasi odata ce dai jos plasticul de la volan,adik acela unde sunt puse comenzile de stergatoare,faruri etc..in mare parte acolo poti gasi majoritatea celor legate de + pt ontact,iar acele relee de faruri sunt puse de obicei la motor acolo unde se afla si cele pt injectie,semanale ...
din alt punct de vedere legat de carosarea masinii gasesti la unii reprezentanti dacia,care iti pot oferii si aceste necesitati, care sunt cu sigurantza omologate RAR.cam atat iti pot spune.ciao

--------------------
dacia break 1310 1987 - b 11 wji
totul incepe de la dacia
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 27th July 2025 - 01:29
Forum Renault