Lampa interior Solenza pe DSN
![]() ![]() ![]() |
Lampa interior Solenza pe DSN
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) montata.jpg ( Size: 68.11k ) Number of downloads: 5013 desfacuta.jpg ( Size: 78.76k ) Number of downloads: 5556 decupaj.jpg ( Size: 58.97k ) Number of downloads: 5289 sablon.jpg ( Size: 50.87k ) Number of downloads: 4950 |
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
Mihai_E |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
tu ai doua plafoniere laterale sau numai una?. ca am vrut si io sa-mi pun dar ar arata cam naspa cu una pe mijloc si cu alta numai pe partea dreapta.
si inca ceva, cum ai incotopenit plafoniera in gaura aia? |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Aia din stanga am pus-o personal, cu manutza mea.
Daca dai o gaura exact cat lampa de solenza in plafon (ca doar de-aia am facut sablon, sa nu tai prin balarii), o sa-ti stea, ca are niste picioruse care o tin. Recomand o analiza a lampii cu ea in mana (ca sa zic asa...), ca din poze nu se vede prea bine. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
SYL |
![]()
|
||
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
De ce fara suport ? Nu e necesar si suportul? Care e scopul lui? sau e necesar doar pt SLZ ? |
||
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|||
Liviu |
![]()
|
||
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Eu am plafoniera "de origine" numai pe dreapta si totusi mi-am montat si din asta de SLZ pe mijloc si una mai mica (de uz general) pentru pasagerii din spate. Vreau sa spun ca "da foarte bine" pe masina si este extraordinar de utila (ma refer la cea de SLZ) smile.gif Montajul l-am facut "long time ago" ! |
||
--------------------
.
.
.
|
|||
LucescuC |
![]()
|
![]() Calaret Group: Members Posts: 1.300 Joined: 1 August 03 From: Iasi ![]() |
La Iasi costa 95000lei plafoniera de SLZ.Poate isi vor face si bucurestenii cumparaturile in Iasi,nu numai invers .laugh.gif
|
--------------------
Renault , Honda
Clio symbol 1.5 dci, Transalp 600 V
2003, 1998
- GL-05-XLN, IS-80-LCG Ganditi-va de doua ori inainte de a rani pe cei apropiati!
|
|
Mad MAX |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 5 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Hm .... poate vin la craiova. e 82k. laugh.gif
|
--------------------
Daewoo Cielo
ex NOVA GT
- . Totul pare mare atunci cand esti mic.
|
|
B-13-FFA |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 11 July 06 ![]() |
mie nu-mi mai merge nici macar plafoniera dreapta .....ce sa verific?.........nu merge dc deschid nici o usa? merge numai inchis sau deschis.....oricum optez si pt plafoniera de solenza
|
--------------------
Dacia
Supernova
2002/clima
- B-85-FFA [COLOR=red][B]VROOOM RACING[/B][/COLOR]
|
|
valentin_carlan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 1 January 07 ![]() |
zici ca inchis-deschis n-au problema! atunci cauza poate fi ca s-au oxidat lamelele alea care fac contact cand deschizi usa. incearca sa desfaci si vezi mai intai acolo cum arata problema si curatale bine.
|
--------------------
dacia
1410 L
1995 berlina
- B 53 PJK
|
|
cristiV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 26 November 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(B-13-FFA @ 8 Feb 2007, 01:00) mie nu-mi mai merge nici macar plafoniera dreapta .....ce sa verific?.........nu merge dc deschid nici o usa? merge numai inchis sau deschis.....oricum optez si pt plafoniera de solenza la mine e tocmai invers sta aprins si cu usa inchisa , contactu de la usa de masa arata ok |
--------------------
RENAULT
Laguna III GT
2011
|
|
paslaruedy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 18 May 07 ![]() |
spune-mi te rog cum ai lipit firele? care e + si care e -? si de ce sunt 3?
|
--------------------
dacia
supernova
clima 2001
- bz13asc
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.103 Joined: 16 December 07 ![]() |
Scuze ca deschid acest topic vechi,dar vreau sami cumpar si eu o plafoniera de Solenza.Deci,in primul rand se merita intr-adevar?In al doilea rand,cum sa leg firele?Specific ca eu am plafoniera din fabrica doar pe partea dreapta.Firele trec prin preajma?sau trebuie sa trag fire de la plafoniera din stanga?
Si cum trebuie legate firele? Mersi anticipat! |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
- Ms 64 GVS DACIA =>Daca Ai Cap Ia-ti Alta!!!
|
|
klaus |
![]()
|
Da o plafoniera de logan nu merge?
Are si 2 becuri indepoendente, se gaseste mai usor si e si mai ieftina (in general, in targ duminica) |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.103 Joined: 16 December 07 ![]() |
Si nu este prea mare plafoniera de logan?Arata la fel de bine ca si cea de solenza?
21 Oct 2009, 13:09: P.S.Nu sunt din Bucuresti ca sa pot merge in targ:( This post has been edited by sergiu-iulian: 21 Oct 2009, 12:09 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
- Ms 64 GVS DACIA =>Daca Ai Cap Ia-ti Alta!!!
|
|
robert1991 |
![]()
|
robert1991 Group: Members Posts: 922 Joined: 13 October 09 From: pitesti ![]() |
si eu as vrea sa pun o plafoniera in centru! problema ar fii cum leg firele
![]() |
--------------------
Renault
Megane IV
2018 Business
- B -- ---
|
|
cristi_supernova |
![]()
|
![]() Membru Dacia Club! Group: Members Posts: 344 Joined: 5 August 08 From: Pitesti/ Brasov ![]() |
Am o supernova si as vrea sa ii pun o plafoniera de logan. Am doar o singura plafoniera in partea dreapta. Plafoniera de logan e cu 3 becuri si as vrea sa stiu si eu cum fac legaturile de la cealalta plafoniera. Am incercat sa le fac eu, dar nu reusesc sa mearga amandoua cand imi mergea doar cea de logan cand doar cea a masinii. Imi puteti spune cum fac legaturile?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Clima 2001 Drumuri bune!
|
|
catalinski |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 622 Joined: 9 July 12 From: Turnu Magurele,Teleorman ![]() |
am si eu o DSN si vreau sa stiu cum fac ca atunci cand deschid vreo usa sa se aprinda plafoniera de pe dreapta de origine??
cand am luat masina (mana a doua) nu ia mers in mod normal nu trebuia sa se aprinda cand deschideam vreo usa? mentionez ca daca dau din intrerupatorul plafonierei(acel buton) se aprinde . am dat jos plafoniera si am verificat daca prezinta ozidari( adica am curatat cu smilger toate urmele de oxidari si nimic ce trebuie sa verific sa fac sa mearga plafoniera cand deschid vreo usa sa se aprinda????? ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 /clima
- numar fara sot
|
|
ciponex |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 6 November 07 From: Iasi ![]() |
Vezi ca mai este pe undeva un topic legat de plafoniera DSN. Nici la mine nu se mai aprinde la deschiderea portierei. Din ce am inteles eu ar fi o chestie care se poate rezolva relativ repede daca pui masina pe tester si se rectifica din soft inlocuind valoarea 0 cu 1. Cand o sa ajung prin service o sa vad chestia asta. Din fericire nu prea am fost nevoit sa merg cu a mea pe la doctori.
This post has been edited by ciponex: 5 Jan 2013, 11:40 |
--------------------
Dacia SupeRNova
clima
2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 14:11 |