Winamp
![]() ![]() ![]() |
Winamp
XMihai |
![]()
|
||
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Ma tem ca nu poti face asta. Stergi melodia doar din lista.
Iti este greu sa cauti melodia de pe partitie sa o stergi? |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
pit-bull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.182 Joined: 9 October 05 From: Banat ![]() |
hmm foarte simlpu, dai comanda asta ALT+3 (ti tasta ALT apasat si apesi tasta 3), se deschide o fereastra si acolo sus o sa iti apara radacina.
![]() |
--------------------
DACIA
Solenza
2004 Confort Renault Megane Sedan Facelift-2007/Lux P/1,5dci/106CP/6+1/MP3/Beige Poivre+Bandouri
Renault Clio 3 Facelift-2009/1.2 16v Dynamique/AC-Auto/Bleu Gris |
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
tmanbone |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 22 March 06 ![]() |
Apesi "REM SEL", alegi apoi "REM MISC", iar in final "Physically remove selected file(s)" (o sa primesti un prompt de confirmare).
|
--------------------
Dacia / Opel -
1310 / Astra Caravan -
1991 / 2001
- --- / ---
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nu e chiar asa..
Rem->remove->Physically remove selected file |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
tmanbone |
![]()
|
QUOTE(argon @ 16 May 2006, 20:39) cand am dat reply-ul, am verificat in Winamp 5.094 (la munci), skin-ul clasic; in Winamp PRO 5.12 (acasa), skin-ul modern, se aplica ce ai spus tu, argon, desi daca folosesti skin-ul clasic si aici, ramane valabil ce am zis eu... ![]() |
--------------------
Dacia / Opel -
1310 / Astra Caravan -
1991 / 2001
- --- / ---
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
QUOTE(tmanbone @ 16 May 2006, 22:07) cand am dat reply-ul, am verificat in Winamp 5.094 (la munci), skin-ul clasic; in Winamp PRO 5.12 (acasa), skin-ul modern, se aplica ce ai spus tu, argon, desi daca folosesti skin-ul clasic si aici, ramane valabil ce am zis eu... ![]() Da dar cine mai foloseste skinul classic? ![]() |
--------------------
Renault
Fluence
|
|
tmanbone |
![]()
|
QUOTE(EUROPE_ @ 16 May 2006, 22:22) Se pare ca eu... la munca... una peste alta, pe langa faptul ca Winamp spune la instalare ca skin-ul clasic e pt. calculatoare mai obosite (desi aici nu este cazul, iar economia de resurse nu cred ca e extraordinara), daca tii Winamp-ul in "Windowshade Mode" si "Always On Top" iti ocupa mai putin loc pe ecran. As prefera sa nu deschidem o polemica pe tema asta, e o preferinta personala... EUROPE_, iti promit ca acasa folosesc skin-ul modern. |
--------------------
Dacia / Opel -
1310 / Astra Caravan -
1991 / 2001
- --- / ---
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Fluence
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
Multumesc de raspunsuri.
|
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 15:25 |