Starea Drumurilor - Oltenia
![]() ![]() ![]() |
Starea Drumurilor - Oltenia
BoTi |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 2 August 04 ![]() |
|
||
-------------------- Clio Symbol Alize
1.5dCi |
|||
BoTi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 2 August 04 ![]() |
Valea Oltului e inca in conditii acceptabile. E o portiune langa Caciulata unde au cazut stanci si se circula pe un singur sens.
|
-------------------- Clio Symbol Alize
1.5dCi |
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Pitesti - RmValcea => in Pitesti e cam groaznic dupa umila mea parere ... dar de la iesire pana la Valcea destul de superb drumul si ca asfalt dar si ca priveliste ... pacat ca sunt o tona de camioane pe acolo (cel putin eu am prins de fiecare data)
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Craiova -> Herculane (Bucuresti,Pitesti,Craiova,Filiasi,Strehaia,DrobetaTurnuSeverin,Orsova,BaileHerc
ulane) ... stie cineva ceva despre cum e drumul ? Mersi, |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO 33.722 km - 12.2004
|
mihai5 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 2 September 04 From: Craiova ![]() |
Pitesti - Craiova: eu as zice ca e foarte bun
Craiova - Dr. Tr. Severin: aproape s-au incheiat lucrarile de reparatii, drumul este foarte bun, s-ar putea sa mai fie ceva semafoare sau portiuni pe care se circula intr-un singur sens (au trecut 2 luni de cand am parcurs traseul). Severin- Orsova: bunicel, merge. This post has been edited by cmandrei: 18 Mar 2006, 18:22 |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2005-1.6 16V
- DJ-06-
|
|
RCS |
![]()
|
![]() The Gotfather Group: Members Posts: 630 Joined: 4 August 04 From: Romania ![]() |
Stie cineva care este starea actuala a drumului Sibiu - Ramnicu-Valcea - Pitesti ?
|
-------------------- Audi A4 2.0T-200cp
|
|
octav_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 846 Joined: 16 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Acum vreo 3 saptamani am mers pana la Alba Iulia pe acest traseu si mi s-a parut destul de bun drumul, chiar si pe Valea Oltului cu tot cu lucrarile care se executau.
|
--------------------
Clio
RS 197
2009 2.0 16V
|
|
RCS |
![]()
|
![]() The Gotfather Group: Members Posts: 630 Joined: 4 August 04 From: Romania ![]() |
Cine a fost de curand pe drumul Petrosani - Tg.Jiu - Craiova ??? Ma intereseaza daca drumul este o.k. sau mai bine aleg varianta pe la Caransebes - Drobeta Turnu Severin-Craiova ?? Merci !
![]() |
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
Petrosani - Tg-Jiu e bun spre foarte bun.
Filiasi-Craiova este foarte bun: 2 benzi pe sens, asfalt nou, maaaaare atentie la radare in localitati. Ziceau ceva de cresterea limitei la 80 in localitati, deci foarte mare atentie. Tg-Jiu - Filiasi este ok. Nu s-a umblat la el in ultimii 2-3 ani, dar este acceptabil. Eu fac cam 1,5h intre Tg-Jiu si Craiova si nu depasesc 120 in afaca localitatilor. De unde pana unde vrei sa mergi si ce variante ai? Poate te pot ajuta cu mai multe detalii... |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
RCS |
![]()
|
Pai vreau sa plec de la Arad spre Craiova prin Deva - Petrosani - Targu Jiu - Craiova ar fi prima varianta. A doua ar fi Arad - Timisoara - Lugoj - Caransebes Drobeta Turnu Severin - Filiasi -Craiova. Dar ramane prima varianta cu atat mai mult cu cat si drumul este ok chiar daca nu stiu inca cum este Deva - Petrosani, ma refer la calitatea drumului.
![]() |
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
Eu am facut drumul invers: craiova-tgj-petroani-hateg-timisoara l inceputul lui ianuarie.
petrosani-hateg era mult mai bun decat in octombrie/noiembrie. nu stiu cum e deva-hateg. Pe de alta parte, tim-lugoj se reparase in mare parte, lugoj-caransebes e ok, insa nu stiu cum e caransebes herculane. ultima data am trecut pe-acolo acum 1 an si era sub "acceptabil". Teoretic, solutia cea mai buna este Ar-Deva-Hateg-Petr-Tgj-Filiasi-Cr. Ai 30-maxim 50 km de drum prost. |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
RCS |
![]()
|
Alega varianta pe la Deva-Petrosani-Targu Jiu si merci pt informatiile date.
![]() |
|
|
sandman_ |
![]()
|
Circulat pe tgjiu-craiova-slatina-pitesti imediat dupa pasti.
Drumul se prezinta bine spre foarte bine, cu mici exceptii intre tgjiu si filiasi |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
chriss |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 8 June 06 ![]() |
Vă rog sa-mi spuneti si mie daca stiti care mai e starea autostrazii Bucuresti-Pitesti si mai cu seama daca stiti cum e drumul Voineasa- Petrosani. Va multumesc mult!
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
|
|
cmandrei |
![]()
|
Despre Orsova-Moldova Noua-Oravita stie cineva ceva ?
