DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Din nou frana

clr
post 5 Mar 2004, 09:48
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

Dupa cum am mai scris cu alta ocazie ma lovesc in mod repetat de o problema: instalatia de franare prinde aer. Dupa mai multe peripetii (printre care si inlocuit pompa de frana), zilele trecute m - am trezit fara frane. Ajuns de urgenta in service (in Predeal ca acolo eram in momentul respectiv), mecanicul mi - a spus ca buba era repartitorul care nu era bine reglat si tragea aer. Conform declaratiilor lui acum l - a reglat cum trebuie si fenomenul nu o sa se mai repete. Credeti ca e posibil sa fie doar atat sau ar fi recomandat sa schimb repartitorul? Eventual puteti recomanda un service in acest sens? Chiar daca sunt din Calarasi sunt dispus sa fac un drum special la Bucuresti pentru asta ca mi - a cam scos peri albi.

--------------------
Ex Renault Megane 2003
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bogdan_o
post 5 Mar 2004, 10:20
Post #2

om ca, din pacate, din ce in ce mai putini

Group: Members
From: Bucuresti

Bube la instalatia de franare pot veni inclusiv de la repartitor, dar nu-i musai. Daca ala ti l-a reglat bine nu cred ca ai avea motive sa-l schimbi. Pe de alta parte, daca vezi ca problema cu intratul aerului in instalatie nu dispare, du-te la un service mai serios, nu neaparat in Bucuresti. Cele mai multe cuvinte de lauda le-am auzit despre CNCD Pitesti.

--------------------
Dacia SLZ 1.4 / Break CL
E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 24th May 2025 - 13:14
Forum Renault