la toate DSN Confort nu merg plafonierele temporizat?
![]() ![]() ![]() |
la toate DSN Confort nu merg plafonierele temporizat?
ion73 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 12 December 02 From: Timisoara ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
ion73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 12 December 02 From: Timisoara ![]() |
am fost la service.am stat 4 ore acolo si nu au reusit sa-i de-a de capat.cind ai luat masina?
|
-------------------- |
|
Sergiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 494 Joined: 23 May 02 From: Timisoara ![]() |
Treaba e ca poate nu toate decodoarele suporta functia asta. Il ai pe cel original (adica cel din fabrica)?
Eu am vazut pe soft-ul de pe laptop o comanda de activare-dezactivare pentru temporizare la plafoniere... Contactul din plafoniera sigur e bun? Continuitatea circuitului? Sa nu fie problema mai simpla decat pare... |
--------------------
Dacia
SupeRNova
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Problema TREBUIE sa se rezolve la service, cu ajutorul calculatorului. Trebuie activata functia respectiva. Am patit si eu la fel dupa ce mi-au fost schimbate capetele la chei si UCE Decodor. M-am intors la service si acolo am aflat ca tipul care lucrase cu calculatorul cand mi-au schimbat cheile a uitat sa activeze functia respectiva... asa ca mi-au activat tot ce se putea.... adica si alta functie care comanda incuierea usilor dupa ce au fost descuiate si timp de 30 secunde nu a fost deschisa una din usile din fata.
Daca "service-ul" nu se pricepe, suna la Vocea Clientului si explica problema... sa-i invete ei pe cei de la service ca tu nu esti platit sa faci asta. |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
ion73 |
![]()
|
am rezolvat in sfarsit cu plafoniera,dar numai pe jumatate.era intrerupt un fir pe traseu.acum merge,dar temporizarea nu.explicatia care m-i s-a dat a fost ca decodorul de pe masina mea nu suporta functia de temporizare.ar trebui schimbat cu unul care face asta dar atunci trebuie schimbate codurile cheilor,asa ca m-am lasat pagubas
|
-------------------- |
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Bey, nici la mine nu mergea temporizarea (era tot timpul aprins becul, ca pe pozitia cealalta) Insa stiti ce avea? Un surub ce doar trebuia sa prinda masa de vine de la UCE era prea lung si lua masa de la caroserie! :wink: Asta a fost tot! Ma rog, nu m-am prins din prima, ca intai am desfacut eu plafoniera, am pus-o la loc, a mers, si putin dupa aceea iar nu a mers.
Inca o data: verificati masa pe pozitia temporizat! |
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC
|
|
ion73 |
![]()
|
functioneaza la inchiderea/deschiderea usii,dar se stinge fara temporizare la inchiderea usii.nu e nici o problema cu masa la mine.e din UCE
|
-------------------- |
|
![]()
|
|
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
La mine merge temporizarea la plafonira. DSN Confort Octombrie 2002.
All the best ! |
-------------------- |
|
Alberto |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 26 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Si la mine este OK, DSN Confort din 2002 Noiembrie (chiar Decembrie pot spune).
O zi buna tuturor |
-------------------- |
|
ciobanu petre |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 52 Joined: 8 November 02 From: Ploiesti ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureat1,4
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 14:18 |