Piesa prindere butuc portbagaj
![]() ![]() ![]() |
Piesa prindere butuc portbagaj
Woland |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 26 May 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Daca ai deschiderea portbagajului din telecomanda, recomand calduros renuntarea la incuietoarea de pe portbagaj si inlocuirea acesteia cu un bulon care s-acopere gaura aia.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Si uite asa iti faci din SLZ Subaru Outback, ca nici la ala nu se deschide portbagajul din exterior.
O sa ma uit cum e prinsa aia pe acolo si poate vin cu ceva idei. |
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Pai eu am vazut buloane d-astea puse pe Cielo. Data fiind simplitatea cu care se deschide un portbagaj de Cielo, oamenii s-au orientat si si-au desfiintat incuietoarea, acoperind gaura aia cu un bulon.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Cielo din cate stiu eu avea standard deschiderea din interior a portbagajului si cea a capacului de la rezervor, deci mai simplu era de renuntat la incuietoare.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
pai si daca se strica actuatorul de la portbagaj, ce faceti?
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Marty |
![]()
|
Tragem o sirma de otel, prinsa frumos, cu niste bride, pe marginea portbagajului, sirma pe care o scoatem pe linga bancheta spate. In caz de bulire, tragem de sirma! Simplu ?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
si chiar crezi ca o sa faceti asta ? :roll:
|
--------------------
Dacia
1300
|
|
Marty |
![]()
|
Eu o sa o fac, altii - nu stiu!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Stie cineva cum se poate fixa ca lumea piesa aia ca o furca metalica ce vine prin interiorul portbagajului sa fixeze butucul yalei?
E o tabla nenorocita care la mine a facut joc si acum cade in portbagaj cind ti-e lumea mai draga, asa ca-mi iese butucul yalei cu totul afara. M-am uitat la mai multe SLZ, la toate e asa, mult e pina se slabeste, ca dupa aia cade mereu. la fel ca la orice incuietoare de usa sau de portbagaj de Dacie (cu exceptia Nova/SNova la portbagaj), furca aia 1. e facuta dintr-un material prea moale (tabla din aceea galbejita) 2. marginile ei nu sunt arcuite cum ar trebui pentru a se autofixa de urechile incuietorii si de tabla... mai mult, la montaj, pentru ca este destul de greu de montal, mecanicii aplatizeaza furca si o pun mai mult de decor.... sfatul meu este sa curbezi putin cu un patent cele doua picioare ale furcii si sa incerci remontarea in asa fel incat sa fie greu de scos.... la o berlina chiar am folosit dornul si ciocanul (unul mai mic ![]() PS cand montezi la loc, poti folosi si o picatura de adeziv....picatura....sau poxipol...dar putin...ca sa mai poti desface daca vreodata va fi nevoie |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
aviasol |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.000 Joined: 3 April 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE pai si daca se strica actuatorul de la portbagaj, ce faceti? pai merge si cu cheia daca nu mi ai actuator |
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
- WTX galeria mea: galerie\user galleries\aviasol.
Acesta nu este un link functional ! |
|
Marty |
![]()
|
aviasol, iar citesti din 3 in 4 mesaje ?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Ov |
![]()
|
QUOTE ...... oamenii s-au orientat si si-au desfiintat incuietoarea, acoperind gaura aia cu un bulon. stiu ca se poate si de la incuietoare, dar se pusese problema sa se scoata. |
--------------------
Dacia
1300
|
|
Wolfmark |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 642 Joined: 24 March 03 ![]() |
Mie mi-a iesit de tot butucul. Am fost la meridian ... si pana intr-un minut au rezolvat. Nu stiu cum, dar pare foarte bine fixat 8)
|
--------------------
DACIA
Solenza Scala
2003
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
probabil au aplicat metoda ciocan
|
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
Wolfmark |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 642 Joined: 24 March 03 ![]() |
Cum sa foloseasca ciocanul mai? Muream cu ei de gat
![]() |
--------------------
DACIA
Solenza Scala
2003
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Probabil ca au pus o bucata de tabla de acelasi tip dar de la butucul incuietorile daciilor berlina
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
guvernul |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 30 April 03 ![]() |
Au in doit tabla in forma de furca asa cum zice AL. Si la mine, in momentul in care am ridicat masina in aprilie 2003 face al fel butucul. S-a rezolvat usor cu un patent. Acum sta fix.
|
-------------------- |
|
Woland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 26 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Pina la urma cum trebuie indoita? Ii "stringi" cele doua brate de la furca unul spre celalalt? Sau le indoi pe amindoua un pic in plan vertical?
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala
|
|
razvancc |
![]()
|
![]() membru...de partid Group: Members Posts: 93 Joined: 9 September 03 From: cateodata...bucuresti!!! ![]() |
QUOTE le indoi pe amindoua un pic in plan vertical? IHI, ca daca le apropii nu-ti mai intra pe butuc. Bafta! |
--------------------
renault/nissan
megane sedan/navarra
1.6 16v/ 2.5 turbo Gratitude is merely the secret hope of further favors.
|
|
bogdan_o |
![]()
|
Faza cu sarma care vine de la incuietoarea portbagajului am vazut-o pusa din fabrica pe Tico.
|
--------------------
Dacia
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 01:12 |