Plexiglass de cumparat
![]() ![]() ![]() |
Plexiglass de cumparat
AlexV |
![]()
|
||
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|||
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Daca faci rost..spune-mi si mie!
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
gogo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 2 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala
- B-32-JCJ "Great spirits have always encountered violent opposition from mediocre minds. "Einstein
|
|
Gaby |
![]()
|
![]() neica nimeni Group: Members Posts: 125 Joined: 24 May 02 From: Bucuresti ![]() |
sau de la Bricostore, zona cu ferestre si usi.
|
--------------------
Toyota Avensis
2,0 D4D
2007 "Everything in life is location... "
(Mel Brooks) |
|
Bogdan_F |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 335 Joined: 30 June 03 ![]() |
de la bricostore mi-am luat si eu...e destul de scump: cam 250.000 mp si au numai transparent sau semitransparent
|
--------------------
Ford Fiesta
1.4 TDCi
2006
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
acum plec la bricostore. merci mult de tot.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Gata scoala ma? :shock: :roll:
![]() |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
AlexV |
![]()
|
la bricostore ati fost voi de ati gasit asa mic???? aveau numai de 1X2 la vreo 2 milioane si ceva. am facut 30 de minute pe valea cascadelor.
please help. aia de la monsmedius nu cred ca vand bucati mici. oricum merci si inca mai astept sugestii. |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
gogo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 2 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu inteleg cat iti trebuie? 1x2 metri nu mi se pare cantitate industriala. In general acestea sunt masurile pentru o placa? Vrei sa fie mai mic???
Pentru ce vrei? Pentru fereastra la calculator? Cum sa fie transparent, trasnlucid, opac? |
--------------------
Dacia Solenza
Scala
- B-32-JCJ "Great spirits have always encountered violent opposition from mediocre minds. "Einstein
|
|
AlexV |
![]()
|
imi trebuie sa fac o cutie din el cam 60X60 imi sunt suficient si la 2 milioane si ceva ma duc si mi-o fac din tabla prelucrata frumos vopsita .... nu dau 2,5 mil pe un plastic care in fabrica costa 5 lei.
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
Supapa_jR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 685 Joined: 18 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Vreau si eu sa imi fac capota la masina din plexiglass...imi zice cineva daca e greu de modelat sau ...cum se modeleaza?
Daca stiti vre-un atelier care sa faca pe comanda diverse forme dati pm va rog! |
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
Enduro xt 660x SOLD www.KawaMotors.ro
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Nu gasesti la dezmembrari?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
anamana |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 179 Joined: 2 September 05 ![]() |
Supapa_JR: Ma gandesc ca ar fi misto chiar si o toba sport din plexi.
Asa dupa un rodaj de vreo 15-20km ar arata bestial. |
--------------------
xx
ABC Mircea cel Batran a fost inmormantat la Cozia impreuna cu umbra sa.
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Supapa_jR @ 28 Apr 2006, 11:03) Vreau si eu sa imi fac capota la masina din plexiglass...imi zice cineva daca e greu de modelat sau ...cum se modeleaza? Daca stiti vre-un atelier care sa faca pe comanda diverse forme dati pm va rog! din fibra .. cu carbon sau fara.. ce are asa cum pune toata lumea (in afara de tabla..) plexiul se cam topeste.. sa matuieste instant, nu se modeleaza pre bine.. la cald raman urme de topire.. la rece sunt urme IN material cand il indoi.. nici daca il tai nu obti ceva lucios si transparent.. iar daca intervine ideea de vopsit.. treci pe fibra sau tabla direct. |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
Supapa_jR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 685 Joined: 18 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai masina e un lastun..ma gandeam sa evoluez de la fibra la plexi
![]() |
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
Enduro xt 660x SOLD www.KawaMotors.ro
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 06:05 |