Transfer date intre laptop si PC, Cum se face?
![]() ![]() ![]() |
Transfer date intre laptop si PC, Cum se face?
sddragos |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 532 Joined: 18 October 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|||
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
de retea, sau un usb network, sau infrarosu, sau bluetooth, sau firewire, sau pur si simplu iei hardu de pe laptop, bagi un adaptor pe el si il bagi pe ide pe pc-ul de acasa
edit: se paote si pe paralel si pe serial dar nu mai stiu cu ce program.. viteza mica oricum.. solutia optima.. daca ai placi de retea pe amandoua calculatoarele.. laptop/PC, bagi un cablu crossover si dai ip-uri din aceeasi clasa, 10.21.1.1/10.21.1.2 de exemplu , un subnetmask de 255.255.255.252 fara gate, wins, dns..etc.. vede reteaua dai fisierele pe share si intri pe pc si le copiezi de pe retea (my network places) This post has been edited by Asi: 23 May 2006, 09:54 |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
Patefon |
![]()
|
![]() Membru gajait Group: Members Posts: 90 Joined: 24 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Ai nevoie de un cablu de retea CROSSOVER.
In speta este un cablu ordinar de retea UTP la care o mufa se leaga corect si alta mufa se leaga cu perechile inversate. Astfel daca tii cablul cu capatul spre inainte (colacul spre tine) si mufa cu contactele in sus la un capat pui in ordine urmatoarele fire de la stanga spre dreapte: Alb + Verde Verde Alb+Albastru Portocaliu Alb+Portocaliu Albastru Alb+Maro Maro iar la capatul celelalt: Alb+Verde Verde Alb+Portocaliu Albastru Alb+Albastru Portocaliu Alb+Maro Maro Lungime maxima: 200 metri, Lungime minima: 2 metri |
--------------------
Seat
New Leon
2006 Sport
- B-#######-11/8 Cu stima,
Patefon |
|
sddragos |
![]()
|
QUOTE(Asi @ 23 May 2006, 10:49) de retea, sau un usb network, sau infrarosu, sau bluetooth, sau firewire, sau pur si simplu iei hardu de pe laptop, bagi un adaptor pe el si il bagi pe ide pe pc-ul de acasa edit: se paote si pe paralel si pe serial dar nu mai stiu cu ce program.. viteza mica oricum.. solutia optima.. daca ai placi de retea pe amandoua calculatoarele.. laptop/PC, bagi un cablu crossover si dai ip-uri din aceeasi clasa, 10.21.1.1/10.21.1.2 de exemplu , un subnetmask de 255.255.255.252 fara gate, wins, dns..etc.. vede reteaua dai fisierele pe share si intri pe pc si le copiezi de pe retea (my network places) merci, dar la cat ma pricep eu in chestii de retea, o sa-mi fie destul de greu. |
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
Mai bine te duci la un magazin de computere sa-ti faca un cablu crossover ... oricum daca vrei sa-l faci tu, iti trebuie un cleste de sertizat pt. mufare.
Dupa care te joci putin pe la setarile de retea (cum s-a spus mai sus) ... dar ai grija sa nu ai nici un firewall pe cele 2 calculatoare ... ca o sa-ti blestemi zilele ![]() |
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
... sau CD-RW
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
ultraav |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 2 December 04 From: sub nivelul marii ![]() |
Mai degraba DVD-RW
![]() |
--------------------
ex Logan
Preference 1.4 MPI
2004
- ..-..-... The aim of the wise is not to secure pleasure, but to avoid pain.
Aristotle |
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
Patefon |
![]()
|
![]() Membru gajait Group: Members Posts: 90 Joined: 24 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Sub 2 metri merge prost. Nu stiu de ce. Oricum nu o sa il faci de 30 de centimetri sa stai cu laptopu' lipit de desktop.
|
--------------------
Seat
New Leon
2006 Sport
- B-#######-11/8 Cu stima,
Patefon |
|
sddragos |
![]()
|
Merci pt. sfaturi.
La PC-ul de acasa am un cablu cu care fac legatura intre iesirea audio din placa de sunet (boxe) si o statie audio (plus niste boxe de 200 W). La laptop, unde se face legatura cu statia (care e iesirea corespunzatoare celei de la PC-ul de acasa)? E vorba de un Compaq Evo N610c. |
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
YO4RLP |
![]()
|
![]() membru radioactiv Group: Members Posts: 331 Joined: 20 December 05 From: Galați ![]() |
Eu folosesc FX-ul. Transfer cu cablu serial sau paralel, la alegere. Cam primitiv, cam lent, dar merge pe orice rablă. Se pune (și) pe discul de boot (are numai 200 și ceva k)...
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort 2002
- GL-06-EAF Cine vrea, găsește posibilitați; cine nu vrea, găsește scuze.
|
|
Petea |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 31 August 05 From: Iasi ![]() |
O solutie alternativa la retea (desi si eu recomand un cablu cross-over). Aparuse la un moment dat un cablu USB special pentru transferurile PC to PC. Daca nu ma insel se gasea si in reteaua Diverta. Singurul dezavantaj era pretul cam mare.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
- is Eten Glofiish x500 + iGo Romania 2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th July 2025 - 18:29 |