Hosting php + mysql gratuit
![]() ![]() ![]() |
Hosting php + mysql gratuit
BX_master |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 27 July 03 From: Lyon-FR ![]() |
|
||
-------------------- We tried to assemble a useful collection of tips and ideas to help our fellow Citroënthusiasts to get the most out of their cars while keeping the dreaded repair costs at bay.
|
|||
BX_master |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 27 July 03 From: Lyon-FR ![]() |
Merci mult, guys...
![]() Vlad, e prea mult 40 de euroi pe an... Domeniul il platesc, dar nu si gazduirea... ![]() |
-------------------- We tried to assemble a useful collection of tips and ideas to help our fellow Citroënthusiasts to get the most out of their cars while keeping the dreaded repair costs at bay.
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
www.dap.ro
Redirectionarea o faci cu "redirect" sau iframe. |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
BX_master |
![]()
|
Vrei sa zici ca ar trebui sa imi pun forumul la aia si cei care vor sa intre pe pagina mea, atunci cind acceseaza forumul in vor vedea pe cel de la dap.ro???
|
|
|
BX_master |
![]()
|
Explica-mi un pic... :roll:
|
|
|
BX_master |
![]()
|
ok, m-am prins la majoritatea fazelor
ai ceva sfaturi, sunt fiabili baietii??? |
|
|
Wolfmark |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 642 Joined: 24 March 03 ![]() |
Am inteles ca tu vei cumpara domeniul. Banuiesc ca vei avea ceva spatiu pentru el ... dar fara suport de PHP si MySQL. Redirectarea fa-o cu frame simplu, nu iframe. iframe nu e suportat de toate browserele.
Url-ul afisat in browser ramane cel folosit initial de user pentru a accesa site-ul, nu www.dap.ro sau mai stiu eu ce. CODE <html> <head> <title>MyPage</title> <meta name="description" content=""> <meta name="keywords" content=""> <meta name="author" content=""> <meta name="generator" content=""> </head> <FRAMESET FRAMEBORDER="0" FRAMESPACING="0" COLS="100%"> <FRAME SRC="http://www.dap.ro/something" NORESIZE FRAMEBORDER="0"> </FRAMESET> </html> Asta pt. ca userii de fapt vor naviga in frame :wink: Bafta. |
--------------------
DACIA
Solenza Scala
2003
|
|
BX_master |
![]()
|
Thx a lot. Asa o sa fac maria ta!
![]() |
|
|
gabriel.dumitru |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 115 Joined: 6 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Salut!
Vroiam sa imi spuneti si mie daca stiti ceva web-hosting gratis care sa accepte php+ mysql. Nu ma deranjeaza sa aiba pop-upuri publicitare, tot ce vreau e sa nu fie frameuri de publicitate permanente in pagina, ca imi strica toata paginatia. Faza e ca pe pagina (o sa) am si un forum in genul celui de fata, si deci are si php si sql in spate si oricit am cautat, nu am gasit pe net un hosting potrivit. De exemplu hostingul la daciaclub cit v-a costat? (ca vad ca nu e nici pop-up, nici nimic, deci presupun ca e platit)... Astept raspunsurile voastre. Multumesc anticipat. :roll: PS: By the way, vreau hostingul gratis, dar sa accepte directionare de la un nume de domeniu pe care vreau sa il cumpar...Stiu ca unii nu accepta asta. Hosting gratuit este pe www.3x.ro si ai si php si mysql gratuit, chiar am si eu acolo un forum si imi functioneaza, singurul inconvenient este ca se creaza subdomeniu (de ex gabrieldan.3x.ro). daca nu tii neaparat sa ai numai domeniu, poti incerca pe asta... |
--------------------
Dacia
Solenza
2004/Scala
- B-26-XXX
|
|
BX_master |
![]()
|
Am o intrebare pentru Wolfmark. Am inteles (in principiu ideea ta cu frameul ala). Chestia e ca de la tembelii de la care vreau sa imi iau domeniu nu scrie dracului nimic ca mi-ar da pagina la ei etc. So, in ce pagina html i'm supposed sa pun codul sursa pe care mi l-ai dat tu?!
Sunt un pic confuz. Pls help! :| Cit despre hosting, se pare ca am gasit la free.fr. Acolo e moka si fara bannere, adduri etc, numai ca primesti loginul prin posta in Franta (cu niste oferte de-ale lor). Mi-a venit oricum loginul in doua zile prin posta. Acum il am. Mai ramine sa pun miine siteul online si dupa aia sa inteleg cum dracu redirectionez ca sa nu mi se vada adresa originala de la free cind se navigheaza prin site...Va multumesc for your further assistance... :roll: Astept... Spune-mi te rog si daca stii vreun provider de domenii care accepta chestia cu sursa ta pentru frame... |
|
|
Wolfmark |
![]()
|
Habar n-am :?
|
--------------------
DACIA
Solenza Scala
2003
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Vorbeste cu vreun prieten/cunostinta care are un server conectat permanent la net si poate adauga adresa ta in DNS-ul lui, sau eventual sa-ti gazduiasca si un virtual host in apache care sa faca chestia cu frame-ul.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
BX_master |
![]()
|
Am gasit un provider de host php+sql gratis si fara pop-upuri..Am luat si un domeniu cu 11 euro pe an, care are facilitate inclusa de framing..Adica in interfata lor modifici acolo pentru ce vrei redirectare..Oricum iti ofera si o pagina de html goala..Si presupun ca pot face acolo frame in sursa direct. Oricum merci. In 48 de ore cind se activeaza domeniul o sa vad si daca merge...
Dupa e ca preturile la domenii variaza intre registrari de la 0 la plus infinit, iar optiunile cu care vine domeniul sunt foarte disparate si nu neaparat in functie de pret (redirectie pop-email, statistici etc...) Va tin la curent. Multumesc pentru ajutor. :roll: |
|
|
Wolfmark |
![]()
|
QUOTE Oricum iti ofera si o pagina de html goala..Si presupun ca pot face acolo frame in sursa direct. Presupui bine... |
--------------------
DACIA
Solenza Scala
2003
|
|
echosektor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
www.as.ro
www.3x.ro - nu stiu dak mai au mysql... amadoua moka |
-------------------- null
|
|
BX_master |
![]()
|
Thx. Vezi siteul din avatarul meu. E deja de 3 saptamini online.
![]() |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 12:42 |