Vopsea numere..., doar traim in romania...
![]() ![]() ![]() |
Vopsea numere..., doar traim in romania...
AlinI |
![]()
|
||
![]() Nd 4 Spd 4 Life Group: Members Posts: 178 Joined: 13 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) Image_315_.jpg ( Size: 30.4k ) Number of downloads: 172 Image_316_.jpg ( Size: 33.03k ) Number of downloads: 246 |
||
--------------------
Subaru
Impreza 2.0 Hatchback
2009 '06 Dacia Logan 1.6 mpi
Whishlist Honda S2000 |
|||
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Daca tu ai spalat numerele cu peria de sirma.....deh
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
donraulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 24 November 04 From: B ![]() |
omul nu are absolut nici o vina
cazul nu este singular se pare ca a fost schimbat producatorul numerelor calitatea vopselei (de pe numere) este foarte proasta |
--------------------
Sandero
1.6 MPI
2009 / Laureate
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Poate au incurcat aia vopseaua si au dat cu acuarela....
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
diesel2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 252 Joined: 9 February 04 From: Galati ![]() |
am vazut multe masini cu nr. noi sterse.
|
--------------------
Toyota Auris
1,6 dual VVT-i, 124cp - 2007
...si un amarat de Logan..adica doua..si un Guster
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Oare asa nesimtiti au devenit? Chiar si aici fura la vopsea? Nu mai conteaza faptul ca ai dat banii pe ele si au o anumita garantie? Pe astia ar trebui sa-i dea cineva in judecata. Vad ca altfel nu se invata minte...
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Au dat si pe la stiri despre vrajeala asta cu numerele. Cand l-au intrebat pe nenea militianu de ce se cojesc asa, ala a zis ca s-a schimbat firma care le inscriptioneaza si ca nu e nici o problema...ca o rezolva ei. Cum o rezolva, ramane de aflat.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
acuma a alta treaba se mai sterge nr ca sa nu te ia radaru.in special la c3le in leasing
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Asta nu constituie un avantaj pe DN1 cu toate radarele alea? Eu le-as lasa asa
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
Vopseaua e proasta, dar si aia la spalatorie baga un jet de ti se clatina masina. Am vazut o masina care avea numere pe care nu se mai cunostea deloc scrisul, doar profilul cifrelor.
|
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Jetul nu e o scuza, si eu le spal cu pompa de presiune, si asta de ani de zile, si nu s-a luat deloc.
Am dat si cu peria aspra sa curat insectele lipite, si tot nu s-a luat deloc..calitatea vopselei e singura problema. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.970 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
nu ai auzit de marker negru?
sau de vopsea neagra? |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
lasa nr asa.la u x3 am vazut cu marker rosu peste nr negre:)))
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Eu am la masina numerle de 6 ani si au cam inceput sa se stearga dar tot se vad binisor
![]() ![]() |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Asa cum s-a zis si mai sus, problema este de la vopsitorul de placi, ca intr-adevar vopseaua este sub orice critica.
Se pare ca au mai schimbat-o in ultimul timp si si-a mai revenit, insa marlania este ca politia nu inlocuieste GRATUIT placile cu vopsea deficitara, ci cere alti bani, pentru alte placi noi. La stiri au aratat cum vopseaua se cojea de pe placute la unghie. Eu cred ca i-as chema in onorarea garantiei la palci pe astia de la Politie... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
kta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 485 Joined: 1 February 04 From: Bucuresti ![]() |
La mine dupa o saptamana dupa ce am luat numerele, dus masina la spalatorie, la-revedere vopsea pe numere, cumparat marker negru si rezolvat problema.
![]() |
--------------------
=================
=================
==================
- --------- Seat Altea 2006
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
E plin si Iasiul de masini cu numere sterse, a fost o problema cu vopseaua aia neagra.
Daca nu le inlocuiesc gratuit ar trebui dati in judecata, scurt. Am incercat cu unghia pe niste numere luate azi si parca nu se mai lua, cred ca s-a rezolvat... |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
tonicelli |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 26 March 06 From: Valea Jiului ![]() |
![]() ![]() ![]() Ieri am am fost la spălătorie și fata mi-a spus "domnul daca dau cu vapul ..." eu știind că am fost cu mașina firmei cu o zi înainte și totul era ok i-am spus să dea ... și apoi surpriză ![]() Dacă am văzut că s-au decolorat 60% am rugat-o să insiste și am fost cel mai "șmecher" șofer de la spălătorie până acasă ![]() Vorba colegilor unii au numere roșii... alții negre da eu îs "beton" că le am ALBE Acum lăsâng gluma la o parte am văzut (prea târziu) că mașina unui prieten are peste număr o folie foarte subțire și mă gândesc să pun și eu din aceea ce se pune pe alimente și (cred) că se și lipește. A mai făcut cineva așa ceva? Sau aveți alte soluții? |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
- HD-XX-XXX România ... frumoasă țară ... păcat că e locuită
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cum ar fi sa mearga un pagubit la OPC?
