Mocheta portbagaj
![]() ![]() ![]() |
Mocheta portbagaj
Slider |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
|
||
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
In poza cu plasa plic nu este mocheta, ci este "protectie compartiment portbagaj", o protectie din fibra pentru portbagaj...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
pedrovl |
![]()
|
![]() pedrovl Group: Members Posts: 1.007 Joined: 12 October 04 ![]() |
Mie mi s-a facut rau cand am vazut ca in Vitan "cadita" de plastic costa 50 ron iar mie mi-au luat hotii 100 la dealer. Ca s anu mai vorbim de alte accesorii care la dealer parca sunt poleite cu aur......
|
--------------------
DACIA
DUSTER
1,6 16v 4x4 Laureate
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Si in Constanta are pe Poporului( parca asa ii spune acelei strazi cu multe mag auto)" cadita " de cauciuc fix cit mocheta portbagajului cu niste margini de 1cm cum sint covorasele de cauciuc( sa nu curga apa sau mizeria) dar costa 700-800 mii, ma sinteti tari de tot cu Vitanul asta.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
tonicelli |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 26 March 06 From: Valea Jiului ![]() |
QUOTE(bobo77 @ 19 May 2006, 11:10) ... " cadita " de cauciuc fix cit mocheta portbagajului cu niste margini de 1cm cum sint covorasele de cauciuc.... Cădiță (sau tăviță) din asta am cumpărat și eu sâmbătă la 59,93 RON numai că marginile au cam 2 cm ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
- HD-XX-XXX România ... frumoasă țară ... păcat că e locuită
|
|
leinad |
![]()
|
![]() Membru dacionist Group: Members Posts: 395 Joined: 17 March 05 From: Constanța ![]() |
La Selgros exista cadite (nu stiu daca sunt speciale pt logan, dar vin bine, am vazut la un prieten) si costa pana in 30 RON.
Stie cineva cat costa un set de becuri+sigurante la dealer? In iulie merg pana in Viena si as dori sa le am la mine, pt orice eventualitate (din cate am citit pe-aici, se pare ca e chiar obligatoriu sa le ai) |
--------------------
Logan
Preferance
75 ponei
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu ma inseala memoria, setul de becuri e in jur de 80 lei.
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
valiaviator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 710 Joined: 9 March 06 From: Bucuresti ![]() |
La AMG, in Bucuresti, costa 88 lei.
|
--------------------
dacia
logan/laureate
2006
|
|
pedrovl |
![]()
|
![]() pedrovl Group: Members Posts: 1.007 Joined: 12 October 04 ![]() |
Depinde de hotii care vand. I mod normal setul de becuri nu depaseste 55 de ron. Incearca la Ovidiu in Vitan. |
--------------------
DACIA
DUSTER
1,6 16v 4x4 Laureate
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Exista topic separat pt becuri baieti.
@leinad-cel din selgros este universal( cu conditia sa incapa) cel de lgn are forma cit mocheta portbagajului |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
In Craiova, pe strada Dezrobirii, cadita costa 52,5 RON, are marginile de vreo 25 mm si arata bine.
Cea originala e din fibra sau plastic tare? Asta e dintr-un cauciuc moale, cica e impermeabil, oricum, arata bine in portbagaj, si acum nu o sa imi caut pompa de roti pe sub bancheta ![]() |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
migabryel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 31 March 06 From: Suceava ![]() |
180 de lei ii o protectie din aia pentru portbagaj in suceava
si acuma tineti-va bine, 46 lei un amarat de parasolar din ala cu logan by renault ![]() au ăștia niște prețuri de stă mîța în coadă. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
1.6mpi 2005
|
|
cataline |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 332 Joined: 9 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(migabryel @ 29 May 2006, 20:51) 46 lei un amarat de parasolar din ala cu logan by renault Exact atat am vazut si eu la AMG....de ce oare o fi asa de scump? Scuze offtopic. This post has been edited by cataline: 30 May 2006, 10:05 |
--------------------
Logan
Ambition 1.6
2005
- B-xx-XXX Logan 1.6 Ambition, dec 2005
|
|
nickey |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 5 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cataline @ 30 May 2006, 10:13) Mie la Adras mi-au zis 150 RON pentru parasolar, am intrebat inca o data crezand ca ori nu stie ala leii noi, ori sunt eu surd, si mi-a repetat 1.500.000, dar e original. Am plecat si mi-am luat unul din Cora cu 5 RON. Scuze pt off-topic si publicitate, dar e bine de stiut sa ne ferim! This post has been edited by nickey: 30 May 2006, 15:54 |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway 0,9 TCE Easy-R
