ceva dubios
![]() ![]() ![]() |
ceva dubios
adumitrachy |
![]()
|
||
![]() Membru autohton Group: Members Posts: 915 Joined: 27 January 04 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|||
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Poate e un raspuns stupid dar incerc si eu!
Daca e ulei sau benzina se vede repede, pentru ca benzina se evapora imediat! Daca e benzina, incerca sa mai strangi bujiile, dar ai mare grija cat de tare le starngi, sa nu strici filetul ca te-ai dus pe copca! Chiulasa e din aluminiu asa ca filetul e foarte moale! Ulei nu prea are cum sa fie numai in jurul bujiilor. Cand arunca cu ulei, arunca peste tot! |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
foarte posibil sa scapi ulei pe langa bujii. E belea mare, ca daca le strangi tare, risti sa bulesti filetul, daca le lasi asa risti sa se depuna calamina pe ele si sa nu le mai scoti. Trebuie stranse "potrivit" si sa schimbi si garniturile alea de tabla de la bujii.
Cat despre miros, e clar ca nu etanseaza bine ceva (garnitura de la capacul de la carburator cel mai probabil), daca atunci cand mergi pe gaz pute a gaz si pe benz pute a benz. |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
adumitrachy |
![]()
|
![]() Membru autohton Group: Members Posts: 915 Joined: 27 January 04 From: Iasi ![]() |
Garnitura de la carb am verificat-o, colierele is bune si tot asa in continuare. Bujiile pe care le fol is bosh.Sa fie oare de vina garniturile alea ale bujiilor?Dor am dat o caruuta de bani pe ele.
|
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:09 |