Bye-bye FREE Xnet !
Bye-bye FREE Xnet !
11 Mar 2004, 12:02
|
|||
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) |
|
||
-------------------- |
|||
MoneyTalks |
11 Mar 2004, 12:19
|
- Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland |
Asta cred ca e o stire importanta pentru cei ce folosesc acest serviciu. Se muta la stiri.
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
GeorgeB |
11 Mar 2004, 12:53
|
the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti |
am observat, chiar ma intrebam pana cand , partea buna este ca o se mai elibereze liniile seara
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
asarban |
11 Mar 2004, 18:20
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 |
Siktir!
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
zamolxes |
11 Mar 2004, 23:56
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 14 January 04 From: Bucuresti |
asta a fost motivul pentru care am acum net prin CATV.
foloseam inainte xnet dial-up free...cu injuraturile de rigoare in orele pierdute la incercari de conectare, la deconectari dupa 10 minute, la caderi de rute, la caderi de DNS...si nu mai insir aici oameni buni, daca aveti prostul meu obicei sa stati pe net noaptea, merita un abonament la cablu...din ce plateati la romtelecom, acoperiti o mare parte din abonamentul de cablu. si merge mult mai bine, pica muuult mai rar (pica si asta oricum). |
--------------------
Ford
Mondeo Ghia 2L
2003 Full Options
- B-77-BLD Si uite asa se duc noptile..albe
|
|
Raziel |
12 Mar 2004, 10:41
|
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 8 February 04 From: Bucuresti |
mdea.. io am avut netu prin cablu inchis cateva zile si de nevoie am reintrat pe xnet.. am injurat de toti sfintii si toate celelalte chestii pomeninte in cartile sfinte... a facut redial ca la nebuni ca erau liniile ocupate.. dupa aia obligatoriu tre sa stau sa ma aia la melodie cu pagina lor redirectata automat de myx.. si npana nu dai acolo mergi mai departe.. nici ca poti sa faci ceva.. si in plus am stat juma den ora ca sa pot sa vad doua situri!!!! si nici macar incarcate (java flash samd) sa'i aia in pricepere de nesimtiti!!
|
-------------------- *** Angels Fall First ***
|
|
GeorgeB |
12 Mar 2004, 12:00
|
the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti |
mi-am luat si io cable link , asa ca papa dial cu romtelecomul mamei lor cu tot
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
paulp |
12 Mar 2004, 14:36
|
Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi |
Subscriu la porcaria cu xnetu'
Abia astept ziua (nu prea indepartata) cind RCS va trona cu un modem CATV infipt in calcu' meu si nu voi mai injura Romtelecom, Connex si tot neamu' de maimutoi |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
13 Mar 2004, 20:56
|
|
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) |
Ma scuzati astia cu xnetu' chiar mai existau ...
He ... he ... interesant deaorece imi aduc aminte ca de acum un an era IMPOSIBIL sa le folosesti serviciile ... suna mai acupat ca la gara ... si ce e misto ca acum vor si bani ptr. serviciile lor ... he ... he ... e clar nu avea dreptate nevasta-mea acum 5 ani cand spunea sa plecam in tari mai calde ... PAPUASIA este chiar aici !!! |
-------------------- |
|
kaspersky |
24 Mar 2004, 12:23
|
maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca |
FREE XNET REVINE (pina pe 15 mai)
Programul de loialitate Connex in fiecare zi va include lunar, incepand cu 30 martie 2004, 10 ore de acces gratuit la Internet si acces prin interfata web la contul de email. La aceste beneficii se adauga protectie antivirus pentru casutele de email si o noua politica de securitate pentru protectie impotriva mesajelor nesolicitate. Pentru a avea un control mai eficient al orelor suplimentare de acces la Internet, incepand cu 30 Martie, vei putea afla informatii despre cele 10 ore incluse in programul de fidelitate prin intermediul serviciului Cost Control! Pentru ca ne dorim sa nu fii luat prin surprindere in ceea ce priveste epuizarea celor 10 ore gratuite, Connex vine in sprijinul tau si pana pe 15 Mai* Connex Dial-up Free nu te costa nimic indiferent cat timp stai lunar pe Internet peste cele 10 ore. Sursa: http://www.connex.ro/personal/produse_si_s...x.jsp?locale=ro |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Pedro |
24 Mar 2004, 14:01
|
Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti |
Eu m-am fript cu X-net cu conex le urez un happy brake down
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
luxcor |
7 Apr 2004, 15:06
|
Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi |
Me 2 !!!
|
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
paulp |
7 Apr 2004, 17:12
|
Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi |
Eu deja am zis Bye-bye Xnet, si welcome FX-net (cablu UTP)
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
KpK1 |
17 Apr 2004, 19:33
|
Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 22 April 03 From: Galati |
traiasca cablul !
|
--------------------
Dacia
Solenza Scala 1.4i
|
|
dragOn |
17 Apr 2004, 22:24
|
Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti |
Sincer cred că e o mangleală! Cred că RDS și Astral au dat o șpăguță importantă la connex!
