vas lichid racire
![]() ![]() ![]() |
vas lichid racire
ionut232 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 331 Joined: 10 March 04 ![]() |
|
||
--------------------
Logan
1.4 MPI
2006
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
1. n-ai un sticker p-acolo care zice ca sa nu deschizi niciodata busonul de la vasul de expansiune cand motorul este cald? daca nu, sa nu deschizi niciodata busonul de la vasul de expansiune cand e cald!!!
2. il poti deschide cand e motorul rece, poti sa stai linistit ca nu conteaza daca e si aer in el ![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.562 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Problema e că indicațiile alea sunt în engleză, franceză, ...., numai în română nu sunt...
Dar scrie în manualul mașinii! |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
ionut232 |
![]()
|
pai este un semn pe capac...dar nu inteleg ce zice...
oricum...nu semnifica sa nu deschid capacul... cred ca se refera ca e fierbinte apa...si sa nu ma frig... o sa il deschid cand e rece motoru de acum...si gata ![]() |
--------------------
Logan
1.4 MPI
2006
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred ca ar fi binevenita o studierea (pe forum) a circuitului de racire de pe Logan care, ca si cel de pe DSN si SLZ, este, o zic cred ca a 10-a oara, sub presiune.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ionut232 |
![]()
|
si eu cred la fel...
|
--------------------
Logan
1.4 MPI
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 01:24 |