Ceasuri de bord SLZ
![]() ![]() ![]() |
Ceasuri de bord SLZ
SYL |
![]()
|
||
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|||
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai nu prea cred ca ii incalzeste cu ceva informatia asta pe cei cu Europa. Chiar daca pun ceasurile (turometru si indicatorul de apa) mai e problema legaturilor cu computrul care e mai dificil de facut, ca trebuie legate direct la computer.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu ii chiar asa. Turatia si temperatura nu se iau din computer ci de la senzori aflati pe motor si nu chiar asa dificil. Eu mi-am pus bord complet la DSN Europa si la fel o sa fac si la SLZ E.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Tot pentru cei cu Europa, in targ la Ovidiu (prelata galbena) se gasesc de toate, de la manare pentru viraj si brichete, la capitonaje interioare portbagaj (valabil si pentru restul SLZ-elor).
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
jhr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 23 March 03 From: Bucuresti ![]() |
dar cica iti pierzi garantia daca- schimbi bordul acumm mi-a spus ovidiu, se va schimba dupa expirarea perioadei de garantie
|
--------------------
AUDI
A6
2006,2.7 TDI QUATTRO, 180 CP TIPTRONIC
- bo1xxx www.horiaroman.com
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Am vb cu cineva de la vanzari de la Dacoserv, si mi-a spus ca daca se face in service nu se pierde garantia...
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
octavian |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 12 March 04 From: Bucuresti ![]() |
e tare treaba asta! o sa avem si noi un fel de solenze confort! cool!
|
-------------------- |
|
Jhonny Tacho |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 6 April 04 ![]() |
Buna,am si eu o Solenza si s-a prostit bordul si am nevoie de unul nou.Cine ma poate ajuta.
Mersi |
-------------------- Tacho
|
|
bursuck |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 16 May 03 ![]() |
Garantia !
Doar nu vrei sa arunci banii degeaba. |
--------------------
Dacia
Solenza (In)Confort
|
|
toto |
![]()
|
![]() Destul de fost membru Group: Members Posts: 432 Joined: 26 April 04 From: Bucuresti ![]() |
...pe mine ma enerveaza ca turometrul nu are gradatzii rosii la capat (peste 5500)...probabil se poate merge si cu 7000...
![]() ...am un prieten cu scala de prin septembrie si a lui are...a mea e de doua luni si n-are... ...logic nu...?....in romania... ...m-am prins...la astea noi, e limitata turatzia prin satelit... |
--------------------
Honda
CIVIC
5D 1.8 Sport M/T - '07 romania, frumoasa tara...pacat ca e locuita...
|
|
bogdan_o |
![]()
|
Asta cred ca din cauza ca bordul e comun pt MPI si D. Cum s-au simtit oamenii in SLZ 1.9D cand au vazut ca zona rosie incepea la 5500? Au zis ca au dat peste cine-stie ce motor mai bun. Si cum banuiesc ca era prea complicat sa mai deseneze pe scale zone rosii separate pt motoarele pe benzina si diesel, au zis sa nu mai puna zona rosie la nici una (sic!).
|
--------------------
Dacia
|
|
stefanflorin77 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 1 June 04 From: Bucuresti ![]() |
n-am vazut ceasurile la mpi,a mea are marcajul rosu la turometru si ma amuz tare cand,cu acul pe limita rosie incepe sa se plafoneze motorul.. :twisted:
|
--------------------
DACIA
SOLENZA CLIMA
- B.. SOFERIA E MAI TARFA DECAT VIATA..!
|
|
Jhonny Tacho |
![]()
|
Buna ,caut bord de Solenza cine stie o sursa de unde imi pot cumpara sa-mi dea un nr de telefon sau o adresa exacta.
|
|
|
SYL |
![]()
|
In trag la Vitan, la Ovidiu (prelata galbena), inceraca acolo...
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
stefanflorin77 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 1 June 04 From: Bucuresti ![]() |
jhonny tacho.intra la tunning slz topicul idei personalizat solenza si vezi in pagina doi poza bordului slz.
|
--------------------
DACIA
SOLENZA CLIMA
- B.. SOFERIA E MAI TARFA DECAT VIATA..!
|
|
Jhonny Tacho |
![]()
|
Recalibrez bord Solenza
|
|
|
Taka |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 17 November 09 ![]() |
Salut caut si eu un ceas de solenza in stare cat de cat buna cu kilometri acceptabili.....astept oferte.Multumesc
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003
|
|
Taka |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 17 November 09 ![]() |
Nu are nimeni de vanzare ceasuri de sloneza cu turometru..?
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
Am eu,da' fara...
![]() |
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Anunturile se fac la bursa nu aici.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 13:01 |