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
alex |
18 Apr 2004, 09:42
|
Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 |
Da, traiasca cablu gros
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
dragOn |
18 Apr 2004, 10:33
|
Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti |
Acu' să fim cinstiți Connexu' cu al lor dial-up free a cam făcut legea în România o bună bucată de vreme și sincer cred că a reușit să ridice numărul utilizatorilor de internet acolo unde trebuia! Decizia de a sista furnizarea de servicii gratis e una cât se poate de cinstită având în vedere că au ruinat pur și simplu piața de Dial-up din țara noastră. Acum după ce oamenii s-au obișnuit cu internet și depind mai mult sau mai puțin de el vor fi nevoiți să aleagă una din alternativele de pe piață: fie în continuare de Dial-up sau varianta mai bună, adică cablu'. Au fost multe, foarte multe guri care s-au plâns de conexiunea de la connex, dar nu au luat în calcul că acest serviciu a fost oferit GRATIS și în al doilea rând numărul enorm de "useri"! Cred că ar trebui să zicem merci pentru această perioadă în care am beneficiat de acest serviciu și să căutam o alternativă!
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
orzad |
22 Apr 2004, 14:37
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 20 April 04 From: Timisoara |
Unul din motivele principale pentru care am ales Connexul a fost acest serviciu gratuit si in al doilea rand acel cent pe minut. Il foloseam sa mai trimit cate un mail si sa mai citesc cate o stire. Aproape de fiecare data intampinam greutati cu conectarea. De cateva zile am observat ca indiferent de ora liniile sunt ocupate si tind sa cred ca incet incet se va sugruma acest serviciu gratuit. In momentul acela, care nu e departe, automat voi trece pe Orange. Din pacate furnizorul de CATV nu are servicii de internet. Mai astept :x
|
-------------------- orzad
|
|
bogdan_o |
6 May 2004, 16:12
|
om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti |
Eu am net prin cablu dar nu dat de CATV ci printr-o retea locala. Asa am viteza destul de mare (server-ul e conectat prin fibra). Am renunat la X-Net cand timp de cateva luni mi-au venit facturile de telefon peste 3 milioane din care 1.5 milioane era net-ul. Asa ca, adio X-Net.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
RIon |
2 Jun 2004, 21:48
|
pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ |
Try ZAPP, works OK.
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
bogdan_o |
3 Jun 2004, 22:56
|
om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti |
RIon, asa este. Taica-miu are Zapp si am incercat net-ul de la ei. Merge mai bine decat dial-up, dar nu se compara cu cablul si in plus costa destul de mult. Pentru download merge, ca stai mai putin, dar pentru surfing nu iti mai da mana. Si, chiar daca spui ca pentru surfing nu iti trebuie viteza, parca iti vine sa-ti zmulgi parul din cap cand vezi cum se incarca o pagina in 2 minute.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
MoneyTalks |
3 Jun 2004, 23:55
|
- Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland |
Acest bullshit nu mai reprezinta o stire, ci o... birfa. Se muta acolo.
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
Al Cap0nE |
4 Jun 2004, 01:05
|
Lex talionis Group: Members Posts: 407 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti |
dadeam la hotii de la romteledraci mai mult decat dau acum la astral si sa nu mai spun cum mergea myx. Cei de la cnx nu au nici o vina ca mergea greu, oricum pt un dialup si inca unu gratis mergea binisor, dupa ce reuseai sa te conectezi. Aia de la telefoane erau hotii.
|
--------------------
Dacia
1310
84
- KPN
|
|
bogdan_o |
4 Jun 2004, 15:18
|
Mai nou, acum iar se scumpesc tarifele Romtelecom pentru accesul special internet. Intr-o perioada in care trebuie stimulat accesul la internet, el il limiteaza, nemaiajungandu-le probabil cat fura prin incarcarea facturilor. Rusine.
|
--------------------
Dacia
|
|
GeorgeB |
4 Jun 2004, 15:21
|
ZAPP SUCKS !!!
doar pt un bowsat e bun si aia daca are smnal laugh.gif sa nu va puna necuratul sa va ganditi la transfer de date ca o incurcati . are o stabilitate semnalul de te da pe spate :vmad: |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
EEN |
4 Jun 2004, 17:53
|
||
Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti |
ZAPP merge pentru nevoi de comunicare mobile. Credeti sau nu eu am reusit sa stau conectat 1 ora, pe Zapp, fara sa cada reteaua si aflindu-ma....pe malul Jijiei intr-un loc in care Romania nu e cu 50 de ani inapoia EU ci cu 100! (Iesenii cred ca stiu zona). Revenind: semnal nu era decit intr-un singur loc, intr-o zona de diametru app 1 m si avea 4 liniute. Nu stiu deloc notiuni de techinica telecomunicatiilor dar a fost super: videoconferinta Brussels-Bucuresti-Cimpia Jijiei! In rest cablu. Eu sunt la Astral unde platesc cam 1 mil pe 600MB dar nu folosesc mai mult de 300MB pe luna. Oricum platesc mai putin decit plateam la Romtelecom (ultimafactura de dial-up a fost de 3 mil!) |
||
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|||
RIon |
8 Jun 2004, 21:46
|
pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ |
ZAPP rules... de fapt eu am 80 ore free/luna...asa ca e bun !!! Oricum transfer real la 16kbps atat la download cat si la upload, constant, merge si mai sus si mai jos. Daca nu ai stabilitate la semnal suna la nr. 400 - free, si vezi care e probema. Cu altele te pot ajuta in private, sa nu fac reclama suplimentara...
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd December 2024 - 21:59 |