Vacante?concedii?nimeni,nimic?
![]() ![]() ![]() |
Vacante?concedii?nimeni,nimic?
sorin |
![]()
|
||
pilot de renault Group: Members Posts: 883 Joined: 15 November 04 From: Lebbeke,Belgia ![]() |
|
||
--------------------
MEGANE 2 1,9dCi
--ESTATE
--octombrie 2004
|
|||
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Eu nu vreau sa spun pana nu ma vad plecat ...
![]() Io' o sa zic acuma ideea dar sa nu razi/radeti: Romania(TgMures)-Ungaria(Budapesta)-Italia(Venetia)-Italia(Roma)-Italia(Milano)-Geneva-Monaco-Marseille-Montpellier(Franta)-Barcelona(Spania)-Madrid-Lisabona(Portugalia)-Valladolid(Spania)-Bordeaux(Franta)-Geneva-Paris-Luxemborg-Bruxeles-Amsterdam-Berlin-Praga-Munchen-Innsbruck-Viena-Bratislava-TgMures Ce zici/ziceti ? |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
made |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 195 Joined: 13 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Pare un vis... frumos!
Ti-ai facut si o estimare timp, km, pret? Inteleg ca nu ai avut anul trecut concediu (de fapt si eu pot zice cam acelasi lucru, ca wk-durile prelungite nu le pot numi concediu), dar anul asta crezi ca-l poti dubla?! |
--------------------
ex Renault
Megane 2 Sedan
2005 Expression
|
|
raducu68 |
![]()
|
Membru Demisionat Group: Banned Posts: 645 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
@cmandrei
La Madrid schimbi masina? ![]() This post has been edited by cmandrei: 4 Apr 2006, 17:16 |
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2005 Privilege
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Pai nu am avut nici in 2004 nici in 2003 ... iar in 2003 mi-au anulat vreo 23 de zile ramase de nu stiu cand ... asta e aiurea dar no' ... stii cum se zice noi sa fim sanatosi
![]() ![]() Cat despe drum ... il planificam de mai bine de jumatate de an ... suntem la versiunea "n" deja viamichelin+reno.ro rulz ... adica multe idei am luat de pe aici ... Costuri ... pana in Lisabona la un moment dat ... calculat cu un consum mediu de 9L/100km si 1.20euro/L benzina + taxe (pe care le stia viamihelin) aprox 500€ ... Durata ... luna de miere ... ar trebui sa dureze o luna nu ? ![]() P.S. voi incepe la un moment dat un topic despre drumul final cu pareri si idei de la voi (noi nu am iesit inca niciodata din Romania cu masina deci pareri/experiente sunt si vor fi foarte bine venite) ... si apoi vom incerca sa tinem aici un log de calatorie ... dar sa vedem cate retele wireless free gasim ... |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO 33.722 km - 12.2004
|
cmandrei |
![]()
|
QUOTE(raducu68 @ Jul 8 2005, 10:42 AM) La Madrid schimbi masina? ![]() Doamne Fereste raducu68 de asa ceva ... ne-am gandit si ne mai gandim mult "daca nu rezista masinuta" ... dar o voi duce la o revizie mai speciala asa inainte de drum ... si incerc sa fiu optimist ... cand vad masinute mai vechi cu numere straine prin Romania parca parca imi dau mai multa incredere ... dar daca ai vreo idee/parere te rog spune-mi (am deschis si un topic la clio pentru revizie inainte de drum lung) ... |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO 33.722 km - 12.2004
|
raducu68 |
![]()
|
Membru Demisionat Group: Banned Posts: 645 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Am glumit, drum bun si fara evenimente
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2005 Privilege
|
|
cmandrei |
![]()
|
Multumim ... asa am dori si noi sa facem revizia ... dar stii cum e daca e sa fie este si nu ai ce sa faci ... dar fiind primul nostru drum speram sa fie cat mai placut cu putinta ... in principiu sunt vreo 8000km in total ... pana acum am mers tot cam 8000km cu masinuta fara probleme ... deci speram sa fie bine
Tot am scris speram si te "enervezi" iarasi ... dar no' suntem si noi intr-un fel emotionati asa si nerabdatori ... ![]() This post has been edited by cmandrei: 18 Mar 2006, 18:54 |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO 33.722 km - 12.2004
|
made |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 195 Joined: 13 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca-i luna de miere, mi se pare ok ideea! Insa nu o sa fiti mai mult pe drumuri?
