Cap sec si minte lipsa
![]() ![]() ![]() |
Cap sec si minte lipsa
Pedro |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
AI vopsit masina la interior?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu ca in interior era impecabila doar pragurile si canturile usilor + praguri
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Eu zic sa-l lasi asa daca merge. Nu de alta dar sa nu strici ceva pe acolo in incercarea ta de al curata. Ma refer la partea cu cititorul de la CD...(sau cum ii zice corect...)
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
Pedro |
![]()
|
ii zice bloc optic sau in special ce ma intereseaza pe mine lentila si da, si eu cred ca ai dreptate mai bine o las asa dar poate alte pareri .........
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
|
|
DRE |
![]()
|
![]() Pimp inside Group: Members Posts: 141 Joined: 12 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu aveai CD inauntru, toti vaporii aceia ar fi fost pe lentila aparatului. Ai scapat ieftin!
|
--------------------
Audi
A4
2010 Viteza luminii este mai mare decit cea a sunetului. De aceea, unii oameni par straluciti, pina ii auzi vorbind...
|
|
Pedro |
![]()
|
Da, da nu meritam
![]() |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
il desfaci si vezi exact despre ce e vorba.. daca e ceva pe oglinda.. se spala cu alcool ixopropilic, acetona.. ce vrei, daca e pe lentila.. e cam dificila treaba.. are niste straturi de diverse si le ataci cu alcool, cu acetona distrugi lentila (din plastic) in rest mai vazi si tu ce mai e pe acolo.. dar tot nu inteleg cum a ajuns vopseaua acolo
|
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
Am curatat eu lentila cu alcool isopropilic la un CD-ROM si nu te sfatuiesc. Eu am reusit sa o distrug. Cred ca mai am si acum unitatea aia, un samsung de 32x, arata ca noua da e busita lentila. Eventual poti sa desfaci player-ul si sa vezi care e treaba si sa incerci sa-l cureti putin, dar NU lentila.
This post has been edited by thunder: 23 May 2006, 10:56 |
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Lasati omu'n pace mai oameni buni. Merge scula? Merge! Si atunci care-i gheseftu' sa se apuce sa faca pe depanatorul amator?
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
Pedro |
![]()
|
Am vorbit cu astia de la pioneer la service care mi-au spus sa vin cu el dar in principiu blocul optic e salvat deci e ok, daca nu strangem la ciorap si altu, daca o sa inceapa sa de-a semne ca ar fi defect.
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
|
|
vtavi14 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 26 October 05 ![]() |
Tu ai vopsit-o?(Cum a iesit?) Exista ceva posibilitati sa-ti intre vapori inauntru si sa-ti murdareasca lentila(iti recomand un cd cleaner), dar sincer, mai greu, numai daca cd-ul tau respira...
|
--------------------
|
|
vtavi14 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 26 October 05 ![]() |
Pedro..nu mai fii necajit, se mai intampla
|
--------------------
|
|
Pedro |
![]()
|
Mi-a mai trecut supararea , iti multumesc de incurajare.
Nu , nu eu am suflat-o (doamne fereste) si de iesit , dupa mine a iesit superb, ma rog unde erau denivelari and stuff si am bagat fibra sau chit se cunoaste caci am pregatit-o eu aproape dar arata bine mai ales ca a dat vopsitorul 4 maini. A patra cat se poate de in plin si aproape a putut. This post has been edited by Pedro: 24 May 2006, 08:50 |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 13:35 |