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO 33.722 km - 12.2004
|
tonicelli |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 26 March 06 From: Valea Jiului ![]() |
QUOTE(chriss @ 12 Jun 2006, 11:49) Autostrada bună până la km 40 unde încep "găurelele" până pe la km 22 Petroșani - Voineasa este circulabil (tot cum era anul trecut - dacă ai mai fost știi cum e) pentru că nu s-a mai lucrat nimic |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
- HD-XX-XXX România ... frumoasă țară ... păcat că e locuită
|
|
mihail75 |
![]()
|
![]() mihail Group: Members Posts: 466 Joined: 12 October 03 From: Iasi ![]() |
A fost cineva recent pe traseul Rm. Valcea-Horezu? cum se prezinta acest drum si drumurile spre diversele manastiri din zona?
multam |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.4 MPI
- Is-YY-XXX mihail, fost cu Logan Laureat 1.4, acum cu Opel Astra Sedan 1.6
|
|
DeusX |
![]()
|
![]() Pilsener Group: Members Posts: 241 Joined: 19 March 06 ![]() |
Salutare,
Planuiesc o excursie in curand pe ruta TM - Bailesti. Am gasit mult feedback cu privire la drumurile pana la granitele Olteniei, dar nu si mai departe. M-ar interesa cum e drumul de la Turnul Severin pana la Bailesti prin Vinju Mare, Recea etc. si care ar fi cea mai buna ruta prin zona aia. De asemenea, m-ar interesa sa stiu cum e drumul Craiova - Bailesti pe ruta Radovanu - Galicea Mare. Inca mai ma gandesc daca sa vin prin Turnul Severin sau prin Hateg - Tg. Jiu. Numai de bine! |
--------------------
-
-
-
- - Qashqai 1.3 140 (2018)
Micra 1.0 100 (2018) |
|
ursul-alb |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 16 October 04 From: Iasi ![]() |
QUOTE(DeusX @ 14 Aug 2006, 22:26) Inca mai ma gandesc daca sa vin prin Turnul Severin sau prin Hateg - Tg. Jiu. Sa nu ai nici o indoiala, daca te referi doar la drum: doar sinucigasi se aventureaza prin Herculane sau mai rau prin clisura... ![]() All the best! |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 egee
- IS XX xxx
|
|
sandman_ |
![]()
|
Eu am circulat pe TgJiu-Filiasi-Craiova-Pitesti-Bucuresti acum 2 saptamani (31.07) si drumul a fost ok. Am plecat la 7:15 din tgj si am ajuns la 8:45 la Redac in Craiova. Timp bun, zic eu, drumul la fel : bun.
Cariova-Slatina, de asemenea, bun, dar mai circulat. Eu zic ca n-are sens sa mergi pe Herculane. Ieri (15.08) am facut 3h45min de la iesire din Tg-Jiu pana la intrare in Timisoara, pe ruta Buzias. Mare atentie la Valea Jiului, insa, deoarece martea si joia intre 10 si 17 se inchide pentru lucrari. |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
mihail75 |
![]()
|
![]() mihail Group: Members Posts: 466 Joined: 12 October 03 From: Iasi ![]() |
pt. cei care ajung in zona submontana a Olteniei:
drumul Ramnic-Horezu e foarte bun, inclusiv drumurile de acces la manastiri (Hurez, Bistrita) sau statiuni (Olanesti, Govora), fapt demn de lauda. Chiar si drumul spre man. Arnota e bun (drum pietruit). |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.4 MPI
- Is-YY-XXX mihail, fost cu Logan Laureat 1.4, acum cu Opel Astra Sedan 1.6
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Sunt drumuri bune pe acilea pe la olteni
![]() ![]() @sandman_ cum ti se par drumurile in Craiova? Eu unu m-am saturat, numai canale, gropi, denivelari cat cuprinde ![]() |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
sandman_ |
![]()
|
Rezon aici, coane Europe. Calea Bucuresti e bestiala (in cea mai amre parte), dar daca te impinge necuratul sa faci stanga/dreapta... Eu nu circul foarte des in Craiova, asa ca imi permit sa circul incet in momentele alea
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Da asa e, sunt foarte mulți șmecherași care te mai depașesc și pe partea dreaptă. Eu când merg prin centrul Craiovei ma uit in pemanență în olglinzi, nu vreau sa risc. Se mai găsește cate unu să te sune înainte cu vreo 5 secunde de culoarea verde.
Am observat un lucru foarte prost la șoferi, ajung in fața blocului sa o parchez, semnalizez inainte cu vreo 50 m ( nu chiar cu 50, dar cu 30 ![]() ![]() This post has been edited by EUROPE_: 24 Aug 2006, 17:15 |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
sandman_ |
![]()
|
eh, te claxoneaza ca sa stii ca e acolo si sa nu te razgandesti...
mie mi se intampla sa ma claxoneze in mod prelung in B, daca imi permit sa virez dreapta... |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
EUROPE_ |
![]()
|
Nu m-am gandit la asta... Ce poți să zici, "șoferi" români. Chiar alalteri, s-a gasit unu cu matizu' să ma depășească pe partea dreapta
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Fluence
|
|
sandman_ |
![]()
|
in primul rand, aia nu e depasire, iar tu, incepator fiind, ar trebui sa stii ca este circulare pe benzi diferite,in acelasi sens, dar cu viteze diferite.
de asemenea, ar trebui sa mergi pe banda 1 daca este loc. Stiu ca drumul e mai prost, insa trebuie sa-i respecti si pe ceilalti... |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
EUROPE_ |
![]()
|
Chestia e că plecam de la o intersecție in T, am dat prioritate, ( cel cu matizu' era în spatele meu ), am făcut stânga, era cu 2 benzi pe sens, iar 100 m mai în fată erau parcate mașini, el s-a încapațânat să mă depășească în 100 m. Asta le e mentalitatea. Dacă nu eram în rodaj, băgam piciorul în ea și nu îl lăsam sa ma depășească
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Fluence
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 21:28 |