Cum mie imi place s-a conduc foarte mult, imi place ideea ta. As inconjura tot pamantul chiar ![]() ![]() |
--------------------
ex Renault
Megane 2 Sedan
2005 Expression
|
|
cmandrei |
![]()
|
Iti dai seama cate consilii am facut de la inceputul anului pana acum ...
![]() Am facut traseul in asa fel incat sa avem cate o zi pentru fiecare oras pe care dorim sa-l vedem (e clar ca nu poti vedea tot intr-o singura zi dar oricum ...) si de condus cam 8 ore pe zi ... dar inca mai trebui optimizat traseul ca sunt zone de 4-5 ore si zone de 10 (care e cam mult totusi) ... |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO 33.722 km - 12.2004
|
made |
![]()
|
QUOTE(cmandrei @ Jul 8 2005, 11:15 AM) Iti dai seama cate consilii am facut de la inceputul anului pana acum ... ![]() Daca ai convins-o, inseamna ca de ce a fost mai greu, ai trecut ![]() Vedeti sa nu cadeti in extrema cealalta, sa ajungeti doar sa bifati pe o lista "am vazut-o si p-asta".... |
--------------------
ex Renault
Megane 2 Sedan
2005 Expression
|
|
cmandrei |
![]()
|
Eu zic ca ne-am inteles foarte bine ... nu a trebuit sa ne convingem unul pe altul de nimic ... pai ne-am mai inteles ceva ... daca devine prea obositor ... prea plictisitor (asta nu cred) ... prea "ciudat" in orice moment putem schimba drumul ... sa ne oprim undeva pentru mai multe zile ... sa nu mai ajungem pana in Cabo da Roca (cel mai vestic punct al europei) ... deci e ok cred eu ...
Treaba cea mai interesanta a fost ca doream sa mergem si pana la Londra ... sa trecem pe sub apa la dus si sa venim pe apa la intors ![]() ![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO 33.722 km - 12.2004
|
meganescu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 286 Joined: 20 August 04 ![]() |
Andrei, mi se pare genul de excursie: vezi tot si nu intelegi nimic! Unde mai pui ca o sa fii mort de oboseala, de la condus cel putin. Doar daca ai ceva in genul a 2-3 luni concediu atunci este ok. Si ma gandesc ca ar trebui sa ai totul rezervat dinainte ca sa nu umbli de colo colo dupa cazare. Sau macar sa stii unde sa te duci. Parerea mea!
|
-------------------- |
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Andrei mi se pare sincer mult prea lung. Nu cred sa-l poti realiza in timpul propus. Sfatul meu este sa recalculezi si la fiecare 3 zile sa pui una in plus de la tine. Altfel te vei simti intr-un joc-concurs de tv.
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
sorin |
![]()
|
pilot de renault Group: Members Posts: 883 Joined: 15 November 04 From: Lebbeke,Belgia ![]() |
Si eu zic ca te hazardezi.E totusi luna de miere si cred ca mai vrei si timp de romantism
![]() _________________ DIESEL POWER M II Estate 1.9dCi Clio 1.5dCi |
--------------------
MEGANE 2 1,9dCi
--ESTATE
--octombrie 2004
|
|
meganescu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 286 Joined: 20 August 04 ![]() |
8000/21 = 380 km/zi in medie. Asta inseamna aproximativ 5 ore de condus. Plus timpul de cazare 1 ora + timpul de decazare 0.5 ore => 6-7 ore pe zi le pierzi cu deplasarea. Parca ai fi la munca! Oare cand mai ai timp si de "luna de miere"?
