English Corner, is it possible?...
![]() ![]() ![]() |
English Corner, is it possible?...
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am avut in facultate colegi greci Markos care tot asa ca tine mai greu vorbeau romaneste, dar si-au luat cate o profesoara de lb romana
![]() BTW: cum e Nissanu? |
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic ca s-ar putea un efort pentru a veni in intampinarea doleantelor actualilor si viitorilor membri ai forumului care nu stapanesc foarte bine limba romana.Ar fi un gest foarte frumos!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
RCS |
![]()
|
![]() The Gotfather Group: Members Posts: 630 Joined: 4 August 04 From: Romania ![]() |
Si eu sunt pentru !!!
![]() |
-------------------- Audi A4 2.0T-200cp
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
ok, ma voi ocupa de asta cat de repede pot.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Mi se pare o idee foarte buna.
|
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Si eu sunt pentru.
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Mult va multumesc
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(cornel_t @ Nov 9 2005, 09:18 AM) BTW: cum e Nissanu? E Super! ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Eu cred ca e o idee buna, dar ar trebui si ceva pe greceste
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.297 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Daca vede Biguta posturile lui Markos o sa il bage la bula
![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
sectiunea exista de foarte multa vreme, numai ca nu o prea viziteaza nimeni.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 23:36 |