2017 Viata este un ocean imens, in care multi dau din maini si din picioare, dar putini stiu sa inoate!
|
|
Crisplant |
![]()
|
![]() Membru cu vechime Group: Members Posts: 51 Joined: 1 September 05 ![]() |
Nu stiu daca e tocmai locul potrivit pentru o asemena intrebare, insa eu risc si spun:
Mocheta din portbagajul meu, a inceput sa se indoaie din cauza greutatii. Ma gandeam ca poate ar exista ceva (nu stiu ce, un carton, placaj, ceva de genul asta) care sa se poata monta sub mocheta pentru a se evita indoirea acesteia. Idei? Sugestii? Multumesc |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 MPI
noiembrie 2005
- B.028877
|
|
< Aiwa > |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 10 March 06 ![]() |
Salutare...
In Baia Mare am gasit o "mocheta" pentru portbagaj dintr-un cauciuc mai maleabil, foarte util, zic eu, pentru ca are niste inaltatori laterale cam de vreo 5 cm si e facut exact dupa dimensiunile portbagajului de Logan...e usor de pus si de luat...se curata usor pentru ca e cauciuc... L-am luat....si deja il folosesc de ceva vreme....sunt foarte multumit de el... Cost 63 RON... Numai bine |
--------------------
Renault
Espace V Initiale Paris
2017
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Crisplant @ 30 May 2006, 20:23) Mocheta din portbagajul meu, a inceput sa se indoaie din cauza greutatii. Ma gandeam ca poate ar exista ceva (nu stiu ce, un carton, placaj, ceva de genul asta) care sa se poata monta sub mocheta pentru a se evita indoirea acesteia. Idei? Sugestii? Am folosit eu functia de search in locul tau. ![]() Arunca o privire aici la ultima poza. ![]() |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
in continuarea offtopicului cu parasolarul:
am gasit in targ vitan cu 10RON duminica. Attached thumbnail(s) Image_78__parasolar_logan.jpg ( Size: 42.86k ) Number of downloads: 464 |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
caramelIASI |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 8 April 06 From: Iasi ![]() |
Ma norocosi sunteti voi astia din Bucuresti cu targul vostru Vitan!!! La noi la Iasi unde pot gasi si eu accesorii de Logan la preturi aceptabile...
M-ar interesa si pe mine un parasolar, un set de paravanturi si aparatori de noroi si multe altele... Cine stie in Iasi sau comercializeaza prin posta sa ma contacteze (rog seriozitate) This post has been edited by caramelIASI: 1 Jul 2006, 18:16 |
--------------------
Dacia
Logan
- IS XX XXX Sa conduceti bineee!!!
|
|
vali2 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 1 March 06 From: Iasi ![]() |
fratele meu (caramel ) din Iasi, nu ai fost pana acum in bazar ?acolo gasesti paravanturi la 25 lei perechea si o multime de accesorii auto.
parasolar eu am cumparat din Billa.aparatori noroi originale fata si spate sunt la magazinul Bras de pe strada Silvestru si costa 20 lei perechea plus alte piese de Logan la preturi rezonabile : placute frana de la 40 la 140 lei, sticla pentru lampa spate la 45 lei, far la 290 lei, cotiere 50 lei ( nu foarte grozave, din plastic )....... Multumit ??? daca da, pune o bere la rece ( fara alcool ). ![]() |
--------------------
Nissan
Qashqai 1.3 DIG-T 140 cp - Tekna+P2-magnetic red
2019 "Exista o lume mai buna........ dar este foarte scumpa."
|
|
constructorul99 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 January 06 ![]() |
sigur sint toate astea la bras?
|
--------------------
DACIA
LOGAN preference 1.6
- IS 78 XXX membru iesean
|
|
QUASAR78 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 167 Joined: 27 December 05 ![]() |
Parasolar spate 150
![]() Este ok A durat mult montatul pt ca a trebuie sa scot tapiteria din spate ( bancheta sezut + spatar ) M-am chinuit cu aricii de la tapiterie mai mult |
--------------------
LOGAN
PREFERANCE
- IS 00 CDY
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 21:43 |