Fum in masina
![]() ![]() ![]() |
Fum in masina
B-27-YFV |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 29 April 03 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Fum de tigara......
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
B-27-YFV |
![]()
|
De unde fum de tigara? Nu fuma nimeni in masina in acel moment si nici nu mirosea a fum de tigara.
|
-------------------- |
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
poate era abur (zic si eu, ca daca era fum care nu miroase....)
|
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Este posibil sa se fi format condens sau sa fi ajuns cumva apa in zona radiatorului... aceasta s-a evaporta sub forma de abur.... pe care l-ai vazut tu...
Bine ar fi sa mai urmaresti fenomenul.... si la cel mai mic semn de miros de ars sau de fum, sa chemi Asistenta Dacia....chiar in acel moment! |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
B-27-YFV |
![]()
|
Da, la abur nu m-am gandit. Multumesc,
|
-------------------- |
|
...Roadrunner... |
![]()
|
![]() Membru fondator "Skija Klan (c)" Group: Members Posts: 751 Joined: 27 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Am patit si eu cind aveam Nova ... ai caloriferul spart ... o sa fie din ce in ce mai des ...si mai mult fum ...dupa care o sa gsesti ud pe la picioare ...
Ia verifica lichidul de racire ... daca scade ...e clar ....tre' sa schimbi caloriferul. |
--------------------
Renault
MeganeII
- B-81-RoadRunner Bip... Bip... !!!
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Este posibil sa fie si caloriferul spart...insa atunci nu ar fi trebuit sa miroasa a ciorbitza de leustean (sau, dupa nasul fiecaruia, a antigel).... eu nu am vrut sa ma arunc la varianta asta.... pentru ca a zis ca nu mirosea a nimic.... oricum, este de urmarit fenomenul!
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
...Roadrunner... |
![]()
|
![]() Membru fondator "Skija Klan (c)" Group: Members Posts: 751 Joined: 27 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai ...miroase asa inecacios ....insa daca fenomenul este la inceput ...nu miroase a nimic ...e doar niste abur ...
|
--------------------
Renault
MeganeII
- B-81-RoadRunner Bip... Bip... !!!
|
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Mie cand mi s-a spart caloriferul am avut doar o idee de miros de leustean. Fara abureala (mai putin mazga care se facea in timp pe geamuri). Insa destul de repede m-am trezit cu baltoci de antigel semnificative pe covorasul din dreapta. Stergeam la fiecare "capat de cursa". E de urmarit in cazul tau. Insa si eu sustin ca daca este vorba de fum, masina trebuie trasa pe dreapta, bateria decuplata si chemat asistenta tehnica. Nu de alta, dar eu am vazut cum se scrumeaza o masina langa daciuta mea...
|
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
|
ZaiR |
![]()
|
![]() Against the System Group: Members Posts: 345 Joined: 7 January 04 From: Bucuresti ![]() |
eu la urmatorul salariu voi investii intr-un stingator pe care il voi monta sub scaunul soferului... cred ca este cel mai bine... !!!
|
--------------------
DUCATI
900 SuperSport
2003
- este!
|
|
sstanescu |
![]()
|
Dincolo de faptul ca stingatorul este obligatoriu, cred ca e cam inutil daca fumul provine de la un scurtcircuit. Adesea iti vine sa te repezi sa dai cu stingatorul, dai ignori faptul ca izolatia se topeste de la intensitatea foarte mare a curentului ce trece prin fire. Asa ca as zice sa ai la indemana o cheie sau orice altceva te ajuta sa scoti bornele fisele de la baterie super-rapid. Abia apoi poti ucide focul deschis cu stingatorul...
|
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Cred ca cea mai buna metoda este a monta un intrerupator general la baterie, cum sunt cele de la camioane. Nu trebuie sa te lupti sa smulgi cablurile de la baterie daca patesti ceva Doamne fereste....
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Faza asta am patit-o si eu in primul an cand mi-am luat masina. Si eu m-am speriat f tare atunci. Dar fenomenul nu s-a repetat, si nici nu s-a spart caloriferul.
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
razvan911 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
am si eu o problelema asemanatoare da nu stiu cauza,
am caloriferul spart,mi-am bagat in antigel solutie de lipit radiatoare,si-a facut efectul si a oprit spartura caloriferului si acum cateva zile surpiza miros de caucic ars,acest miros poate avea cateva cauze,eu zic ca e ori ambreajul ori problema caloriferului voi ce sfaturi imi dati? |
-------------------- Nu furati,guvernul nu suporta concurenta !!!
|
|
nik1965 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 17 June 05 ![]() |
Schimba caloriferul.
|
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 20:33 |