Pana la urma este un produs achizitionat, la care presupun ca toata lumea are chitanta... Sa apara la stiri.. ![]() |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
cataline |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 332 Joined: 9 February 06 From: Bucuresti ![]() |
A aparut la stiri mai demult dar degeaba...nu s-a rezolvat nimic vad
|
--------------------
Logan
Ambition 1.6
2005
- B-xx-XXX Logan 1.6 Ambition, dec 2005
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Ce noroc ai
![]() ![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
logic |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 32 Joined: 11 April 05 From: Medias.Sibiu ![]() |
Nu stiu cum e in alte locuri, dar in Sibiu numerele se fabrica in incinta sediului Politiei.
![]() |
--------------------
Skoda Superb
BMW X5
2010 The fact that nobody understands you doesn’t make you an artist.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(tonicelli @ 20 May 2006, 08:30) am văzut (prea târziu) că mașina unui prieten are peste număr o folie foarte subțire și mă gândesc să pun și eu din aceea ce se pune pe alimente și (cred) că se și lipește. A mai făcut cineva așa ceva? Sau aveți alte soluții? Ia intreaba-ti colegul daca nu are cumva folie din aia antiradar... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
Confirm ce a spus GoGu...am luat eu placuta noua saptamana asta si nu se duce vopseaua...creca pe aici au remediat probelema
![]() Dar vreau si eu de-astea de pe care sarea vopseaua sa nu ma ia radaru ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
tonicelli |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 26 March 06 From: Valea Jiului ![]() |
Nu este o folie specială.
El a spus că așa au venit numerele (la vremea respectivă) și mi-a arătat că într-un loc este chiar făcută o gaură (de o piatră). PS Mi-am revopsit numerele ieri ... Arataă "ca ceapa" ![]() This post has been edited by tonicelli: 21 May 2006, 13:31 |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
- HD-XX-XXX România ... frumoasă țară ... păcat că e locuită
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Da, si eu am numerele din noiembrie-decembrie 2004, si la cel de pe spate aproape s-a sters B-ul, asa ca numarul arata cam asa: B XX 3XX.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
AlinI |
![]()
|
![]() Nd 4 Spd 4 Life Group: Members Posts: 178 Joined: 13 April 06 From: Bucuresti ![]() |
am primit ieri noile numere de inmatriculare.... alea rectificate.... cica...
acum aprox 1 luna am fost la politie sa ii anunt pe domnii militieni ca mi s-a luat vopseaua de pe numere... incep sa regret chestia asta... mi s-a spus ca sunt gata pe 4 octombrie... pe 4 oct s-a dus taica-meu sa ii intrebe pe militieni daca sunt gata... raspuns afirmativ, dar ca nu ii dau noile numere fara astea albe... ma suna taica-meu si vin eu foarte fericit de la bucuresti sa iau numerele.. pe 5 dimineata ma postez la militie la prima ora si cand deschide... surpriza... cica nu sunt gata si mai dureaza cateva zile... incep si fac scandal pe acolo, degeaba... ieri fost din nou sa imi iau noile numere pentru ca de data asta am aflat ca erau gata... si SURPRIZA!!! MARE...... in loc de NFS este NES cu liniuta de la E stearsa cu diluant si presata tabla acolo si mai trist este ca se vede daca te uiti de la 2m.... parca sunt facute in fata blocului.... eu am schimbat numerele ca sa nu am probleme la granita, desi tare ma tem acum ca o sa am si mai mari probleme decat inainte... daca nu trebuia sa plec in afara intr-o excursie planificata de vreo juma de an, nu le-as fi luat... cand ma intorc (sper ca nu mai devreme decat am prevazut...) ma duc iar sa ma cert cu ei... parca pur si simplu mi le-au dat ca le-a fost mila de mine... mare favor mi-au facut ei ca acum sa emit pretentii.... concluzia mea: NISTE INCOMPETENTI!!!! RETARZI, HANDICAPATI, MAIMUTE.... de cate incercari o fi probabil nevoie ca sa faca niste numere de inmatriculare calumea..... ![]() |
--------------------
Subaru
Impreza 2.0 Hatchback
2009 '06 Dacia Logan 1.6 mpi
Whishlist Honda S2000 |
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Stai mai ca nu are politia atelier de presat numere in curte ! Tot un sereleu ceva le face.
|
--------------------
-
-
-
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Si eu sunt in situatia asta.
Apropo: in bucuresti chiar aveau sereleu in curte care le facea, la Canbiano Popescu. Numai ca de cand au inceput sa fie multe probleme au facut ghiseu special la Udriste ![]() Eu am dat cu markeru pentru moment. Oi vedea eu ce fac mai incolo. |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 21:14 |