![]() |
-------------------- |
|
cmandrei |
![]()
|
Ce e adevarat e adevarat ... ne-am gandit si noi foarte mult la acest aspect pe care l-ati subliniat cu toti ... traseul prea lung=>oboseala si disconfort ... dar no' vrem si noi sa facem ceva foarte interesant ... si mai e si cealalta parte ... nu am fost niciodata plecati impreuna in afara tarii (eu am mai fost ea niciodata) ... sa vedem ... mai este timp ... mai analizam inca ... oricum multumesc mult pentru raspunsuri ... sincer
P.S. mai scriu daca mai sunt ceva schimbari ... poate mai putem discuta pe marginea locatiilor ... Meganescu ... ai dreptate in modul cum pui problema ... dar eu as vrea sa fiu optimist si sa cred ca daca eu fac cu masinuta 4.5ore Buc-Mures 336km fara autostrada si cu o oprire de vreo 10 minute ... sper ca cei 380km.zi medie calculati de tine sa ii parcurg in sub 5 ore ... stiu ca ai spus aproximativ 5 ore ... mersi |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO 33.722 km - 12.2004
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(sorin @ Jul 7 2005, 11:36 PM) Voi nu prea plecati in vacante sau nu va place sa va laudati? _________________ DIESEL POWER M II Estate 1.9dCi Clio 1.5dCi Nu Sorine, nu mai avem timp sa postam ![]() ![]() |
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Andrei, nu face greseala pe care am facut-o eu prima data in traseu extern. Mi-am programat cam la fel circuitul si toate orasele de pe drum le-am vizitat seara-noaptea. Nu zic ca nu's frumoase si pe intuneric si lumina artificiala, da' pe cuvant ca dupa 1h de plimbat pe jos cadeam lat si in fiecare oras n-am reusit sa vad decat max 30-40% din atractiile majore si doar de afara, ca seara/noaptea nu e deschis nici unul. Plus nasol ca mergeam sa mancam de seara inainte de plimbare, ca mai tarziu ciuciu restaurante, iar asta turna plumb in picioare. Daca tu sau viitoarea ta sotie nu rezistati bine la nesomn, te sfatuiesc serios sa va modificati planurile in consecinta.
|
--------------------
Renault
Clio III
|
|
Tudor |
![]()
|
Si acum ca sa-i raspund si lui Sorin on-topic:
- 18 - 25 iulie Albena - Bulgaria (cu masinuta, 4h dus, 4h intors, 1 plin motorina cu tot cu fataiala la destinatie) - 27 iulie - 7 august: Buc - Geneva (avion) - Laussane (masina) - pauza 1 zi , apoi cu masina varului dar fara var (are scuter si vara merge numai cu el): Italia (Venetia, Roma, Milano si ar mai fi loc... n-am hotarat circuitul inca) - inapoi Laussane - tren (sau autocar) pana la Viena - vizitat lejer Viena - Bucuresti (avion). Si asa fac jumatatea de luna de miere ... cealalta jumatate in ianuarie. ![]() |
--------------------
Renault
Clio III
|
|
andynis |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 22 July 05 ![]() |
Romania(TgMures)-Ungaria(Budapesta)-Italia(Venetia)-Italia(Roma)-Italia(Milano)-Geneva-Monaco-Marseille-Montpellier(Franta)-Barcelona(Spania)-Madrid-Lisabona(Portugalia)-Valladolid(Spania)-Bordeaux(Franta)-Geneva-Paris-Luxemborg-Bruxeles-Amsterdam-Berlin-Praga-Munchen-Innsbruck-Viena-Bratislava-TgMures
si eu merg spre Marsilia prin Austria si Italia !!! drum bun frate si nu te descuraja[QUOTE] This post has been edited by andynis: 23 Jul 2005, 20:08 |
--------------------
RENAULT
MEGANE ESTATE
2006
- HD-11-NIS
|
|
Cuvy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 16 September 04 ![]() |
Traseul meu, cu plecare sambata viitoare (30 iulie) va fi urmatorul:
Bucuresti - Bratislava - Brno - Praga - Karlovy Vary - Bamberg - Wurzburg - Frankfurt - Koln - Dusseldorf - Essen - Antwerp - Bruxelles - Ghent - Bruges - Ostende - Paris - Strasbourg - Karlsruhe - Stuttgart - Ulm - Munchen - Regensburg - Passau - Viena - Bucuresti. Durata: 2 saptamani Lungime: ~ 5.500 km O sa merg direct pana la Bratislava si o sa ma intorc direct de la Viena. In rest, distantele zilnice vor fi destul de mici. Am planificat sa stau 4 nopti la Paris (acolo e destinatia principala). Andrei: e destul de ambitios planul tau, dar daca esti hotarat, merita! |
-------------------- Renault Megane I Break, Expression, 1.9 dCi 102cp, 2002
|
|
Tudor |
![]()
|
Am fost la Albena. Statiunea e frumoasa si accesibila (timp, pret), dar...
