Dacia 1300, pompa de frana cu simplu circuit, "bolboroseste" lichidul in pahar
![]() ![]() ![]() |
Dacia 1300, pompa de frana cu simplu circuit, "bolboroseste" lichidul in pahar
sddragos |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 532 Joined: 18 October 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|||
cristu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 22 August 05 ![]() |
Asta-i culmea, sa-i bolboroseasca lichidul de frana in pahar n-am mai auzit. Sigur s-a uitat la paharul de pe pompa ? sau la vasul de expansiune ?
![]() Sigur avea lichid de frana in pahar ? This post has been edited by cristu: 23 May 2006, 14:03 |
--------------------
Dacia 1300
Berlina '81
- B-17-BPC
|
|
sddragos |
![]()
|
QUOTE(cristu @ 23 May 2006, 15:02) Asta-i culmea, sa-i bolboroseasca lichidul de frana in pahar n-am mai auzit. Sigur s-a uitat la paharul de pe pompa ? sau la vasul de expansiune ? ![]() Sigur avea lichid de frana in pahar ? Zicea ca a pus pe cineva sa calce frana si el s-a uitat in pahar. Atunci cand calca frana lichidul din pompa e retrimis in pahar. |
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
cristu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 22 August 05 ![]() |
QUOTE(sddragos @ 23 May 2006, 15:13) Zicea ca a pus pe cineva sa calce frana si el s-a uitat in pahar. Atunci cand calca frana lichidul din pompa e retrimis in pahar. Atunci eu cred ca-i de la garnituri. Am avut si eu probleme, nu-mi mai tinea deloc si am inlocuit-o cu totul. Nu stiu daca se merita sa schimbi garniturile la modelul respectiv, o sa reapara problema. |
--------------------
Dacia 1300
Berlina '81
- B-17-BPC
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
QUOTE(cristu @ 23 May 2006, 15:26) Atunci eu cred ca-i de la garnituri. Am avut si eu probleme, nu-mi mai tinea deloc si am inlocuit-o cu totul. Nu stiu daca se merita sa schimbi garniturile la modelul respectiv, o sa reapara problema. Schimba pistonul cu garnituri cu tot, e mai bine asa. Aeriseste ca lumea si nu o sa mai ai probleme. |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
sddragos |
![]()
|
Am schimbat garniturile si acum are frane OK. Garnitura din capul pistonului era varza (tipul foloseste destul de rar masina si cred ca a imbatranit cauciucul).
|
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 01:19 |