NU MERGETI IN VACANTA IN BULGARIA ! E FOARTE PERICULOS ! In a 4-a seara mi-au spart camera si mi-au furat camera video, ochelarii de soare si parfumurile. Politia a aparut dupa 30 min, agentii de paza au dat o tura dupa 1 ora desi am cerut insistent sa se faca vazuti mult mai mult, dupa care nu i-am mai vazut. In a 6-a seara m-am trezit cu un bulgaroi peste noi in camera ... injuraturi ... imbranceli ... dat afara ... a fugit ca potarnichea in padure ... nu era turist, era la furat. Politia a venit dupa 45 min, agentii de paza nu venisera nici dupa 2 ore, timp in care eu am impachetat si am venit in Romania cu 1 zi mai devreme decat am platit. Ca timpii de raspuns ai politiei si agentilor de paza sa fie corect apreciati trebuie precizat ca: - unitatea de politie se afla in statiune; - statiunea poate fi parcursa pe jos de la un cap la altul in aprox 25 min. |
--------------------
Renault
Clio III
|
|
sorin |
![]()
|
Estul salbatic adica Eastern fara cai si pistoale dar cu bronzati
![]() ________________ FUEGO TURBO |
--------------------
MEGANE 2 1,9dCi
--ESTATE
--octombrie 2004
|
|
raducu68 |
![]()
|
Ooooops, schimbare de plan
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2005 Privilege
|
|
cmandrei |
![]()
|
Nasol Tudor ... dar ceva amintiri mai frumoase ?
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO 33.722 km - 12.2004
|
richie |
![]()
|
The Right Member Group: Members Posts: 661 Joined: 17 January 06 ![]() |
Eu am fost acu 4 zile la Jupiter, sa mai rezolv cate ceva cu nunta....si daca tot m-am dus pe-acolo....am dat-o rau in bere shi altele...gen.....facut show la Antena1 Party tour.
Daca prindeti promo-ul de la emisiune, pe A1, vedeti unul de 174cm, cu cioc si vreo 85 kile, cu un tricou portocaliu cu Antena 1 si blugi albastri, pe care il arunca pipitzele in piscina.....+ multe alte faze..... IO-S ALA ![]() |
--------------------
Honda Accord /
Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T
-
|
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Bine ca ne-ai zis, dar cred ca pe unii i-ar interesa pipitzele cum sunt "imbracate" nu tu
![]() |
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|
richie |
![]()
|
The Right Member Group: Members Posts: 661 Joined: 17 January 06 ![]() |
Bine zis...pe unii i-ar interesa.....
Dar...cine stie....s-or gasi vreo 2 pe care sa-i interesez si eu..... ![]() |
--------------------
Honda Accord /
Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T
-
|
|
sorin |
![]()
|
Oradea-Brussel sosele si autostrazi.Germania.
Attached thumbnail(s) DSCF0008.JPG ( Size: 336.19k ) Number of downloads: 3 |
--------------------
MEGANE 2 1,9dCi
--ESTATE
--octombrie 2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 02:33 |